Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skibus AltaBadia

27.07.11, 21:41
    Witam,w przyszłym sezonie wybieram się do AltaBadia. Opierając się na mapie najlepsze wydaje się do spania Corvarra-Colfosco. Chociaż niezłe oferty są też w San Casiano. Mam pytanie,jak wygląda sprawa komunikacji skibusem do Corvary ( orientacyjny czas przejazdu i częstość kursowania).Niestety na stronach skiresortu nie znalazłem takich informacji.I przy okazji w San Casiano coś się dzieje czy jest to tylko noclegownia?
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcin Re: Skibus AltaBadia IP: *.portgdansk.pl 20.12.11, 07:43
        Z St. Casiano masz wyjazd gondolą Piz Sorega na cały rejon łacznie z Seela Ronda. Skibus jest zbędny. Poruszasz się po całym regionie bez odpinania nart. Z kilkoma wyjątkami gdzie trzeba przejść przez ulicę ale to max 100m
        • mirdo1 Re: Skibus AltaBadia 26.12.11, 22:22
          Niestety musiałem podjąć decyzję dużo wcześniej i zaklepałem apartamenty w Canazei.
          Coś dziwnego ale już w lipcu nie było szans na apartamenty dla grupy kilkunastu osób w Alta Badia.
          Może w przyszłym roku uda się,ale dziękuję za odpowiedź.
          Pozdrawiam And.
          P.S Albo znowu pojadę do sprawdzonej Austrii,gdzie ,co napiszą w mailu to
          dadzą na miejscu.
      • Gość: Ania Re: Skibus AltaBadia IP: *.171.105.18.static.crowley.pl 27.12.11, 10:44
        Dla tych co jadą w tym roku w rejon Alta Badia: od tego sezonu płatne są skibusy:
        altoadige.gelocal.it/cronaca/2011/12/25/news/skibus-a-corvara-e-colfosco-si-paga-5460599
        5 Euro - 7 dni
        3 Euro - 3 dni
        2 Euro - 1 dzień
        Pozdrawiam
        Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka