Gość: bemowo73 IP: *.acn.waw.pl 12.03.06, 21:49 Czy już ktoś jeździł na Metron 10 i może coś o nich napisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moody Re: Atomic Metron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:59 Wlasnie sobie takie kupilem, ale jeszcze nie jezdzilem. Kupilem bo lubie jezdzic krotkim skretem ale boje sie specjalistycznych slalomek, bo u nas i w okolicy trasy nie sa zawsze przygotowane na sztruks. Mozna tez sobie pojezdzic na nich poza trasami. Z tego co sie dowiedzialem to, sa to w miare uniwersalne narty na kazde warunki (sztruk, mokry snieg, muldy, off pist). Marty uniwersalne sa jak zawodnicy w kombinacji norweskiej - skacza dobrze i biegaja ale nie sa wirtuozami w zadnej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemowo73 Re: Atomic Metron IP: *.acn.waw.pl 12.03.06, 22:20 Jak uda Ci sie je sprawdzic w boju to napisz cos? Ja kupilem miesiac temu nowe nartki (nie Atomic'a), z ktorych bylem calkiem zadowolony, ale niestytety po 5 dniach jazdy na obu nartach zaczela odchodzic wierzchnia warstwa :( Licze na pozytywne zalatwienie reklamacji u dystrybytora przez sprzedawce, jednak juz zaczynam myslec o czyms innym ponieważ do tej marki (a na pewno do tego modelu) zrazilem sie na jakis czas i moj wybor padl na Metron'y 10 (wolal bym SL 9, z ktorych moja zona jest bardzo zadowolona, ale w tym sezonie nowe sa juz nie osiagalne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moody Re: Atomic Metron IP: S1PS,1.* / *.ing.nl 13.03.06, 09:52 Mama zamiar wyjechac do Ustronia na nastepny weekend (3 dni), w sumie to bardziej na snowboard niz narty. Jak mi sie zmieszcza w samochodzie to je wezme i wyproboje na Poniwcu. Ale ja nie naleze do tych co analizuja jazde nart rozlozona na czynniki pierwsze. Jezdzilem ostatnio na typowych twardych slalomkach i bylo fajnie. Mam nadzieje ze na Metronach nie bedzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agabg Re: Atomic Metron IP: 213.17.170.* 13.03.06, 10:35 SL9 są dostępne np. tu www.allegro.pl/item90151713_atomic_sl_9_nowe_2006_gwarancja_z_krainy_nart_.html Ja tam kupowałam osobiście. Ps. Z Bemowa bardzo blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
maczores Re: Atomic Metron 23.03.06, 00:17 Chcialem je wypozyczyc ale jak gosc z wypozyczalni powiedzial ze sa tak ciezkie ze mozna ich uzywac jako sztangi w silowni to zrezygnowalem.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moody Re: Atomic Metron IP: S1PS,1.* / *.ing.nl 23.03.06, 10:47 Sa ciezkie, ale tak jest ze wszystkimi obecnymi nartami z wyzszej polki. Jezdzilem na nich w dosyc ciezkich warunkach (miekki snieg, muldy). Musze powiedziec ze daly mi w kosc. Na moich starych nartach nigdy nie czulem bolu stop a na Metronach jakos sie po kilku zjazdach pojawial. Jezdzilo mi sie na nich dobrze ale chyba jeszcze nie poznalem ich prawdziwego oblicza :) Odpowiedz Link Zgłoś