bebe52 02.10.08, 00:09 file:///C:/Users/karolcia/Desktop/Mis+spioszek+Iltus+maly+Iltex_p7651.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe52 nowy link 02.10.08, 01:09 www.babystyle.pl/Mis+spioszek+Iltus+duzy+Iltex_p7652.html ten powinien działać Odpowiedz Link
gusia260 Re: nowy link 02.10.08, 09:30 Śpiworek bardzo fajny szczególnie teraz zimą jak dziecko się rozkopuje ale jaki jest w praktyce to nie wiem. Ja jestem nauczona spac jednak w pościeli, a taki śpiworek na szczególne okazjie by był. Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: nowy link 02.10.08, 10:14 No i nie wiadomo jak z praniem takiego cudenka. Nie pisza czy tam jakis materac jest w srodku,raz na jakis czas moznaby tam dziecko wlozyc,ale raczej duze... Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: nowy link 02.10.08, 12:34 z jednej strony fajne ale z drugiej malo praktyczne bo jakos trzeba prac go jednak. Posciel co by niebylo czesto sie pierze a takiego miska? Niby antyalergiczny ale bankowo od srodka sztuczny material i dziecko moze sie w tym pocic bardzo. Odpowiedz Link
izabelski Re: nowy link 02.10.08, 16:19 jak sie ma duzo miejsca w domu - i sporo pieniedzy to mozna sie bawic w takie cudenka jak dla mnie - zbedny wydatek Odpowiedz Link
kingaolsz Re: Czy ktos posiada takie cudo? 02.10.08, 12:49 Taaa... nie ma to jak sie pochwalic przed znajomymi ://// I kto by sie martwil o kregoslup i porzadny materac... ://// Odpowiedz Link
bebe52 Re: Czy ktos posiada takie cudo? 02.10.08, 13:07 chwalić sie nie mam po co, myślałam raczej o młodszej córce aby z łóżeczka przejść na taki śpworek a potem już na normalne łóżko,mała non stop się rozkopuje i to był by dobry pomysł na to, na zdjęciach jednak widzę że poduszka jest dość wysoko ustwawiona a moja mała bardzo nisko śpi czasami nawet bez poduszki,z tego co tu piszą to misia można prać tylko recznie co raczej nie będzie nalężało do łatwych sraw bo nawet potem można go tylko odcisnąć z wody i wywiesić tyle że jak taki misiek nasiąknie wodą to chyba tonę będzie ważył :) No nie wiem mam sporo wątpliwości czy aby napewno nadaje się na taki trening łóżeczkowy. Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: Czy ktos posiada takie cudo? 02.10.08, 14:03 bebe ale gdzie w jakis sklepach internetowych chyba w argosie widzialam cos na ksztalt takiego lozka treningowego z krawedziami lekko podniesionymi chyba z gabki , wtedy to mozna nawet na lozko polozyc po krawedzie zabezpiuecza nieco dziecko . Odpowiedz Link
kingaolsz Re: Czy ktos posiada takie cudo? 02.10.08, 14:29 Bebe - moj komentarz o chwaleniu sie odnosil sie tych "zalet" wymienionych po lewej stronie tego lozeczka na stronie sklepu. Co do tych argosowych lozeczek z gabki to tez raczej na okazjonalne spanie, bo na codzien nie sa najzdrowsze dla kregoslupa. Odpowiedz Link
m0nalisa Re: Czy ktos posiada takie cudo? 02.10.08, 14:57 fajny podoba mi sie ale faktycznie nie praktyczne, jesli juz to wylacznie na drzemke okazjonalnie, no i w duuuuzym dzieciecym pokoju. raczej bylby to wiec zbieracz kurzu. ja z racji ze mam drugie dziecko rok po roku starszego (15 mcy) tydzien temu wyeksmitowalam z jego kojca i kupilismy mu lozeczko drewniane w ikei i do tego siatkowa barierke. bal sie na poczatku wiec go oswajalismy , bawilismy sie na nim, potem na drzemke w ciagu dnia, teraz spi w nim normalnie i nie wypada :P no a mlodszy zameldowal sie w kojcu. moja mama byla zbulwersowana ze klade takiego malucha do lozka dla starszych, a ja nie chcialam szalec i co pol roku lozek zmieniac wiec kupilam i sie udalo Odpowiedz Link
bebe52 Re: Czy ktos posiada takie cudo? 02.10.08, 19:25 Mojej pierwszej córce na próbę kiedyś kupiliśmy takie cuś: www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3488289/Trail/searchtext%3EAIR+BED.htm niestety okazało sie badziewne bo kołderka jest bardzo cieniutka i wszystko jest pompowane boki również po jakoś tygodniu rano zeszło powietrze a reklamacji nie można było złozyć więc zostaliśmy bez niczego zdecydowałam sie na drewniane łóżko dzieciece z bokami i jest ok.Chciałam teraz drugą córę trochę przetestować jaka bedzie jej reakcja i w ogóle czy nie jest jeszcze za mała na spanie w takim łóżku w tym miesiącu mała ma 2 latka Odpowiedz Link