Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

adresy gied Warszawa,Poznań

07.11.04, 00:11
    Muszę kupić chlopakom 5 i 10 lat sprzęt używany.Proszę o adresy gied gdzie
    jest duży wybór i w jakim terminie najlepiej je odwiedzić. Za wwszelkie
    wskazówki będę b.wdzięczny.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: ckw Re: adresy gied Warszawa,Poznań IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.11.04, 12:00
        Poznan: na ulicy Dabrowskiego, w podworku, numeru nie pamietam,ale to jest tuz
        za krzyzowka z ulica Polna i piekarnia.
        • Gość: AKF Re: adresy gied Warszawa,Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:40
          Dąbrowskiego 90

A działa juz ta giełda?
          W jakie dni?
          • wote Re: adresy gied Warszawa,Poznań 07.11.04, 16:53
            Warszawa - Stegny.. adresu z numerkiem nie znam ale chyba każdy wie gdzie są
            Stegny...
            • qmax Re: adresy gied Warszawa,Poznań 07.11.04, 22:33
              wlaśnie-w jakie dni najlapiej podjechać do Poznania i na Stegny-będę planowal
              wyjazd niejako specjalnie 200 km i chciabym wiedzieć czy na pewno dostanę
              sprzęt..
              Z g.dzięki
              • wote Re: adresy gied Warszawa,Poznań 07.11.04, 23:33
                www.gieldanarciarska.com/gielda.html
              • Gość: quantas Re: adresy gied Warszawa,Poznań IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 16:32
                W Poznaniu na Dąbrowskiego jest to sklep z używanym i nie tylko sprzętem
                narciarskim, więc czynny jest jak sklepy czyli najprawdopodobniej od 10 do 18.
                Kupiłem tam już trzy pary nart i zawsze było ok. Nowe buty w cenach dobrych ale
                nie rewelacyjnych.
                • qmax Re: adresy gied Warszawa,Poznań 15.11.04, 18:08
                  Pojadę chyba na Stegny-dalej dla mnie ale potrzebuję 2 komplety używanych nart
                  i butów dla 5 i 10 latka i giełda daje większą gwarancję załatwienia sprwy za 1
                  razem. W ubiegłym roku zszedłem całe Bielsko-Biała i nie znalazłem nic w klasie
                  i przyzwoitych pieniądzach. Może ktoś z forum zna jeszcze adresy giełd bliżej
                  Bydgoszczy, albo jakieś inne sposoby zakupu używanych butów i desek
                  Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka