Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nocleg Mikulov

26.02.14, 09:24
    bede potrzebowal noclegu w Mikulowie, ktos moze polecic jeden z tamtejszych pension - zalezy mi na strzezonym parkingu
    Obserwuj wątek
      • ron5 Re: nocleg Mikulov 26.02.14, 10:30
        Nocowałem klka razy w hotelu Bonsai (lub pensjonacie)Jest blisko trasy ale cichy a parking jest w podwórzu.Mają internet i dobre śniadania.Ostatnio jakieś 3 lata temu mam nadzieję,że się nie zmieniło na gorsze.pzdr
        • ireneuszm Re: nocleg Mikulov 26.02.14, 12:42
          Miejsc na nocleg w Mikulovie jest mnóstwo,z reguły parkingi są na ulicy.
          Nocowałem w hotelikach-Zamecek,Reva,Eliska,nigdy nie było problemu z samochodem.
          Na marzec zarezerwowałem nocleg w pobliskich Valticach,chcę wieczorem pochodzić po miasteczku,zobaczyć pałac Lichtensteinów.Penzion u Vlku ma dobre opinie.
          Pozdr.
          • olgap1976 Re: nocleg Mikulov 27.02.14, 12:08
            W zeszłym tyg nocowalam w bonsai parking w podwórzu cena za pokój 1 osób ze śniadaniem 35 euro, za pokój rodzinny zapłaciliśmy 95 euro
      • olgap1976 Re: nocleg Mikulov 27.02.14, 12:10
        Dodam ze to już 4 nocleg w tym hotelu bardzo czysto, przyjemnie, rodzinnie śniadania bardzo dobre a i ten parking wydaje się bezpieczny
      • yahoo10 Re: nocleg Mikulov 28.02.14, 08:09
        Pension Baltazar super miejsce z wlasnym zamykanym parkingiem na ul. Husovej pod zamkiem, obok dobra restauracja;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka