ewangelizator_carvingu 12.02.10, 21:29 ja kibicuję Lindsey Vonn ;)) video.eurosport.pl/narciarstwo-alpejskie/vancouver-2010/2009-2010/lindsey-vonn_vid126820/video.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ero Re: Igrzyska Olimpijskie rozpoczęte IP: *.chello.pl 12.02.10, 22:19 słabe cycki, to już lepsze laski są na stoku w Białce Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: Igrzyska Olimpijskie rozpoczęte 15.02.10, 08:15 jest nas juz dwoch, mozemy juz zalozyc jakis jej polski fanklub :) a powaznie to tez obstawiam ze wiekszosc medali jej, chociaz w slalomie widze riesch albo ktoras z austriaczek a u panow w zjezdzie cuche, gigant dla janki, miloby gdyby cos wygral miller, ale pewnie znowu wypadnie albo cos odwali a lindsey to naprawde wielki talent, no i jest chyba nieco ladniejsza od malysza, wiec jesli chcesz zakladac fanklub to ja sie pisze ! :) od dzis widze codziennie jakies konkurencje alpejskie wieczorem, dzis chyba zjazd, chociaz jakies problemy z trasa maja podobno Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: Igrzyska Olimpijskie rozpoczęte 15.02.10, 10:51 zjazd został przesuniety na dzisiaj, terning przerwałą mgła czy cos takiego, z tego co widzę ma sie odbyc dzisiaj o 19.30, czyli pewnie pokaża po naszej Justynie, Cuche jest faworytem, ale trasa jest dosć nietypowa i przy dziwnych warunkach moga byc niespodzianki jak wczoraj w biathlonie, Kanadyjczyce znaja najlpeiej trasę wiec nie byłbym zaskoczony wygrał jakis Osborne-Paradise generalnie sa opoźnienia w narciarstwie alpejskim co jest na rękę naszej ulubienicy ;)) ja jestem wielkim kibicem sportu, ogladam wszysko co leci, nawet kombinacje norweską ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Igrzyska Olimpijskie rozpoczęte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 11:07 w czasie Olimpiady żałuję, że nie mam Eurosportu. Ciekawe, czy można dokupić tylko jeden kanał? Ja z chęcią oglądam większość sportów zimowych, jedynie może short track mogłabym odpuścić. A w naszej tv tak mało pokazują. eh:( Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: Igrzyska Olimpijskie rozpoczęte i o/t do web 15.02.10, 11:31 ja dzieki eurosport ogladam w ogole sport. nie wiem czy tak jest nadal ale w czasach kiedy probowalem ogladac w tvp np skoki, ciagle tylko opowiadali ze temu powialo a tamtemu nie - a ten tamten co mu nie powialo to byl zawsze ten nasz ;) strasznie mi to na nerwy dzialalo ze nikt nie potrafil powiedziec ze malysz nie ma formy tylko zganiali na wiaterek czy costam innego. jak ktos jest w formie to mu takie duperele nie przeszkadzaja, pisali ze amman w sobotnim konkursie w obu seriach skakal w najgorszych warunkach no i jeszcze w tvp strasznie wkurzali mnie ci kolesie z redakcji sportowej wszyscy w identycznych okularach i fryzurach, klony tego kolesia co prowadzi multikino ec - ale z tymi kombinatorami norweskimi to juz chyba przesadziles ;) ps do web - nie bede Ci glowy zawracal mejlami, powiedz mi prosze czy to mozliwe ze godziny lotow sa juz znane, jak wchodze na strone to sa juz podane i sa inne niz te ktore mi poskreslalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Igrzyska Olimpijskie rozpoczęte i o/t do web IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 11:37 na stronie są juz wstępne godziny, teraz one drukują się na umowach. Rozkład 100% będzie jak się rozpocznie sezon, chociaż i tak możesz dostać od nas zmianę godzin na 24godz. przed wylotem np. z powodu opóźnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu o/t do web 15.02.10, 11:48 te pasuja, nic nie proboj zmieniac ani opozniac! ;) ale wspolczuje np poznaniakom ktorzy wg tego co tam jest napisane wylot maja 0 23:30, to juz jest lekkie przegiecie, sobie pokorzystaja z tej pierwszej doby... dzięx za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: Igrzyska Olimpijskie rozpoczęte i o/t do web 15.02.10, 11:45 komentatorzy Eurosportu są świetni, uwielbiam kolesi którzy komentuja biathlon a w lecie kolarzy, skoki komentowane sa rowniez duzo bardziej obiektywnie i bez podniecania się, poza tym nie ma studia i "działaczy" jak to jest w TVP co do short tracku to usmiałem sie z reakcji komentatora na przewrotkę Koreańców na ostatnim zakrecie, jest to bardzo zabawny i dynamiczny sport, tylko troche przesadzają z ilością konkurencji www.eurosport.pl/short-track/vancouver-2010/2009-2010/jechali-jak-po-swoje_sto2221346/story.shtml a wczorajszy pościg w kombinacji był bardzo emocjonujacy, na trzecim miejscu uplasował sią niespodziewnie włoski junior ;) web - Eurosport mozesz ogladac na Eurosport playerze w internecie video.eurosport.pl/eurosport-player/teaser.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: Igrzyska Olimpijskie rozpoczęte i o/t do web IP: *.dyn.optonline.net 15.02.10, 20:13 Jak juz ten fanklub powstanie to pewnie tez sie przylacze;) tak na marginesie lindsey pochodzi z vail, gdzie ostatnio mialem przyjemnosc smigac (odwiedzilem tez trase pucharu swiata. niestety byl trening i nie mozna bylo pojezdzic). "u nas w ameryce" to jedna z "twarzy" amerykanskiej reprezentacji. w sobote byl z nia krotki wywiad i mowila, ze z piszczelem jest coraz lepiej. wczoraj odbyla juz 2,5 godzinny trening. Jesli chodzi o grafik to opoznienia sa z powodu pogody. najpierw byla mgla. potem spadl deszcz i snieg. w niedziele zgarniali caly swiezy snieg z trasy i podobno teraz jest super przygotowana (tak samo zmrozona na calej dlugosci). kombinacja norweska jest super:) wczorajszy finish byl rewelacyjny. Na NBC nabijali sie troche z Malysza. W jego muzeum mozna ogladac mistrzowskie narty za $2. Wg komentatorow jest to warte przynajmniej dwa razy tyle:) Potraktowali go jednak z naleznym respektem. Kamera kilka razy pokazywala Malysza przed skokiem. Dali tez fajna powtorke po pierwszej turze. Ba, pokazali nawet skoki wszystkich 3 polakow. Zwykle tyle czasu poswiacaja tylko amerykanom i zlotym medalistom. Fajnie ze jest sporo polakow i ze Malysz mial najlepszy doping. Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu zadnych komentarzy po zjezdzie? 16.02.10, 17:19 mi szkoda troche cuche ciesze sie za miller na pudle, on ma jakis taki sympatyczny pysk, chetnie bym z nim browka wypil ;) jak dzis nie wypadnie z trasy slalomu to mysle ze namiesza Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: zadnych komentarzy po zjezdzie? 17.02.10, 09:31 w sumie podium wielkim zaskoczeniem nie jest, ciekawe było to co działo sie z miedzyczasami, jedzie taki -0.07 i nagle za chwile nie wiadomo dlaczego +0.50 dzisiaj w terminarzu zjazd kobiet, ciekawe czy sie odbędzie Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu kombinacje panow przeniesli na piatek 16.02.10, 22:38 napadalo sniegu i byl problem z przygotowaniem trasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ec Re: downhill rozpoczety IP: *.ptim.net.pl 17.02.10, 20:52 Lindsey prowadzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ec Re: downhill rozpoczety IP: *.ptim.net.pl 17.02.10, 20:54 teraz mysle, ze tylko Anja Paerson moze jej zagrozic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: downhill rozpoczety IP: *.dyn.optonline.net 17.02.10, 20:55 Bez spoilerow! :) bede ogladal dopiero jak wroce z roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ec Re: downhill rozpoczety IP: *.ptim.net.pl 17.02.10, 21:08 wow, Paerson jest naprawde twarda, co za lot... szkoda jej, należał sie ten medal Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: downhill rozpoczety 17.02.10, 21:18 zapomniala o telemarku... ;) a sloneczko lod roztapia... juz pozamiatane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatulka Re: downhill rozpoczety IP: *.61-82-r.retail.telecomitalia.it 17.02.10, 21:35 zolviu napisał: > zapomniala o telemarku... ;) Lepiej niz nasz Robert Mateja w pamietnym skoku na mamuciej skoczni :) A tak na serio tylu upadkow to dawno nie widzialam. Amerykanki bezkonkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: downhill rozpoczety 17.02.10, 22:13 Anja ponoć zgłoszona przez Szwecję na konkurs skoków na K-140. Amman już trzęsie portkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: downhill rozpoczety IP: *.nycmny.east.verizon.net 18.02.10, 04:02 Rzeczywiscie niezle poleciala, ale mi najbardziej bylo szkoda tej francuzki. Dziewczyna pojechala na olimpiade zeby 3 razy odepchnac sie kijkami. Bravo dla Lindsey i Julii. Fajne zawody. Vonn jako jedyna jechala na meskich nartach. Nie wiedzialem, ze na tym poziomie deski dziela sie na meskie i zenskie... Podobno Paerson probowala na treningu jechac na meskich, ale nie dawala rady. Odpowiedz Link Zgłoś
afilipinka Re: downhill rozpoczety 18.02.10, 10:48 Francuzka nie dość, że upadła tuż za startem to na dodatek zerwała więzadła krzyżowe w kolanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: downhill rozpoczety IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.02.10, 04:06 o... to pewnie dlatego upadla. Wiazadlo nie wytrzymalo i odjechala jej noga. Moze to i lepiej ze na poczatku trasy, a nie na jakims zakrecie przy ponad 100km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienski Re: superkombinacja IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.10, 20:08 Tak za pozwoleniem: dla rownowagi i sprawiedliwosci, mogla by tym razem Marysia (Riesch) wygrac. Bo w slalomie wygra na mur (berlinski) Do zjazdu nigdy nie miala warunkow, zbyt filigranowa jest. W przeciwienstwie do Waszego "cukierka" ktory na prawde ma na czym usiasc... :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: superkombinacja 18.02.10, 22:17 no i wykrakales ale ja tez to wyzej przewidzialem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: superkombinacja IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.02.10, 04:04 ...ale pech. nie dosc ze Lindsey to jeszcze Gretchen sie wywalila na desce. Szkoda bo w downhill'u niezle wymiotla. Reich jakos dziwnie technicznie jezdzi. Taka troche sztywna i siedzi na tylach. Wczoraj widac bylo ze jechala bardzo niepewnie. Pewnie sie przestraszyla tych wczesniejszych upadkow. Nie ma sie w sumie co dziwic. Dzis fajnie pojechala downhill. Mimo, ze prawie wypadla z trasy w gornej czesci, niezle docisnela na dole. Najlepiej jak na razie wychodzi Mancuso, chociaz pewnie nikt nie zamienilby zlota na 2xsrebro... Fajnie ze Justyna powalczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: superkombinacja 19.02.10, 17:15 niestety wyleciała nasza Lindsey ;( fajnie ze 3 Paerson na osłode po wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu biathlon 18.02.10, 20:22 no jak novakowska nie spartoli ostatniego strzelania to mamy medal :) Odpowiedz Link Zgłoś