ewangelizator_carvingu 26.02.14, 09:24 bede potrzebowal noclegu w Mikulowie, ktos moze polecic jeden z tamtejszych pension - zalezy mi na strzezonym parkingu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ron5 Re: nocleg Mikulov 26.02.14, 10:30 Nocowałem klka razy w hotelu Bonsai (lub pensjonacie)Jest blisko trasy ale cichy a parking jest w podwórzu.Mają internet i dobre śniadania.Ostatnio jakieś 3 lata temu mam nadzieję,że się nie zmieniło na gorsze.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ireneuszm Re: nocleg Mikulov 26.02.14, 12:42 Miejsc na nocleg w Mikulovie jest mnóstwo,z reguły parkingi są na ulicy. Nocowałem w hotelikach-Zamecek,Reva,Eliska,nigdy nie było problemu z samochodem. Na marzec zarezerwowałem nocleg w pobliskich Valticach,chcę wieczorem pochodzić po miasteczku,zobaczyć pałac Lichtensteinów.Penzion u Vlku ma dobre opinie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
olgap1976 Re: nocleg Mikulov 27.02.14, 12:08 W zeszłym tyg nocowalam w bonsai parking w podwórzu cena za pokój 1 osób ze śniadaniem 35 euro, za pokój rodzinny zapłaciliśmy 95 euro Odpowiedz Link Zgłoś
olgap1976 Re: nocleg Mikulov 27.02.14, 12:10 Dodam ze to już 4 nocleg w tym hotelu bardzo czysto, przyjemnie, rodzinnie śniadania bardzo dobre a i ten parking wydaje się bezpieczny Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo10 Re: nocleg Mikulov 28.02.14, 08:09 Pension Baltazar super miejsce z wlasnym zamykanym parkingiem na ul. Husovej pod zamkiem, obok dobra restauracja;) Odpowiedz Link Zgłoś