Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak rozebrać neoxy

IP: 213.241.34.* 21.03.06, 14:14
    Witam
    Mam pytanie. Ma ktos może istrukcje obsługi go neoxów (wiązań). Chodzi o to że
    przekrzywiły mi się w jednym wiązaniu stopery, (te pręty co chamują narte) Ale
    żeby je naprostować muszę jakoś rozkręcić wiązania, nie wiem jak. Może ma ktoś
    linka do strony gdzie byłoby to objaśnione?
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Colagen Re: jak rozebrać neoxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 19:51
        Zapytaj stary kubagra - on ma nieraz pomysly ze ho ho- pozdrowko
        • kubagr Re: jak rozebrać neoxy 21.03.06, 23:25
          jak zawsze mnie orzeceniasz: brakowalo mi tego juz zaczalem powatpiewac w swoje
          mozliwosci
          musze rozczarowac: nie znam tych wiazan: pare rzeczy: jezeli sa to integralne
          wiazania na szynie to wystarczy odblokowac centralny trzpien i narte wysunac.
          w wiazaniach przykrecanych zwykle sruba (y) ktore najpierw trzeba wykrecic,
          jest (sa ) schowane: np pod szczeka wiazania przedniego, lub zasloniete
          plastikowa nakladka ktora trzeba zdjac: reszta zalezy od typu wiazania
          jezeli musisz wykrecic wiazanie, wkrec z powrotem sruby z odrobina kleju epoxy

wiem ze ta odpowiedz rozczaruje collagena ale trudno, przezyja: mam nadzieje ze
          on takze
      • Gość: O,Andrzej Re: jak rozebrać neoxy IP: *.pp.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 00:04
        Ja znam te wiazania, bo je montowalem do Atomic SL9. Nawet gdzies mam instrukcje
        i moge ja poszukac w razie czego. Tak jak pisal kubagr, odkrecasz srobe
        centralna, zdejmujesz nakladke i wysuwasz energicznie obie czesci wiazan: przod
        i tyl. Jezeli dalej cos nie bedzie jasne, moge zeskanowac kawalek instrukcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka