Gość: Uśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:06 rada-prosze- jakie biuro- gdzie- na narty- Uśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skyddad Re: pliiiiiiisssssss 15.10.04, 22:14 Witaj Uska , Pani Aleksandra tutaj sie oglasza z ciekawymi propozycjami warto spojrzec; www.galatour.pl Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: pliiiiiiisssssss 15.10.04, 22:15 Jeszcze raz dla ulatwienia; www.galatour.pl Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: pliiiiiiisssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:07 Dzięki Ci Skyddad , może bez tego Pani. Narciarze to jedna rodzina , a może i Ty zawitasz do nas w tym sezonie. Pozdrawiam Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: pliiiiiiisssssss 16.10.04, 12:33 Witaj Alexandro, Dziekuje za zaproszenie. Bede w tym roku niedaleko Was.Mieszkam na Sella Rondzie.Po sniadaniu odrazu na pist i mnie niema. Wiesz ja mieszkam w Szwecji doslownie mam autobahn z pod domu az do Dolomitow.My wykrecamy te odleglosc w 12 godzin do 15 w zlych warunkach.Nie trzeba jechac szybko tylko rowno bez zatrzynmania,tylko prowadzacy sie zmieniaja.Zasade mamy kazdy prowadzi po 2 godziny a w nocy po godzinie. Alexandro oczywiscie u nas forma pani pan nie istnieje,ale w jezyku polskim i niemieckim jest swieta.Wiec lepiej trzeba uwazac. Nigdy nic nie wiadomo,moze w przyszlym roku. Pzdr.Skyddad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: pliiiiiiisssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:50 Masz rację, ale ja też zimą mogę powiedzieć mieszkam w Dolomitach i tam jak u Ciebie tradycyjnie mówi się po imieniu inaczej obrażają się. Nawet Ci najstarsi. Więc umowa stoi jesteśmy na TY. Szkoda, że będziesz na Selli , ale mam nadzieję, że w przyszłym roku poszusujesz z nami. Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: pliiiiiiisssssss 17.10.04, 17:22 Dzieki Ci, Stoi,Mam Twoja firme zanotowano i zobaczymy. Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: pliiiiiiisssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 10:27 A może byśmy się spotkali na Selli , zwykle jeden dzień w tygodniu planujemy najczęściej w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: pliiiiiiisssssss 18.10.04, 10:31 Powiem Ci aleksandra, że też się łamię nad tym Twoim ;) Falcade. Mało tras tylko :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś