pietnacha40 25.10.06, 23:10 Czy ktoś był z nimi w zeszłym roku ? Czytałam dzisiaj w Podróżach o ich ofertach - śmiesznie niskie ceny ! Niby kusi,ale wolę jeżdzić na nartach niż zostać na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zolv Re: Otium Travel - zapytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 23:21 ale ktory wyjazd w takiej super cenie? przejrzalem kilka i szału nie ma moim zdaniem mozesz konkretniej? pzdr zolv Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Otium Travel - zapytanie 25.10.06, 23:30 Wyjazd w marcu -Włochy,przelot,hotel***,tydzień + karnety - 1200,- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Otium Travel - zapytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:08 nie ma takiej ceny pewnie mówisz o rejonie Valtellina hotel, HP, przelot z Katowic + karnet najtaniej to 1720zł + + opłata lotniskowa 100zet Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Otium Travel - zapytanie 26.10.06, 15:33 Przepisane z Podróży - Madonna,7 dni,hotel 3*,karnet,880,- Canazei- 7 dni,hotel 3*,przelot - 910,-.Nawet jak to marzec,to zbyt tanio mi to wychodzi. A może ktoś juz korzystał z tego biura ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Otium Travel - zapytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:52 nie ma przelotów do Canazei :( a madonna? to Madonna di Campiglio? Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Otium Travel - zapytanie 26.10.06, 16:01 Nie, przelot nie do Canazei,tam będzie przelot + transfer do hotelu, a Madonna di Campiglio,oczywiście.Byłam we Włoszech,teraz też czegoś szukam,czegos niedrogiego.W tych cenach sa apartamenty z własnym dojazdem,a nie hotele 3*,no ale gdyby tak się okazało,że to dobre biuro.... Czas poszukać ich strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Otium Travel - zapytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:06 Otium wykorzystuje przeloty Alitalia i sky'em i wizzairem do Mediolanu. w marcu widze tylko wizzar do mediolanu :( i tranfery tylko do valtelliny Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Otium Travel - zapytanie 26.10.06, 15:59 Poszukaj tej oferty na ich stronie i podeślij link. Wtedy będziemy mogli o tym pogadać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Otium Travel - zapytanie 26.10.06, 16:09 Mają tam sporo ofert, chodziło o link do konkretnej imprezy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Otium Travel - zapytanie 26.10.06, 19:13 ortodox napisał: > Mają tam sporo ofert, chodziło o link do konkretnej imprezy :) > pozdrawiam Te wyjazdy są wymienione w gazecie "Podróże" i zaczyna mi się wydawać,że tylko tam istnieją.Na stronie internetowej biura ich jeszcze nie znalazłam. Mnie jednak interesują opinie o samym biurze,bo w ofercie jest kilka tanich propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Otium Travel - zapytanie 26.10.06, 20:03 pietnacha40 napisała > Te wyjazdy są wymienione w gazecie "Podróże" i zaczyna mi się wydawać,że > tylko tam istnieją. Na stronie internetowej biura ich jeszcze nie znalazłam. Cóż, reklama, reklama, reklama. Nie znam biura, nie korzystam z pośredników, nie są mi potrzebni, a oferty trzeba czytać dokładnie i dosłownie. Czasem jednak trafiają się okazje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuza Re: Otium Travel - zapytanie IP: *.acn.waw.pl 26.10.06, 20:47 heja, mam najnowszy katalog Otium, przejrzałem oferty do Madonny i nie znalazłem nic takiego Odpowiedz Link Zgłoś
pes3dy Re: Otium Travel - zapytanie 26.10.06, 22:05 Byłem z Otium 3 lata temu w Bormio, przejazd autokarem, karnet w cenie. Skusiła mnie cena, która była wyraźnie niższa od innych biur i przejazd autokarem, gdyż był to już koniec sezonu i nie wszystkie firmy oferowały przejazdy autokarem. Byliśmy zakwaterowani w inne lokalizacji niż większość grupy, więc od samego początku byliśmy "sierotkami". Mieliśmy problem żeby skontaktowac się z pilotem i uzyskać świadczenia (karnet, który upoważniał do przejazdów lokalnym tranportem). Poza tym nie mieliśmy większych problemów, ani jakiś super "promocji". Biuro uzyskuje u mnie 3 gwiazdki na 5 (zastrzegam,że jest to opinia sprzed 3 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
magilka Re: Otium Travel - zapytanie 29.10.06, 21:40 pietnacha40 napisała: > Czy ktoś był z nimi w zeszłym roku ? Czytałam dzisiaj w Podróżach o ich > ofertach - śmiesznie niskie ceny ! Niby kusi,ale wolę jeżdzić na nartach niż > zostać na lodzie. Bylismy z OTIUM w marcu w dolomitach. i byliśmy bardzo zadowoleni. apartament był dokładnie taki sam jak na stronie Otium. W przyszłym roku tez sie wybieramy w Dolomity z OTIUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Otium Travel - zapytanie IP: *.smstv.pl 02.11.06, 10:29 jeżdżę z nimi czwarty rok, wszystko jest w porządku.w grudniu do Madonny Odpowiedz Link Zgłoś