Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Noclegi Chopok

16.02.05, 21:59
    Wybieram się 18 lutego na weekenend na Chopok, powiedzcie proszę czy znajdę
    jakieś noclegi dla 4 osób bez wcześniejszej rezerwacji?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Michu Re: Noclegi Chopok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:44
        Myślę,że bez problemu np w Pawcinej Lehocie,trzeba pochodzić po domach i popytać
        o ubytowanie, coś się znajdzie bo tam prawie każdy wynajmuje. Ja zawsze tak jadę
        w ciemno i jeszcze mi się nie zdarzyło zostać na lodzie.
        • diastema Re: Noclegi Chopok 21.02.05, 19:32
          bez problemu bylam w okresie swiatecznym pojechalam w ciemno a noclegow bylo do
          wyboru do koloru :) poszukaj w Demanowej :) chetnie bym sie tam jeszcze
          wybrala :) udanego bialego szalenstwa zycze :D
      • qmax Re: Noclegi Chopok 21.02.05, 19:40
        www.slovakotour.sk w Demanowskiej Dolinie czynne do 20.00
      • Gość: Welli Re: Noclegi Chopok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 15:11
        Ja byłam w Liptovskim Mikolasie, bo było także blisko do źródełek termalnych -
        polecam zreszta Aquapark, a zwłaszcza Vital Thermal Tatra - taka odnowa
        biologiczna w Aquaparku - nie żałujcie pieniędzy - sauny, jakuzzi, full relax.
        Na narty trzeba było troche podjechac, ale za to jeździłam i do Demanovskiej, i
        do Ski park Rozumberok , a nawet Ski parki w Donovaly (no i źródła).
        W Mikulasie płaciłam 250 kc za nocleg/osoba (luty 2005)
        • joannakozubal Re: Noclegi Chopok 03.03.05, 17:38
          Hej!
          Wybieram się właśnie w ciemno na Chopok, możesz podać adres tej chaty, inter.
          mnie jak najniższa cena za nocleg. Pisz na priv.
          Dzięki, Aśka
          • Gość: AKF Re: Noclegi Chopok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 17:51
            My jedziemy równiez w ciemno w dniach 11-15 luty
            • Gość: asia Re: Noclegi Chopok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:13
              Chyba marca? My będziemy dopiero w południe 12marca na miejscu.Jedziemy PkP z
              Wrocka.
              Pozdr Asia
              • Gość: Fisha Re: Noclegi Chopok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:54
                Rzeczywiście marca :o))

I ile Was jest, bo my z Poznania (przez Wrocław) samochodem.
                • Gość: tomski26 Re: Noclegi Chopok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:10
                  my bedziemy prawdopodobnie 13-16 marca na chopoku. jedziemy w ciemno, nie wiemy
                  zupelnie gdzie sie zatrzymac, nigdy tam nie bylismy. 2 osoby, samochodem, z
                  wawy. moze ktos chce sie przylaczyc chyba beda miejsca w wehikule ;)
                  pozdrawiam
                  Tomek
                  • Gość: Orek Re: Noclegi Chopok IP: *.udn.pl 08.03.05, 23:30
                    Hej,
                    chetnie bym się przyłaczyła. Napisz coś więcej na orek2000@yahoo.com. Pozdrawiam
                    Renata
          • Gość: Welli Re: Noclegi Chopok IP: *.drama.pl 03.03.05, 18:30
            pensjonat Victoria Liptovský Mikuláš SLOVAKIA Kostolného 8 031 01
            Liptovský Mikuláš tel +421 905 493 270 +421905493270@orangemail.sk
            juraj_palovic@post.sk

A tu znajdziesz fotacza www.novtour.sk --> pod linkiem Privaty fotacz 1 z lewej
            2 rząd
            • Gość: Colagen Re: Noclegi Chopok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:06
              pensjonat LIMBA w dolinie diemianowskiej zaraz przy wjezdzie do doliny od
              Liptowskiego - przy pensjonacie skibus - niedaleko stawy rybne i swieze rybki -
              spokoj cisza dobry pensjonat - polecam
              • joannakozubal Re: Noclegi Chopok 03.03.05, 21:10
                A jak drogo sobie liczą?
                • Gość: Welli Re: Noclegi Chopok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:18
                  250 kc/osoba/noc --> Victoria - tyle ja płaciłam, teraz to nie wiem
      • Gość: Colagen Re: Noclegi Chopok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:21
        co tanio to drogo - jestes kobieta wiec naleza ci sie dobre warunki
        zakwaterowania i cena nie gra roli - tam bedziesz zadowolona
        • Gość: joannakozubal Re: Noclegi Chopok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:28
          Nie jadę sama, więc muszę się liczyć z drugą (biedniejszą )osobą.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka