marekatlanta71 04.12.05, 19:57 www.snowbird.com/ski_board/photo.php?photo=186 Juz sie nie moge doczekac wyjazdu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Colagen Re: Zdjecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:06 widze ze juz jezdzicie hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
skibunny Re: Zdjecie 04.12.05, 22:19 Hej, My sie znamy "z widzenia" z formu Polki w NY:) ja w snowbird bylam w ubieglym roku- na Boze Narodzenie wlasnie i bylo super:) w tym roku rozpoczelam w Colorado; Kaystone, Vail i Breck!!!! Rewelacja, ale drozej niz Utah, tak wiec baw sie doskonale, The Best Snow on Earth:) Odpowiedz Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Zdjecie 04.12.05, 22:58 Wyraznie mnie szpiegujesz :) - ja tez w zeszlym roku bylem w Utah - Snowbird, Brighton, Park City. A w tym roku bylem w Keystone, Arapahoe Basin i Vail. I Kolorado mi sie sredion podobalo - przede wszystkim drogo, poza tym wysoko (choroba wysokosciowa) a do tego poza Arapahoe Basin reszta wygladala jak polskie Sudety. Na Snowbirdzie sa przynajmniej porzadne widoki :) Do Utah lecimy 17 lutego - juz wszystko zaklepane, tylko trzeba jeszcze ponad 2 miesiace wytrzymac. Chyba w miedzyczasie wyskocze do Snowshoe Mtn. zeby sobie nogi rozruszac... Odpowiedz Link Zgłoś