alina.walkowiak 17.02.10, 15:21 Czy ktoś może mi doradzić, czy dla początkującego całkowitego lepiej będzie pojechać do Pokietnic czy do Cerna Hora? Które lepsze? Chcę wynająć instruktora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleyu Re: Rokietnice? 18.02.10, 11:10 Cerno Hora. W Rokietnicy cieżkie warunki a na Cernej masz fajne ośle łączki do nauki i nie ma tylu ludzi na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: queest111 Re: zdecydowanie Rokytnice IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.10, 11:42 Masz tu szereg wyciągów o różnym poziomie trudności, od orczyków po kanapy. Można się wyjeździć jako zaawansowany i nauczyć jako początkujący, do wyboru. Ale jest to raczej mieścina dla rodzin, bo nic tam się nie dzieje - cisza i spokój ! Infrastruktura i ceny na wyciągach są OK. Rob Odpowiedz Link Zgłoś
alina.walkowiak Re: Rokietnice? 18.02.10, 18:22 Jadę tylko na 1 dzień, więc zdecydowałam się na Cerno Hora. Dziękuję za sugestie, napisze jak było, chociaż nie będę miała porównania :) Odpowiedz Link Zgłoś
bober80 Re: Rokietnice? 22.02.10, 12:50 Roketnice mają sporo różnych wyciągów, generalnie dla każdego o różnym stopniu jazdy na nartach coś odpowiedniego się znajdzie. Na szczęście jak byłem w tym roku to nie było kolejek ale generalnie jest tam sporo ludzi, no i życie nocne żadne, żeby nie było rozczarowań. Odpowiedz Link Zgłoś
exit.ka Rokytnice 18.02.10, 12:34 Z mojego punktu widzenia polecam Rokytnice... Niedaleko Rokytnic są Paseky, gdzie wg mnie są najlepsze stoki... są chyba bardzo mało reklamowane i dlatego jest tam super: dobrze przygotowane podłoże, mało ludzi i szerokie zjazdy. Nie ma tam zbyt wiele urozmaiceń ale zdecydowanie wybieram Paseky na wyjazd niż Cerna Hora... Miłego szusowania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alina.walkowiak Re: Rokietnice? 20.02.10, 21:44 Ostatecznie pojechaliśmy do Siennej na Czarną Górę i to chyba nie był najlepszy wybór. Chociaż instruktorzy byli super :)) Odpowiedz Link Zgłoś