esqui_companero 28.12.09, 08:13 Planuję zakup butów dla mojej 3-letniej córki. Obecnie ma rozmiar 17cm. Jaki rozmiar kupić aby bezpiecznie pojeździła w tym sezonie i były dobre za rok? Jak szybko urosnąć jej może stopa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu Re: Buty dla dziecka 28.12.09, 12:08 rozmiar? trzeba mierzyć na jak długo starczy? na rok pocieszę Cię że nasza 13 latka ma w tym roku 10-tą parę butów.. jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: Buty dla dziecka IP: *.centertel.pl 28.12.09, 12:45 Moja córka, w zeszłym roku 4-latka miała buty 18,5, niestety w tym roku okazały się za małe...Tak że obawiam sie ze zakup butów dla dziecka jest niestety tylko na jeden sezon. Potem pozostaje tylko problem z ich sprzedażą.. Odpowiedz Link Zgłoś
esqui_companero Re: Buty dla dziecka 31.12.09, 00:03 Dziękuję za informacje. Więc co rok to zakup. Trudno, zaczynam odkładać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Buty dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.09, 08:23 spróbuj poszukać butów z regulowaną podeszwą coś takiego www.asport.pl/product_info.php?cPath=228_354&products_id=5324 www.bazarek.pl/produkt/0/648198/buty-narciarskie-regulowane-roces-idea-r36-40.html dla 3-letniego dziecko w zupełności wystarczą ostatnio w makro coś takiego widziałem i to w sensownej cenie/ coś ok. 200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: Buty dla dziecka IP: *.dyn.optonline.net 31.12.09, 17:18 "U nas w Ameryce" w sklepach mozna kupic zestaw dla dzieci i co sezon (w tym samym sklepie) wymieniac go na wiekszy za niewielka doplata. Moze znajdziesz podobny sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
zu_mi Re: Buty dla dziecka 31.12.09, 18:02 niestety nie da się kupić dziecku takich butów na zapas ;-)) prawie co rok są do wymiany, czasami 2 lata. Nasz 13 latka też już nie wiem którą parę butów ma. Z tym, że mamy sklep narciarski gdzie jest też komis więc prawie co roku sprzedajemy stare w komisie, dokładamy kasę i kupujemy nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniczkaa Re: Buty dla dziecka 29.11.10, 20:48 Najlepiej udaj się do jakiegoś dobrego sklepu ze sprzętem, gdzie Ci doradzą jaki rozmiar będzie odpowiedni. Na dobrenarty.pl mają podobno takich specjalistów, którzy świetnie się na tym znają. I ja bym radziła Ci kupić używane buty, bo więcej niż 2 sezony taki maluch w nich nie pojeździ, więc szkoda kasy na nowe. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś