mag-ia1 30.11.05, 12:07 wyslałam maila z prośbą o ofertę, mozesz zajrzeć do skrzynki i dać znak ,że go daostałaś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: migdal Re: do Allesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:22 Calkiem ciekawy watek... Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia1 Re: do Allesy 30.11.05, 12:53 a w temacie było napisane,że "do Allesy" to po co migdal zagląda? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.przybylski Re: do Allesy 30.11.05, 13:02 sluchaj... ale Allesa ma pewnie jakis prywatny kontakt? - bo nowy wątek na forum publicznym to moze byc jeszcze za malo? Moze by tak ogloszonko w public TV? no przeciez musisz miec pewnosc :) albo radio!!! Allesa na pewno teraz slucha radia!!! albo goniec - pusc gonca!!! sa jeszcze tam-tamy, znaki dymne... Kto ma jeszcze jakis pomysl jak pomóc mag-ia1? No bo przeciez nie zostawimy bez pomocy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom do ciekawych 30.11.05, 20:29 Alessa bedzie od 4.12 w Italii , ale mysle ze sie do Ciebie odezwie, bo do mnie odezwala sie bardzo szybko Jej strona to strona to www.galatour.pl tam propozycje i adres meilowy. Alessa dostane prowizje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alessa Re: do ciekawych 01.12.05, 11:13 Niestety nie dostałam żadnego meila od Ciebie mag . Odpisałabym od razu, takie mam zasady. Wyjazd dopiero 06.12. trochę się opóznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40i4 Re: do Allesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:07 tym razem, to ja się chyba nie "wtrancam" , muszę odpocząć ..... pozdro :)) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Falcade 13.02.06, 21:17 Nie wiem jak to zrobic zeby nie byc posadzana o zle zamiary, ale musze wam koniecznie napisac: wrocilam w niedziele z Falcade, skorzystalam z jednej (!) z ofert biura Alessy, wszystko bylo perfekt, hotel z jedzeniem, super warunki itd itp. Pojechalismy strasznie wymeczeni po calym roku wiec nie siedzielismy na stoku od 8 do 17-tej, wiec niestety nie wykorzystalismy szalenstwa w 150%, nie skorzystalismy ANI RAZU z oferty trenerow narciarskich, ktore byly rewelacyjne, ale tak wyszlo. Dzieki Alessie za fajny tydzien we Wloszech. Polecam jazde na Civette, Alpe Lusia, S.Pelegrino i Molino - mi najbardziej podobala sie Lusia. No i ... musze poczekac do przyszlego roku na ciag dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Falcade 13.02.06, 21:23 Co miałaś na myśli pisząc, że: >nie skorzystalismy ANI RAZU z oferty trenerow narciarskich, ktore byly >rewelacyjne, ale tak wyszlo. oraz > Dzieki Alessie za fajny tydzien we Wloszech. Polecam jazde na Civette, Alpe > Lusia, S.Pelegrino i Molino - mi najbardziej podobala sie Lusia. bo nie rozumię :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Falcade 13.02.06, 21:29 kobiety czesto nie da sie zrozumiec, a liloom w szczegolnosci! nie pierwszy raz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Falcade 14.02.06, 15:51 a musicie zaraz wszystko wiedziec?;) mozna bylo pojezdzic z grupa i trenerem, ale my wolelismy sie wyspac, bylismy nieco pozniej na stoku niz program sie zaczynal (niektorzy byli na stoku juz bladym switem) co tu takiego niezrozumialego ?;) ale wy ciekawscy a ty staruch a kysz mi tu z twoimi problemami z kobietami;) my tu o nartach Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Falcade 14.02.06, 16:43 Nadal nic nie rozumiem, ale nich Ci będzie, odpuszczam :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś