Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    30.11.05, 12:07
    wyslałam maila z prośbą o ofertę, mozesz zajrzeć do skrzynki i dać znak ,że go
    daostałaś.
    Obserwuj wątek
      • Gość: migdal Re: do Allesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:22
        Calkiem ciekawy watek...
        • mag-ia1 Re: do Allesy 30.11.05, 12:53
          a w temacie było napisane,że "do Allesy" to po co migdal zagląda?
          • marek.przybylski Re: do Allesy 30.11.05, 13:02
            sluchaj... ale Allesa ma pewnie jakis prywatny kontakt? - bo nowy wątek na
            forum publicznym to moze byc jeszcze za malo? Moze by tak ogloszonko w public
            TV? no przeciez musisz miec pewnosc :) albo radio!!! Allesa na pewno teraz
            slucha radia!!! albo goniec - pusc gonca!!! sa jeszcze tam-tamy, znaki dymne...

Kto ma jeszcze jakis pomysl jak pomóc mag-ia1? No bo przeciez nie zostawimy bez
            pomocy? :)
            • liloom do ciekawych 30.11.05, 20:29
              Alessa bedzie od 4.12 w Italii , ale mysle ze sie do Ciebie odezwie, bo do mnie
              odezwala sie bardzo szybko
              Jej strona to strona to www.galatour.pl tam propozycje i adres meilowy.

Alessa dostane prowizje? ;)
              • alessa Re: do ciekawych 01.12.05, 11:13
                Niestety nie dostałam żadnego meila od Ciebie mag .
                Odpisałabym od razu, takie mam zasady.
                Wyjazd dopiero 06.12. trochę się opóznia.
            • Gość: 40i4 Re: do Allesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:07
              tym razem, to ja się chyba nie "wtrancam" , muszę odpocząć .....
              pozdro :))
              • liloom Falcade 13.02.06, 21:17
                Nie wiem jak to zrobic zeby nie byc posadzana o zle zamiary, ale musze wam
                koniecznie napisac: wrocilam w niedziele z Falcade, skorzystalam z jednej (!) z
                ofert biura Alessy, wszystko bylo perfekt, hotel z jedzeniem, super warunki itd itp.
                Pojechalismy strasznie wymeczeni po calym roku wiec nie siedzielismy na stoku od
                8 do 17-tej, wiec niestety nie wykorzystalismy szalenstwa w 150%, nie
                skorzystalismy ANI RAZU z oferty trenerow narciarskich, ktore byly rewelacyjne,
                ale tak wyszlo.
                Dzieki Alessie za fajny tydzien we Wloszech. Polecam jazde na Civette, Alpe
                Lusia, S.Pelegrino i Molino - mi najbardziej podobala sie Lusia.
                No i ... musze poczekac do przyszlego roku na ciag dalszy.
                • ortodox Re: Falcade 13.02.06, 21:23
                  Co miałaś na myśli pisząc, że:
                  >nie skorzystalismy ANI RAZU z oferty trenerow narciarskich, ktore byly
                  >rewelacyjne, ale tak wyszlo.
                  oraz
                  > Dzieki Alessie za fajny tydzien we Wloszech. Polecam jazde na Civette, Alpe
                  > Lusia, S.Pelegrino i Molino - mi najbardziej podobala sie Lusia.

bo nie rozumię :)
                  pozdrawiam

• staruch5 Re: Falcade 13.02.06, 21:29
                    kobiety czesto nie da sie zrozumiec, a liloom w szczegolnosci! nie pierwszy
                    raz :-)
                  • liloom Re: Falcade 14.02.06, 15:51
                    a musicie zaraz wszystko wiedziec?;)
                    mozna bylo pojezdzic z grupa i trenerem, ale my wolelismy sie wyspac, bylismy
                    nieco pozniej na stoku niz program sie zaczynal (niektorzy byli na stoku juz
                    bladym switem)
                    co tu takiego niezrozumialego ?;) ale wy ciekawscy
                    a ty staruch a kysz mi tu z twoimi problemami z kobietami;) my tu o nartach
                    • ortodox Re: Falcade 14.02.06, 16:43
                      Nadal nic nie rozumiem, ale nich Ci będzie, odpuszczam :)
                      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka