Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Francja samolotem marzec 2010

IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 11:11
    Czy ktoś ma wiedzę ws. przelotów do Grenoble, Genewy albo Lyonu w marcu 2010? Według mojego rozeznania jest słabo z ofertami, a jeśli już coś jest to drogie. W ogóle zniechęcająco to wygląda... A ja marzę o wypadzie do Val Thorens! Chyba przyjdzie mi jechać autem :(
    Obserwuj wątek
      • Gość: skyddad Re: Francja samolotem marzec 2010 IP: *.fornfyndet.se 20.09.09, 21:56
        Dwa lata temu byly loty bezposrednie z W-wy go Grenoble i mysle ze bedzie
        pozniej taka mozliwosc w styczniu.Byly to ktores tanie linie.
        To sa linie sezonowe.
        Pzdr.Sky.
      • Gość: Maciej Re: Francja samolotem marzec 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 13:21
        Do Genewy też są loty bezpośrednie, ale cenowo jak stoja to nie wiem. Szkoda
        akurat, że dopiero w marcu chcesz lecieć, bo jakbyś pod koniec stycznia
        chciał/a, to LOT ma fajną taryfę promolot, ale trwa do konca stycznia 2010 z
        tego co się orientuje :/
      • Gość: Maciej (ale inny) Re: Francja samolotem marzec 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 13:47
        Spróbuj EasyJet-em przez Londyn. Wychodzi tanio (ok. 250-300 zł) w jedną stronę
      • elcia64 Re: Francja samolotem marzec 2010 22.09.09, 07:57
        Witam! Jeśli wchodzi w grę wyjazd z biurem podróży - podaj swój adres
        mailowy. Regularnie jeżdżę z biurem w Wwy właśnie do Francji, samolotem, m.in. w
        grudniu wybieram się do Val Thorens.
        • Gość: Joanna Re: Francja samolotem marzec 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 08:28
          Nie wiem, co znaczy tanio, ale lufthansa lata z Krakowa w dwie
          strony za około 800 - 900 zł, z przesiadkami (w sumie cały dzień
          wychodzi na lot).
          Val Thorens super :)
        • Gość: bz Re: Francja samolotem marzec 2010 IP: *.cec.eu.int 22.09.09, 09:57
          Do elcia64

Moje namiary obaton@op.pl

Dziex i pozdr

bz
      • Gość: raf Re: Francja samolotem marzec 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 18:47
        espace trans robi wypady samolotowe. tez mam w tym roku chrapkę na Francję. Na
        razie na sylwka SkiWelt w Austrii :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka