Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Atomic Metron

IP: *.acn.waw.pl 12.03.06, 21:49
    Czy już ktoś jeździł na Metron 10 i może coś o nich napisać?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Moody Re: Atomic Metron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:59
        Wlasnie sobie takie kupilem, ale jeszcze nie jezdzilem. Kupilem bo lubie
        jezdzic krotkim skretem ale boje sie specjalistycznych slalomek, bo u nas i w
        okolicy trasy nie sa zawsze przygotowane na sztruks. Mozna tez sobie pojezdzic
        na nich poza trasami. Z tego co sie dowiedzialem to, sa to w miare uniwersalne
        narty na kazde warunki (sztruk, mokry snieg, muldy, off pist). Marty
        uniwersalne sa jak zawodnicy w kombinacji norweskiej - skacza dobrze i biegaja
        ale nie sa wirtuozami w zadnej dziedzinie.
        • Gość: bemowo73 Re: Atomic Metron IP: *.acn.waw.pl 12.03.06, 22:20
          Jak uda Ci sie je sprawdzic w boju to napisz cos?

Ja kupilem miesiac temu nowe nartki (nie Atomic'a), z ktorych bylem calkiem
          zadowolony, ale niestytety po 5 dniach jazdy na obu nartach zaczela odchodzic
          wierzchnia warstwa :(
          Licze na pozytywne zalatwienie reklamacji u dystrybytora przez sprzedawce,
          jednak juz zaczynam myslec o czyms innym ponieważ do tej marki (a na pewno do
          tego modelu) zrazilem sie na jakis czas i moj wybor padl na Metron'y 10 (wolal
          bym SL 9, z ktorych moja zona jest bardzo zadowolona, ale w tym sezonie nowe sa
          juz nie osiagalne).

• Gość: Moody Re: Atomic Metron IP: S1PS,1.* / *.ing.nl 13.03.06, 09:52
            Mama zamiar wyjechac do Ustronia na nastepny weekend (3 dni), w sumie to
            bardziej na snowboard niz narty. Jak mi sie zmieszcza w samochodzie to je wezme
            i wyproboje na Poniwcu. Ale ja nie naleze do tych co analizuja jazde nart
            rozlozona na czynniki pierwsze. Jezdzilem ostatnio na typowych twardych
            slalomkach i bylo fajnie. Mam nadzieje ze na Metronach nie bedzie gorzej.
          • Gość: agabg Re: Atomic Metron IP: 213.17.170.* 13.03.06, 10:35
            SL9 są dostępne np. tu
            www.allegro.pl/item90151713_atomic_sl_9_nowe_2006_gwarancja_z_krainy_nart_.html
            Ja tam kupowałam osobiście.
            Ps. Z Bemowa bardzo blisko :)
      • maczores Re: Atomic Metron 23.03.06, 00:17
        Chcialem je wypozyczyc ale jak gosc z wypozyczalni powiedzial ze sa tak ciezkie
        ze mozna ich uzywac jako sztangi w silowni to zrezygnowalem.Pozdro
        • Gość: Moody Re: Atomic Metron IP: S1PS,1.* / *.ing.nl 23.03.06, 10:47
          Sa ciezkie, ale tak jest ze wszystkimi obecnymi nartami z wyzszej polki.
          Jezdzilem na nich w dosyc ciezkich warunkach (miekki snieg, muldy). Musze
          powiedziec ze daly mi w kosc. Na moich starych nartach nigdy nie czulem bolu
          stop a na Metronach jakos sie po kilku zjazdach pojawial. Jezdzilo mi sie na
          nich dobrze ale chyba jeszcze nie poznalem ich prawdziwego oblicza :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka