Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FIS World Cup - Flachau - Slalom panów

IP: *.aster.pl 22.12.04, 14:03
    Właśnie trwa slalom w austrujackim Flachau. Niestety EuroSport nie wykupił
    praw do transmisji zawodów w Austri dzięki czemu ominą nas takze zawody w
    Kitzbuhel:(
    Po pierwszym przejeździe prowadzi Austryjak Schoenfelder. Drugi jest moj
    ulubiony slalomista Włoch Giorgio Rocca. Bode Miller nie zakwalifikował się
    do drugiego przejazdu mając ostatni czas co prawdopodobnie było spowodowane
    podchodzeniem po wyjechaniu z trasy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Skyddad Re: FIS World Cup - Flachau - Slalom panów IP: *.fornfyndet.se 22.12.04, 14:04
        Na ktorym patrzysz powiedz szybko przestawie.Pzdr.Skyddad
        • Gość: Chojrak Re: FIS World Cup - Flachau - Slalom panów IP: *.aster.pl 22.12.04, 14:13
          Nie rozumiem tego zdania. Nie ma transmisji jak juz napisalem.
          • Gość: Skyddad Re: FIS World Cup - Flachau - Slalom panów IP: *.fornfyndet.se 22.12.04, 14:28
            Ide szukac moze bedzie Na RTL lub ktoryms austryjackim lub wloskim .
            Pzdr.Skyddad
            • Gość: Skyddad Re: FIS World Cup - Flachau - Slalom panów IP: *.fornfyndet.se 22.12.04, 14:35
              Znalazlem cos sportowego ale na Cremlin Cup Moscow 2004 lyzwy.
              Faktycznie nikt nie transmitowal,od Ch,F,A,I,D.Pzdr.Skyddad
              • Gość: Chojrak Re: FIS World Cup - Flachau - Slalom panów IP: *.aster.pl 22.12.04, 14:37
                I tak masz wielki wybór kanałów. Jaką masz kablówke czy satelite???
                • Gość: Chojrak Re: FIS World Cup - Flachau - Slalom panów IP: *.aster.pl 22.12.04, 14:40
                  Ku mojej uciesze wygrał Rocca. Drugi Schoenfelder, a trzeci Niemiec Vogl
                  :)))))
                  • Gość: Skyddad Re: FIS World Cup - Flachau - Slalom panów IP: *.fornfyndet.se 22.12.04, 15:18
                    Mam kabel i wlasna parabole.
                    Mozna zalozyc parabole ale duza z przynajmniej 4 glowicami i wtedy kryjesz pare
                    satelitow i masz dojscie do prawie calej europy USA i innych
                    kontynentow.Oczywiscie dekoder musi byc digital inaczej juz powoli wyskakuja
                    nadawcy z analogu.Mam jeszcze analog ale za fryko,nic nie kosztuje.Zreszta ja
                    nie poswiecam TV zbytnio duzo czasu i wlasciwie nie jestem
                    zainteresowany.Najwiecej to sie ciesze jak ogladam w swieta rano alpy i
                    wiadomoscui z paru krajow.Pzdr.Skyddad
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka