Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty Salomon

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 14:27
    Mam zamiar kupić nowe buty i mój wybór padł na Salomona, jako że są one ponoć
    najwygodniejsze, bo dość szerokie i pasują nawet dla osób o wysokim
    podbiciu. Niestety liczba sklepów z takim sprzętem w moim mieście jest
    ograniczona ( Trójmiasto ) i dostępne są właściwie tylko buty Performa 5 i 6
    Woman oraz jakiś dziwny model ( ktorego nie mogę znależć na żadnej
    oficjlalnej stronce Salomona ) - Evolution 6 lub 7. Twardość wszystkich tych
    modeli, jak się zdązyłam zorientować - oscyluje ok. 55-70 flexów. Ich cena (
    ponoć po obniżce - chyba posezonowej ) wynosi ok. 790-890 zł. Czy ktoś miał
    jakieś doświadczenia z tymi butami ( zwłaszcza panie ) i czy rzeczywiście są
    one tak super wygodne?? proszę o rady
    Obserwuj wątek
      • docg Re: buty Salomon 26.01.05, 16:46
        Model Evolution istnieje (być może z modyfikacjami) od ok. 10 lat, więc może
        juz został wycofany. Dlatego może go nie być na oficjalnej stronie Salomona. To
        były dobre buty, ale dla pań są specjalne wersje - to ważne, moja żona przez
        niewiedzę kupiła kiedyś buty Evolution 9 dla panów - i musiała szybko sprzedać,
        bo okazały się niewygodne.
        • marcin19777719 Re: buty Salomon 10.08.14, 18:51
          Witam.
          Ale przecież teraz jest internet, i temat braku butów w twoim mieście nie ma już chyba żadnego znaczenia. Jest multum sklepów internetowych oferujących buty salomon. I to nie tylko narciarskie ale też turystyczne i biegowe. Z dużych firm możesz sobie popatrzeć np. tutaj buty salomon . Cała masa jest też w dużych sieciówkach i sklepach sportowych. Najlepiej napisać maila do takiego sklepu, najmniejsza szansa, że trafisz na podróbkę.
          Pozdro!
          • fichim Re: buty Salomon 13.08.14, 12:25
            Jasne są sklepy internetowe ze sprzętem narciarskim, ale jeżdżę od lat i nie kupiłbym butów, kasku, gogli bez wcześniejszej przymiarki. Każdy ma inny profil stopy,kasku i to co zgarnia dobre opinie w necie może najzwyczajniej na mnie źle leżeć. Może jestem dinozaurem ale sprzęt narciarski kuje tylko w stacjonarnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka