Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty dla dziecka

28.12.09, 08:13
    Planuję zakup butów dla mojej 3-letniej córki. Obecnie ma rozmiar 17cm.
    Jaki rozmiar kupić aby bezpiecznie pojeździła w tym sezonie i były
    dobre za rok? Jak szybko urosnąć jej może stopa?
    Obserwuj wątek
      • jeepwdyzlu Re: Buty dla dziecka 28.12.09, 12:08
        rozmiar?
        trzeba mierzyć
        na jak długo starczy?
        na rok

pocieszę Cię że nasza 13 latka ma w tym roku 10-tą parę butów..
        jeep
      • Gość: norma Re: Buty dla dziecka IP: *.centertel.pl 28.12.09, 12:45
        Moja córka, w zeszłym roku 4-latka miała buty 18,5, niestety w tym roku okazały
        się za małe...Tak że obawiam sie ze zakup butów dla dziecka jest niestety tylko
        na jeden sezon. Potem pozostaje tylko problem z ich sprzedażą..
        • esqui_companero Re: Buty dla dziecka 31.12.09, 00:03
          Dziękuję za informacje. Więc co rok to zakup. Trudno, zaczynam odkładać
          :-)
      • Gość: j. Re: Buty dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.09, 08:23
        spróbuj poszukać butów z regulowaną podeszwą
        coś takiego
        www.asport.pl/product_info.php?cPath=228_354&products_id=5324
        www.bazarek.pl/produkt/0/648198/buty-narciarskie-regulowane-roces-idea-r36-40.html
        dla 3-letniego dziecko w zupełności wystarczą
        ostatnio w makro coś takiego widziałem i to w sensownej cenie/ coś ok. 200 zł
      • Gość: smiglostopy Re: Buty dla dziecka IP: *.dyn.optonline.net 31.12.09, 17:18
        "U nas w Ameryce" w sklepach mozna kupic zestaw dla dzieci i co sezon (w tym samym sklepie) wymieniac go na wiekszy za niewielka doplata. Moze znajdziesz podobny sklep?
      • zu_mi Re: Buty dla dziecka 31.12.09, 18:02
        niestety nie da się kupić dziecku takich butów na zapas ;-))
        prawie co rok są do wymiany, czasami 2 lata. Nasz 13 latka też już nie wiem
        którą parę butów ma. Z tym, że mamy sklep narciarski gdzie jest też komis więc
        prawie co roku sprzedajemy stare w komisie, dokładamy kasę i kupujemy nowe.
      • czytelniczkaa Re: Buty dla dziecka 29.11.10, 20:48
        Najlepiej udaj się do jakiegoś dobrego sklepu ze sprzętem, gdzie Ci doradzą jaki rozmiar będzie odpowiedni. Na dobrenarty.pl mają podobno takich specjalistów, którzy świetnie się na tym znają. I ja bym radziła Ci kupić używane buty, bo więcej niż 2 sezony taki maluch w nich nie pojeździ, więc szkoda kasy na nowe.
        Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka