Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gerlosberg - zillertal

IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.10, 13:59
    Czy mieskzął ktos może w tej miejscowosci poniważ udało mi sie tam
    znależć wplny apartament a nie wiem czy to juz nie jest za bardzo na
    uboczu doliny. pOzdrawiam w Nowym Roku wszystkich amatorów białego
    szaleństwa
    Obserwuj wątek
      • Gość: trialjumper Re: Gerlosberg - zillertal IP: 85.222.87.* 03.01.10, 15:12
        podaj dokłądny adres to powiem - ta ulica jest bardzo długa
        • Gość: malypawel Re: Gerlosberg - zillertal IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.10, 19:32
          gerlosberg 39
          • Gość: trialjumper Re: Gerlosberg - zillertal IP: 85.222.87.* 03.01.10, 20:12
            ja mieszkałem w 39A. Zjazd do Zell zajumuje jakieś 7-10 minut. Na
            pośrednią stacje żeby wbić się na Arene masz jakieś 5-7 minut jazdy
            autem (w górę). W razie czego przystanek Ski Bus'a jest 50 metrów od
            tej chałupy. Co do łańcuchów przygotowałęm się tak jak radzi Orto
            ale okazało sie że niepotrzebnie bo dzień w dzień (a padało
            porządnie) około 7:30 przyjeżdżał pług i było czysto. Kiedy
            jedziesz ?
            • Gość: malypawel Re: Gerlosberg - zillertal IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.10, 20:17
              jedziemy 20.03. A powiedz mi jak jest z poruszaniem sie skibusami.
              Czy one jezdza po całym regionie. Czy np jak mieszkasz w zell to
              tylko do okolicznych wyciagow?
              • Gość: trialjumper Re: Gerlosberg - zillertal IP: 85.222.87.* 03.01.10, 21:05
                nie korzystałem więc na 100% nie wiem ale mysle że nie ma z tym
                problemu. Poza tym pamiętaj że w samej dolinie jeździ tez kolejka
                (do Meyerhofen) darmowa jeśli masz skipass. Moja ciotka która jździ
                tam od kliku lat przez tydzień moe odpala auta tylko porusza sie
                skibusami a wiem że jeździ na Arenie, lodowcu i na penken
                • Gość: malypawel Re: Gerlosberg - zillertal IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.10, 21:22
                  A jak jest z knajpkami w okolicach tego numeru co byles? Czy do
                  jakiegos sklepu i samego centrum zell zeby isc z buta np wieczorkiem
                  na piwko
                  • Gość: trialjumper Re: Gerlosberg - zillertal IP: 85.222.87.* 03.01.10, 21:34
                    no tu niestety posucha. Czas który podałęm aby dostać się do Zell to
                    droga pokonana autem. Z laczka to nie ma nawet jak iść bo ciemno,
                    daleko, wysoko i nie ma chodnika.
                    • Gość: malypawel Re: Gerlosberg - zillertal IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.10, 21:47
                      hmm. to troche psuje nam plany. Bo pozniej zawsze pojawia sie
                      problem kto ma prowadzic:) A w Gerlos może byles? Co mozesz
                      powiedziec o tej miejscowosci?
                      • Gość: trialjumper Re: Gerlosberg - zillertal IP: 85.222.87.* 03.01.10, 22:02
                        w samym Gerlos niestety nie. Kiedyś zatrzymałęm sie w Schwendau
                        niedaleko hotelu Alpina (familie wechselberger nr chyba 172) i było
                        extra bo knajpa w hotelu była o 50m obok i dość tanio. Stamtąd tylko
                        rzut beretem na Penken
                        • Gość: malypawel Re: Gerlosberg - zillertal IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.10, 22:42
                          dzieki za wszystkie informacje
      • ortodox Re: Gerlosberg - zillertal 03.01.10, 17:11
        Jest trochę u góry, ale chyba może być.
        Blisko będzie na Arenę, a to chyba najciekawszy region w Zillertal.
        Musisz obowiązkowo zabrać łańcuchy i przećwiczyć zakładanie.
        pozdro.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka