Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

slowacja- male pytanko

IP: *.toya.net.pl 27.12.05, 14:27
    zastanawiam sie gdzie spedzic ferie na slowacji...szuka osrodka, w ktorym w
    ferie(polowa lutego) beda w miare nieduze kolejki i bedzie co najmniej kilka
    dlugich tras niebieskich i czerwonych, przejrzalem wszystkie watki na forum o
    slowacji, ale jakos nie daly mi odpowiedzi...co radzicie?
    pozdroofka
    Obserwuj wątek
      • ortodox Re: slowacja- male pytanko 27.12.05, 14:43
        Alpy
        • Gość: pawelek Re: slowacja- male pytanko IP: *.toya.net.pl 27.12.05, 14:51
          chetnie, ale chcialbym, a wlasciwie musze sie zmiescic w 1100-1200pln
      • Gość: pawelek Re: slowacja- male pytanko IP: *.toya.net.pl 27.12.05, 14:53
        oczywiscie 1200 za tydzien pozdro
        • ortodox Re: slowacja- male pytanko 27.12.05, 16:56
          Jeżeli wybierasz się samodzielnie, to będzie trudne, zwłaszcza w lutym, bo to
          pełnia sezonu. Musisz zmontować grupę 4-5 osób lub dołączyć się do takiej i
          zmniejszyć koszty transportu i mieszkania. Były takie propozycje na forum.
          Wyjazd pojedynczej osoby w Alpy, to tylko przez biuro i w tym okresie będzie
          ciężko za te pieniądze się zmieścić . Może jakieś promocje ale w lutym? Trzeba
          dobrze poszukać, czasem trafiają się okazje.
          pozdrawiam
          • Gość: pawelek Re: slowacja- male pytanko IP: *.toya.net.pl 27.12.05, 17:49
            sorka, nie napisalem, jedziemy oczywiscie ekipa 5 osob
            • ortodox Re: slowacja- male pytanko 27.12.05, 18:02
              To powinno się udać: mieszkanie70e/os, skipass170e/os, dojazd40e/os razem
              280e/os + żarcie własne( z Polski) a na jakieś skromne piwko wystarczy.
              To oczywiście szacunkowe ceny, trzeba się dokładnie przymierzyć do jakiegoś
              miejsca.
              pozdrawiam
      • Gość: kuza Re: slowacja- male pytanko IP: *.abcdata.pl 28.12.05, 12:53
        taki to Ci tylko w Erze dopasują ;))

z moich doswiadczen najbardziej zblizony Chopok
      • waldemort Re: slowacja- male pytanko 28.12.05, 13:33
        W Lutym ferie mają Polacy, Słowacy i Czesi. Resztę dopisz sobie sam.
      • asteroid2000 Re: slowacja- male pytanko 28.12.05, 13:50
        proponuje w takim razie jechac w Plejsy, fajna górka i pojezdzic mozna bez
        wiekszego stania w kolejkch a jest chyba z 6 wyciągów i jedno krzesełko
        szczegóły masz na :
        www.plejsy.com
        • asteroid2000 Re: slowacja- male pytanko 28.12.05, 13:56
          www.plejsy.com
          • Gość: pawelek Re: slowacja- male pytanko IP: *.toya.net.pl 28.12.05, 21:45
            dzieki serdeczne:)))
            • tribeka Re: slowacja- male pytanko 29.12.05, 00:51
              Polecam DONOVALY - zero kolejek do wyciągów
              • emiczek Re: slowacja- male pytanko 02.01.06, 12:06
                a jakas konkretna kwaterA?
                • Gość: pawelek Re: slowacja- male pytanko IP: *.toya.net.pl 02.01.06, 13:48
                  z moich doswiadczen w szukaniu kwater - bierzesz mape i szukasz najblizszej
                  miejscowosci, wpisujesz te miejscowosc w wyszukiwarke i mozesz przebierac i
                  wybierac....to naprawde nie jest skomplikowane i na pewno cos sobie znajdziesz
                  pozdro :)))) aha no i czasem warto poszukac noclegu kilka km dalej jesli masz
                  furke(roznice w cenach bywaja duze)
                  • Gość: kuracjusz Re: slowacja- male pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 09:46
                    organizujemy takie wyjazdy 7-mio dniowe za 750 zł. W tym masz wszystko -
                    dojazd, wyżywienie, noclegi, karnet na stok, karnet na ciepłe baseny, dowóz do
                    i ze stoku, ubezpieczenie. Z Twoich założonych środków zostanie Ci jeszcze na
                    piwo... Jeśli jesteś zainteresowany to proszę o kontakt na maila
                    krakow@kuracjusz.pl
                    • emiczek Re: slowacja- male pytanko 04.01.06, 21:21
                      prosze o info o waszych wyjazdach
                      • Gość: pawelek Re: slowacja- male pytanko IP: *.toya.net.pl 04.01.06, 22:52
                        to ja tez poprosze na maila info o tyvh wyjazdach mikalsky@interia.pl
                        • betina Re: slowacja- male pytanko 06.01.06, 23:38
                          i ja proszęo info - beata_nowak@tlen.pl
                    • betina Re: slowacja- male pytanko 06.01.06, 23:39
                      i ja poproszęo info na; beata_nowak@tlen.pl
                      • Gość: zainteresowana Re: slowacja- male pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:03
                        I ja poproszę, a może skontaktuję się na maila? Wygląda to dość ciekawie... A
                        trasy trudne czy dla początkujących?
      • gocha_100 Re: slowacja- - jak trudne są stoki w Plejscach 19.01.06, 20:10
        To ja w takim razie mam pytanie, czy w Plejsach znajdują się łatwe trasy, na
        których mogłaby jeździć osoba, która była na nartach raz w życiu, a na dodatek
        nie chciałaby obciążać zbyt bardzo swoich kolan?

Dzięki za odpowiedź,
        Gonia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka