skyddad 16.12.05, 10:58 Wote Tys najlepiej jestes oblatany z ta goreczke,zabierz pare slow. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staruch5 Re: Dzisiaj zdaje sie jest Saslong FISWCMen DH. 16.12.05, 11:03 tak, jest www.dolomitisuperski.com/event.asp?L=3&ID=5352 Tu jestw szystko na temat www.saslong.org/ a tu zdjecia, na ktore warto kliknac.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 jescze owo zdjecie... 16.12.05, 11:06 tu zdjecie www.saslong.org/?pagid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 webcam 16.12.05, 11:09 no i do kompletu webcam, ale rzadko odswiezany. www.alpenhotelplaza.com/webcam/webcam.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Tyle bedzie wsobote godz 12.15 Saslong IP: *.fornfyndet.se 16.12.05, 19:07 www.saslong.org/?pagid=98&newlang=eng zdaje sie ze na Eurosport. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: Dzisiaj zdaje sie jest Saslong FISWCMen DH. 17.12.05, 00:43 Góreczka moim zdaniem boska :) Jedna z najciekawszych trasek na jakich miałem przyjemność, ma coś w sobie.. WCIĄGA :D ale puszczałbym na nią jak w Pucharze Świata.. po kolei. Widziałem tam jeden z najmakabryczniejszych wypadków w życiu... no może ten na Tuxie (na tej naszerszej trasie, to takie ogromniaste pole, kto był ten kojarzy) jak jakiś pijany Angol wjechał w ratrak był makabryczniejszy. Zeszłej zimy szalałem na niej zdrowo. Nie wiem w jakim konteksie te parę słów mam zabrać Sky?? Sama trasa super.. na początku dosyć gładka (a potem fantastyczne skoki nachylenia) raz stromo raz mniej.. ciekawe zakręty wymagające sporej techniki przy szybszej jeździe ale właśnie te zakety powoduja iż jest tam momentami niebezpiecznie. --- NGF Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Dzisiaj zdaje sie jest Saslong FISWCMen DH. 18.12.05, 16:08 Ja tez bardzo lubie Saslong. Przez pol dnia w zeszłym sezonie „tłukłem” go na zmiane z Ciampinoi. Obie trasy swietne, urozmaicone, niejednostajne. Dla slalomowca specjalnego dobra jest raczej jednostajna scianka, ale dla mnie _ gigantozjazd – to wlasnie takie trasy sa najciekawsze. Raz plasciej, potem stromo z zakretem. Mozna swietnie sobie zaplanowac dlugasne skrety i zapieprzac rowniutko w dol. I tylko szumi w uszach i mijasz ludzi. I ta odrobina adrenaliny, kiedy zbilzasz się do ścianki obstawionej ludzmi i musisz być gotowy na szybka reakcje, no bo nie widac, kto i czego tam szuka za progiem. To jest Saslong! Najlepsze sa Garby Wielblada. www.saslong.org/download/saslong/pdf/2005-06/Pista_Saslong.pdf Odpowiedz Link Zgłoś