Gość: gość portalu
IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl
06.03.16, 21:22
Cześć,
Jak dla mnie sezon narciarski powoli dobiega końca. Można powoli zaczynać myśleć o następnym...
Do tej pory jeździłem po ośrodkach w Austrii (dolina Zillertal czy Ischgl) czy też Włoch (ośrodki skupione wokół Sellaronda).
Pomyślałem sobie, że może wybrać by się do Francji...
Gdybym mógł Was prosić o wskazanie Waszym zdaniem 2-3 ośrodków wartych odwiedzenia - na pierwszy wyjazd. Chciałbym, aby to były miejsca "jakościowo" "bardzo dobre", ale nie musi to być Wasz nr 1 (niekoniecznie zależy mi na wyjeździe do tego "najlepszego" - to kiedyś), chociaż swoją "jedynkę" możecie wskazać. Ilośc tras: 150 -200 km w zupełności wystarczy - nie musi być to od razu kilkaset. Poziom trudności zróżnicowany (niebiesko - czerwono - czarne). Mogą to być 2-3 mniejsze ośrodki sąsiadujące ze sobą. Ze względu na odległość nie wykluczam jakiegoś biura podróży (nie mam tutaj żadnego doświadczenia, bo do tej pory wszystko załatwiałem we własnym zakresie).
Będę wdzięczy za wrzutki samych rejonów/miejscowości, a jeżeli komuś by się chciało dodatkowo napisać 1-2 zdania dlaczego... to będzie super.
Póki co wracam do grzebania i szukania... :)
Dzięki.