Gość: skibunny IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 17.08.06, 17:11 czy to rzeczywiscie dziala? czy pomaga na stawy??? czy ktos z Was tego probowal??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
na.moment Re: glucosamine... 17.08.06, 17:26 probowałam,...nie działa...(przynajmniej na stawy kolanowe),szkoda pieniedzy ;-(( pozdr. D. Gość portalu: skibunny napisał(a): > czy to rzeczywiscie dziala? czy pomaga na stawy??? czy ktos z Was tego > probowal??? Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: glucosamine... 17.08.06, 18:34 Jezeli masz bule w kolanach spowodowane wyschnieciem masy smarujacej rzepke to uzyj starej metody.dzien przed jazda wypij szklanke wody z rozpuszczona zelatyna.dziala w stu procentach wszystkie bule znikaja i mozesz obcizac kolano.To samo mozesz robic teraz pomoze i wyrychtuje kolano na zime. pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: glucosamine... IP: *.sympatico.ca 17.08.06, 21:11 Trudno powiedziec nie wiem. Z moich doswiadczen moge powiedziec, ze profilaktyka w postaci porannego koniaku i wieczornego piwa niekoniecznie przy barze dzila dosc skutecznie. Nawet mozna pominac [ od czasu do czasu ] poranna zaprawe czy tez rozgrzewke. Dla mnie dzila to perfekcyjnie jak dla innych nie wiem, przed zastowanime kategorycznie radze skonsultowac ten sposob z wlasnym lekarzem. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
viking-plus Re: glucosamine... 18.08.06, 00:14 ale to nie profilaktyka... a raczej juz środki przeciw bólowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: glucosamine... IP: *.sympatico.ca 18.08.06, 00:45 No nie raczej sytmulujace bool glowy nad ranem i blo pustego portfela. Jedyne co to moze porrany konak to przciwolowa kuracja i to skuteczna. Jzzo Odpowiedz Link Zgłoś
waniaw1 Re: glucosamine... 24.08.06, 11:08 Glukozaminę bierze mój tata, który ma zwyrodnienia stawów i jest po siedemdziesiątce, twierdzi , że pomaga. Ale jest znacznie tańszy sposób, który mi pomógł, a przynajmniej nie bolą mnie kolana i strzela mi w stawach: trzy radzy dziennie po dwa gumisie haribo. Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
waniaw1 Re: glucosamine... 24.08.06, 11:10 i nie strzela mi w stawach oczywiście!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś