qmax 07.11.04, 00:11 Muszę kupić chlopakom 5 i 10 lat sprzęt używany.Proszę o adresy gied gdzie jest duży wybór i w jakim terminie najlepiej je odwiedzić. Za wwszelkie wskazówki będę b.wdzięczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ckw Re: adresy gied Warszawa,Poznań IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.11.04, 12:00 Poznan: na ulicy Dabrowskiego, w podworku, numeru nie pamietam,ale to jest tuz za krzyzowka z ulica Polna i piekarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKF Re: adresy gied Warszawa,Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:40 Dąbrowskiego 90 A działa juz ta giełda? W jakie dni? Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: adresy gied Warszawa,Poznań 07.11.04, 16:53 Warszawa - Stegny.. adresu z numerkiem nie znam ale chyba każdy wie gdzie są Stegny... Odpowiedz Link Zgłoś
qmax Re: adresy gied Warszawa,Poznań 07.11.04, 22:33 wlaśnie-w jakie dni najlapiej podjechać do Poznania i na Stegny-będę planowal wyjazd niejako specjalnie 200 km i chciabym wiedzieć czy na pewno dostanę sprzęt.. Z g.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: adresy gied Warszawa,Poznań 07.11.04, 23:33 www.gieldanarciarska.com/gielda.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quantas Re: adresy gied Warszawa,Poznań IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 16:32 W Poznaniu na Dąbrowskiego jest to sklep z używanym i nie tylko sprzętem narciarskim, więc czynny jest jak sklepy czyli najprawdopodobniej od 10 do 18. Kupiłem tam już trzy pary nart i zawsze było ok. Nowe buty w cenach dobrych ale nie rewelacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
qmax Re: adresy gied Warszawa,Poznań 15.11.04, 18:08 Pojadę chyba na Stegny-dalej dla mnie ale potrzebuję 2 komplety używanych nart i butów dla 5 i 10 latka i giełda daje większą gwarancję załatwienia sprwy za 1 razem. W ubiegłym roku zszedłem całe Bielsko-Biała i nie znalazłem nic w klasie i przyzwoitych pieniądzach. Może ktoś z forum zna jeszcze adresy giełd bliżej Bydgoszczy, albo jakieś inne sposoby zakupu używanych butów i desek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś