Dodaj do ulubionych

Czy ktos posiada takie cudo?

02.10.08, 00:09
file:///C:/Users/karolcia/Desktop/Mis+spioszek+Iltus+maly+Iltex_p7651.html
Obserwuj wątek
    • m0nalisa link nie dziala nt 02.10.08, 00:25

• bebe52 Re: link nie dziala nt 02.10.08, 00:56
        z kopiuj i wklej na górę zadziala
    • bebe52 nowy link 02.10.08, 01:09
      www.babystyle.pl/Mis+spioszek+Iltus+duzy+Iltex_p7652.html
      ten powinien działać
      • gusia260 Re: nowy link 02.10.08, 09:30
        Śpiworek bardzo fajny szczególnie teraz zimą jak dziecko się
        rozkopuje ale jaki jest w praktyce to nie wiem. Ja jestem nauczona
        spac jednak w pościeli, a taki śpiworek na szczególne okazjie by był.
        • edytataraszkiewicz Re: nowy link 02.10.08, 10:14
          No i nie wiadomo jak z praniem takiego cudenka.
          Nie pisza czy tam jakis materac jest w srodku,raz na jakis czas
          moznaby tam dziecko wlozyc,ale raczej duze...
          • carmelaxxx Re: nowy link 02.10.08, 12:34
            z jednej strony fajne ale z drugiej malo praktyczne bo jakos trzeba prac go
            jednak. Posciel co by niebylo czesto sie pierze a takiego miska? Niby
            antyalergiczny ale bankowo od srodka sztuczny material i dziecko moze sie w tym
            pocic bardzo.
      • izabelski Re: nowy link 02.10.08, 16:19
        jak sie ma duzo miejsca w domu - i sporo pieniedzy to mozna sie bawic w takie
        cudenka

jak dla mnie - zbedny wydatek
    • kingaolsz Re: Czy ktos posiada takie cudo? 02.10.08, 12:49
      Taaa... nie ma to jak sie pochwalic przed znajomymi :////
      I kto by sie martwil o kregoslup i porzadny materac... :////
      • bebe52 Re: Czy ktos posiada takie cudo? 02.10.08, 13:07
        chwalić sie nie mam po co, myślałam raczej o młodszej córce aby z łóżeczka
        przejść na taki śpworek a potem już na normalne łóżko,mała non stop się
        rozkopuje i to był by dobry pomysł na to, na zdjęciach jednak widzę że poduszka
        jest dość wysoko ustwawiona a moja mała bardzo nisko śpi czasami nawet bez
        poduszki,z tego co tu piszą to misia można prać tylko recznie co raczej nie
        będzie nalężało do łatwych sraw bo nawet potem można go tylko odcisnąć z wody i
        wywiesić tyle że jak taki misiek nasiąknie wodą to chyba tonę będzie ważył :)
        No nie wiem mam sporo wątpliwości czy aby napewno nadaje się na taki trening
        łóżeczkowy.
        • carmelaxxx Re: Czy ktos posiada takie cudo? 02.10.08, 14:03
          bebe ale gdzie w jakis sklepach internetowych chyba w argosie widzialam cos na
          ksztalt takiego lozka treningowego z krawedziami lekko podniesionymi chyba z
          gabki , wtedy to mozna nawet na lozko polozyc po krawedzie zabezpiuecza nieco
          dziecko .
          • kingaolsz Re: Czy ktos posiada takie cudo? 02.10.08, 14:29
            Bebe - moj komentarz o chwaleniu sie odnosil sie tych "zalet" wymienionych po
            lewej stronie tego lozeczka na stronie sklepu.

Co do tych argosowych lozeczek z gabki to tez raczej na okazjonalne spanie, bo
            na codzien nie sa najzdrowsze dla kregoslupa.
            • m0nalisa Re: Czy ktos posiada takie cudo? 02.10.08, 14:57
              fajny podoba mi sie ale faktycznie nie praktyczne, jesli juz to wylacznie na
              drzemke okazjonalnie, no i w duuuuzym dzieciecym pokoju. raczej bylby to wiec
              zbieracz kurzu.
              ja z racji ze mam drugie dziecko rok po roku starszego (15 mcy) tydzien temu
              wyeksmitowalam z jego kojca i kupilismy mu lozeczko drewniane w ikei i do tego
              siatkowa barierke. bal sie na poczatku wiec go oswajalismy , bawilismy sie na
              nim, potem na drzemke w ciagu dnia, teraz spi w nim normalnie i nie wypada :P
              no a mlodszy zameldowal sie w kojcu.

moja mama byla zbulwersowana ze klade takiego malucha do lozka dla starszych, a
              ja nie chcialam szalec i co pol roku lozek zmieniac wiec kupilam i sie udalo
              • bebe52 Re: Czy ktos posiada takie cudo? 02.10.08, 19:25
                Mojej pierwszej córce na próbę kiedyś kupiliśmy takie cuś:
                www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3488289/Trail/searchtext%3EAIR+BED.htm
                niestety okazało sie badziewne bo kołderka jest bardzo cieniutka i wszystko jest
                pompowane boki również po jakoś tygodniu rano zeszło powietrze a reklamacji nie
                można było złozyć więc zostaliśmy bez niczego zdecydowałam sie na drewniane
                łóżko dzieciece z bokami i jest ok.Chciałam teraz drugą córę trochę przetestować
                jaka bedzie jej reakcja i w ogóle czy nie jest jeszcze za mała na spanie w takim
                łóżku w tym miesiącu mała ma 2 latka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka