Gość: Jozio IP: *.lublin.ppp.tpnet.pl 18.03.01, 17:19 Małysz kutas jebany. 26 i 14 w Kuopio, 4 w Oberstdorffie, 3 w Ga-PA, 8 w Hakubie, 2 w Willingen, 2 w Lahti, 4 i 2 w Oberstdorffie, 4 wPlanicy . Olewa nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jozio Re: Małysz kutas jebany IP: *.lublin.ppp.tpnet.pl 18.03.01, 17:22 poprawiam sie. w kuopio byl 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Małysz kutas jebany IP: 212.83.95.* 18.03.01, 19:26 WYRUSZAL CI KTOS MOZG HUJEM PRZEZ UCHO, CZY JAK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Małysz kutas jebany IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 19.03.01, 01:06 SAM ZES KURWA POJEBANY - zamiast sie cieszyc z rodaka - lepiej czy gorzej i tak perfekcyjnie to kurwa go wyzywasz niedorobie jeden !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: Małysz kutas jebany IP: *.mm.com.pl 19.03.01, 09:36 Prosta rada: skocz lepiej Matole. Odpowiedz Link Zgłoś
samurai Re: Małysz kutas jebany 19.03.01, 14:36 Chciałbym pogratulować inwencji twórczej, Panie "Bardzo Inteligentny". Wspaniałe podejście do tematu. Ciekawe tylko czy powiedziałbyś to samo Adamowi??? Myślę, że jesteś za cienki na to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuu Re: Małysz kutas jebany moler IP: *.proxy.aol.com 05.04.01, 03:28 znowu zajechalo smrodem z pyska bezzebnego molera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozio Re: Małysz kutas jebany IP: *.lublin.ppp.tpnet.pl 20.03.01, 14:44 Dzięki za bardzo ładne opinie na ten nurtujący mnie od dawna temat. Nie dziwię się wam że tak mnie opierdoliliście. U mnie na osiedlu za kibicowanie Schmittowi można dostać w ryj. Muszę was uspokoić. Nie jestem tak pojebany, na jakiego wyglądam. Nie jestem kibicem, który zaczął się interesować skokami 4 stycznia 2001. Pamiętam, że oglądałem jak w Lillehamer czy jak to się tam pisze wygrywał Bredesen (mimo, że byłem wtedy gówniarzem). Puchar Świata oglądam dość regularnie (na Eurosporcie)od sezonu kiedy wszystko wygrywał Goldberger, a drugi był Cecon. Małysza wtedy w ogóle nie było. Skoki oglądałem też wtedy, gdy żadnego Polaka nie było nawet w pięćdziesiątce. Najprawdopodobniej więc znam się na skokach lepiej od was wszystkich patriotów wyzywających mnie od pedałów debili, itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Małysz kutas jebany IP: 10.1.15.64, 193.170.198.* 20.03.01, 17:11 Sluchaj, to, ze jestes fanem skokow narciarskich i interesujesz sie nimi nie od dzis wcale nie upowaznia Cie do tego, zeby kogos wyzywac. Bez wzgledu na to, czy mowa o Malyszu, Schmitt-cie, Ceconie, Ahonenie, czy kogo tam sobie jeszcze wymarzysz. Nawet do piet mu nie siegasz, a jesli uwazasz sie za lepszego, to pokaz wszystkim. Mysle tez, ze Twoja rzekoma znajomosc tematu nie robi na nikim wrazenia, a sam nie jestes lepszy od tych, ktorzy tluka tych, co chwala Schmitta. Jednemu i drugiemu naleza sie wyrazy uznania, ale widocznie jestes zbyt plytki, zeby to pojac. Stary, nie wykazales sie ani inwencja tworcza, ani kultura, a jedynie wlasna glupota. Zastanow sie pare razy, policz do dziesieciu, zanim jeszcze kiedykolwiek zdecydujesz sie podzielic swoja opinia z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwasek Re: Małysz kutas jebany IP: *.se.com.pl 06.04.01, 16:36 To co mówisz, bezmózgu wydęty, można było usłyszeć podczas relacji ze Skoków w tym roku. Skoro jesteś taki mocny to kto był Nykanen, gdzie zdobywał medale. Bobak to? a) ssak z Australii b) flisak z Dunajca Kiedy Skakał Fijas, czy Weislog: a) jeżdził na wrotkach? b) czyścił szyby w hipermarkecie. Oczekuję szybkiej odpowiedzi młocie kulawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Małysz kutas jebany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.01, 13:26 Sam jesteś kutas jebany.Ty huju,odpierdol się od przyszłości narodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Małysz kutas jebany IP: *.pl 20.03.01, 16:27 Jesteś idiotą. Co ty myślisz, cholera, że on w każdym konkursie będzie pierwszy?! że to jest maszyna do bicia rekordów?! Zgadzam się z przedmówcami: a ty który byś był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Małysz kutas jebany IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 20.03.01, 19:52 dlaczego, dlaczego, dlaczego!!!!?????? przecież WSZYSCY jesteśmy POLAKAMI szanujmy się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Małysz kutas jebany IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 10:17 Sam jesteś jebany. Małysz jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
jak Re: Małysz kutas jebany 23.03.01, 09:14 Jozio sam jesteś kutasem, i proszę cię bardzo nie obrażaj naszego Idola. A po drugie jebał cie pies i te małe pieski też ty jebsny kotlecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: Małysz kutas jebany IP: *.it.pl 05.04.01, 20:15 Dajcie chlopakowi spokoj!!! On ma powazny problem z wyrazaniem swoich uczuc patriotycznych!!! Napewno skrycie kocha Adama i to nie daje mu spac po nocach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwasek Re: Małysz kutas jebany IP: *.se.com.pl 06.04.01, 16:37 Aż do zmoczenia pościeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swinia Do Jozia IP: 141.2.169.108, 141.2.252.* 07.04.01, 15:12 Kurwa,ty pojebany chlopie jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laki8888 Re: Małysz kutas jebany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 18:41 czemu oni sie tak denerwują? gdybym naoisal to co ty o Schmitcie nikt by sie nie odezwał prawda? Odpowiedz Link Zgłoś