Gość: Cyprian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 22:31 Witam wszystkich poszukuje informacji nt szkółki narciarskiej Dimbo chodzi o wyjazd w Dolomity Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
james05500 Re: Dimbo-opinie 18.10.13, 13:45 Ja z nimi od 3 lat jeżdżę do AT (na Stubai). Pełen profezjonalizm! Plusem olbrzymim jest to, że zajmują się dzieciakami także w porze tzw. lunchu:) To duży komfort! Polecam!!!! Choć moim zdaniem ciut są za drodzy.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowlaniec Re: Dimbo-opinie IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.13, 18:50 Ja byłem z nimi 3 razy na Kronplatz. Dopiero w tym roku jade z innym biurem/instruktorami. Dzieciaki zabawę miały fajną, instruktorzy też w porządku Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dimbo-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.15, 07:34 Austria - Bad Kleinkirchheim. Szkolenie dla maluszków ok. Starsze dzieci jednak uczone w stylu Polskim czyli ośla łączka a nie alpejskim tzn. wjazd na górę i zjazd normalnymi trasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOC Re: Dimbo-opinie IP: 213.227.108.* 16.02.15, 09:38 Szkolenie Bad Kleinkirchheim 7-14 luty 2015 PORAŻKA Grupa zaawansowana na oślej łączce Grupa "maluszków" 6 dzieci na instruktora (miało być 3-4), pani "niania" obecna wyłącznie na portalach społecznościowych oPINIE OSÓB, KTÓRE BYŁY KILKA LAT TEMU - ZNACZNIE SIE POGORSZYŁO uWAGA - WIELE POZYTYWNYCH POSTÓW WPISUJE SOBIE SAMA KADRA DIMBO - NP W CZASIE PRZERW W SZKOLENIU ZDECYDOWANIE ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
daga-kuta Re: Dimbo-opinie 25.03.15, 14:00 Byliśmy z dimbo od 1 marca 2015 w Włoszech Val di sole. Jestem rozczarowana jakością usługi co do cenny cenna zbyt wygórowana. Zajęcia odbywają się na dworze przy złych warunkach pogodowych problem co z dziećmi brak alternatywy. Grupy wiekowe dla mnie średnio dopasowane. Moja 4 latka była w grupie gdzie była dwójka dzieci 3 letnich instruktor zajmował się dziećmi młodszymi co za tym idzie zostawało mało czasu na naukę jazdy na nartach. Aż prosi się o opiekunkę do dzieci! Raczej nie zdecyduję się na usługi tegoż biura tym bardziej że w Val di sole jest dużo innych szkółek narciarskich Polskich za lepsze pieniądze. Proponuję przed wyjazdem wy googlować oferty szkółek i na miejscu załatwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia la Re: Dimbo-opinie IP: *.tktelekom.pl 09.04.15, 14:10 Byłam z dzieckiem pierwszy raz z Dimbo.Byliśmy w terminie 21-28marca w Folgaridzie. Wyjazd zaliczony do udanych. Świetni instruktorzy (pozdrowienia dla Pana Szymona). Z pewnością mogłabym sie do drobnych rzeczy "przyczepić" jednak całokształt wyjazdu wart zapłaconych pieniędzy (polecam wam hotel Madonna-świetna atmosfera). Odpowiedz Link Zgłoś
tyszec Re: Dimbo-opinie 28.08.15, 10:25 Szanowni Państwo, jak w każdym z ośrodków, tak i w Bad Klienkirchheim, naszym priorytetem w szkoleniu jest bezpieczeństwo dzieci. Szczególnie zwracamy uwagę na to, aby przygotować dziecko możliwie najlepiej technicznie do trudności które może napotkać na trasach. W związku z tym szkolenia często odbywają się na łatwych stokach, tzw. oślich łączkach (które często są kilkusetmetrowymi trasami), gdzie mamy możliwość bezpiecznie wykorzystać cały stok na ćwiczenia oraz znajdują się tam miejsca odpowiednie do odpoczynku i regeneracji dzieci. Niestety na "otwartych" trasach, często trudnych dla dzieci (np. ze względu na natromienie, zalodzenie czy szybkość pozostałych narciarzy), warunki do szkolenia są bardzo utrudnione. W związku z tym, zabieramy tam dzieci których technika jazdy jest już bardzo dobrze opanowana i utrwalona. Na każdym z wyjazdów tego typu stopniowanie ma miejsce, a o przydziale do grup decyduje instruktor, który bierze odpowiedzialność za bezpieczeństwo dzieci. Jeśli nie są Państwo pewni poziomu jazdy dziecka oraz od jakiej grupy może być zakwalifikowany, polecam odwiedzić przed wyjazdem któryś z naszych 8 punktów Dimbo w Polce. Nasi instruktorzy bezpłatnie ocenią na jakim poziomie technicznym znajduje się dziecko, a od biura Dimbo dowiedzą się Państwo na jakich stokach planujemy szkolenie. Bardzo nam przykro z powodu złej pracy opiekunki. Prosimy o kontakt z biurem (info@dimbo.pl), wyciągniemy odpowiednie konsekwencje wobec tej osoby. Jednocześnie zapewniam, że nie umieszczamy jakichkolwiek postów i opinii w sieci o własnej firmie. Zachęcam do kontaktu. Adam Tyszecki Dimbo e-mail: info@dimbo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Dimbo-opinie IP: 109.95.206.* 02.12.13, 00:49 czy ktoś orientuje się, czy na wyjazd do włoch z Dimbo mogą jechac tez pary bez dzieci? Może to głupie pytanie, ale mamy taką sytuację, ze jedziemy w 3 pary i tylko my mamy dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowlaniec Re: Dimbo-opinie IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.13, 06:26 Zapytaj u organizatora. Prawda jest taka, że DIMBO, jak każda firma, trochę zarabia: - na hotelu, - na szkoleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dimbo-opinie IP: *.tktelekom.pl 11.04.14, 09:42 byliśmy w tym roku z Dimbo razem z dziećmi natomiast pojechali też nasi znajomi bez dzieci i byli bardzo zadowoleni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daga-kuta Re: Dimbo-opinie 25.03.15, 13:58 Byliśmy z dimbo od 1 marca 2015 w Włoszech Val di sole. Jestem rozczarowana jakością usługi co do cenny cenna zbyt wygórowana. Zajęcia odbywają się na dworze przy złych warunkach pogodowych problem co z dziećmi brak alternatywy. Grupy wiekowe dla mnie średnio dopasowane. Moja 4 latka była w grupie gdzie była dwójka dzieci 3 letnich instruktor zajmował się dziećmi młodszymi co za tym idzie zostawało mało czasu na naukę jazdy na nartach. Aż prosi się o opiekunkę do dzieci! Raczej nie zdecyduję się na usługi tegoż biura tym bardziej że w Val di sole jest dużo innych szkółek narciarskich Polskich za lepsze pieniądze. Proponuję przed wyjazdem wy googlować oferty szkółek i na miejscu załatwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
tyszec Re: Dimbo-opinie 28.08.15, 09:48 Szanowna Pani, przykro nam, że nie jest Pani zadowolona z wyjazdu. Bardzo chcielibyśmy poznać szczegóły tej sytuacji. Pisze Pani o potrzebie dodatkowej opiekunki, podczas gdy przy szkoleniu Dimbo w Alpach na każdą grupę przedszkolną przypada właśnie taka osoba (oprócz instruktora), która pomaga w opiece nad szczególnie wymagającymi uwagi 3-latkami. Będziemy bardzo wdzięczni, jeśli opisze nam Pani tą sytuację szczegółowo e-mailem (biuro@dimbo.pl). Być może na tym wyjeździe doszło do niedopatrzenia ze strony kierownika wyjazdu. Z poważaniem, Adam Tyszecki DIMBO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luq Re: Dimbo-opinie IP: *.centertel.pl 21.01.17, 11:54 Zdecydowanie nie polecam. Odwołują wyjazdy w ostatniej chwili, kiedy praktycznie nie da się niczego innego załatwić w terminie już wziętego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
jabolkn Re: Dimbo-opinie 22.01.17, 21:00 Gość portalu: Luq napisał(a): > Zdecydowanie nie polecam. Odwołują wyjazdy w ostatniej chwili, kiedy praktyczni > e nie da się niczego innego załatwić w terminie już wziętego urlopu. faktycznie, tez chcialem z nimi jechac ale odpisali ze w moim terminie nie zebrala sie odpowiednia liczba uczestnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka&M Re: Dimbo-opinie IP: *.43.63.167.ipv4.supernova.orange.pl 11.10.17, 09:55 Lucq - z ciekawości, gdzie mieliście jechać? Bo my byliśmy z Dimbo na wyjeździe w dwie rodziny i 3 dzieci (koniec sezonu) i specjalnie posłali 3osoby kadry Mieliśmy prywatnych instruktorów :) może słabo negocjowaliście ;) u nas nie było nawet słowa o odwołaniu wyjazdów, z resztą obowiązują ich warunki jak wszystkie biura podroży = muszą trzymać się terminów... Odpowiedz Link Zgłoś