Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

...i stało się fotoforum narciarstwo :)

09.11.06, 17:04
    ... trudno nie odczuwać satysfakcji :)
    Wszystko jest dokładnie tak, jak być powinno. Nawet link!
    Zachęcam teraz wszystkich, czynnego udziału w fotoforum ku zadowoleniu nas
    wszystkich. Zapewne wielu ma opory w pokazywaniu osobistych zdjęć, wcale się
    nie dziwię, ale sezon przed nami. Róbcie swoimi cyfrakami takie foty, które
    nie naruszą Waszej prywatności, a pozwolą wszystkim zobaczyć kawałek nowego
    narciarskiegio świata. Dobry przykład dał już Staruch, Zolv i 1web już się
    zdeklarowali, że zasypią nas fotami po przyjeździe z nart. Póki co,
    pogrzebcie w starych archiwach, dyskach, płytach i pokażcie gdzie byliście na
    nartach. To fotoforum może być wspaniałym uzupełnieniem naszego gadania i
    myślę, że tak będzie.
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • 1web Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 09.11.06, 17:11
        wysłałem próbnie pare. Ale pewnie Witkowi się nie spodobały :)))
        faktycznie jadę w grudniu. Zaczynam przygotowywać sie kondycyjnie.
        Sprzęt dobry jest, buty przydałyby sie nowe. Wezmę chyba stare langi, bo
        trwardsze :)
        • ortodox Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 09.11.06, 17:22
          ... musiałeś zrobić coś nie tak, że nie poszło.
          Spróbuj jeszcze raz, spokojnie :)
          pozdrawiam
          • 1web Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 09.11.06, 17:28
            pojawił sie napis, że Witek ma zaakceptować, /czy cos podobnego/
            • ortodox Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 09.11.06, 17:53
              Przed chwilą wysłałem kolejne foty i nie było żadnej akceptacji Witka!
              Coś chyba robisz nie tak. Spróbuj ponownie, poczytaj pomoc.
              pozdrawiam
              • 1web Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 09.11.06, 18:02
                kolejna próba. jak poprzednio mają zostac zaakceptowane przez moderatora.
                Najwyraźniej nie jestem "osobą zaufaną" :)
                • ortodox Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 09.11.06, 18:34
                  ... może, ale tak chyba nie powinno być!
                  Co na to Witek - moderator??
                  pozdrawiam
                  • wrb1 Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 09.11.06, 19:42
                    Przez chwilę musialem odejść od komputera.
                    Ortodox musi mieć chyba jakieś względy ;))) bo rzeczywiście jego zdjęcia wchodzą
                    bez mojej interwencji, a web`a musialem "popchnąć".
                    Wolalbym, żeby wszystko pojawialo się samoistnie, a moja rola ograniczala się
                    jedynie do usuwania rzeczy niezgodnych z regulaminem, ale jest jak jest.
      • Gość: o_andrzej Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) IP: *.cyf-kr.edu.pl 09.11.06, 17:25
        Otodoxie, piekne zdjecia, naprawde. W domu ogladne dokladnie. Tez mam swoje
        kolekcje, ale gdzie mi tam do Ciebie. Swoich ne podesle, bo mam je, ja wiesz, na
        swojej stronce ze wspomnieniami wakacyjnymi. Zreszta ich jakosc sie do Twoich
        nie umywa. Nie bede Cie pytal jakim aparatem, bo nie sprzet tu decyduje.
        • Gość: Skyddad Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) IP: *.fornfyndet.se 09.11.06, 19:44
          Ortodox ,
          gratulacje zdjecia wysmienite i co za przyjemnosc ogladania.Jestes urodzonym
          fografem. Umiesz przekazac to w taki sposob ze odrazu sie czlowiek interesuje.
          Niedyskretne pytanie jestes po dobrym kursie czy ktos z rodziny jest
          profesjonalista i przekazal tajniki robienioa zdjec.
          Czy sa mozliwosci na zalaczenie filmu.Niedlugi dobrej jakosci okolo 30min. 1Gb.
          Pzdr.Sky.
          Nie na temat,ale zdjecia tez wysmienite.
          Tytul Autobahn numier czetyra;
          Hej,
          englishrussia.com/?p=315
          • wrb1 Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 09.11.06, 20:22
            Swój film najlepiej zawiesisz tutaj: video.google.pl/
            a później podeślij linka na forum.
            Czy filmik o długości 30 min jest rzeczywiście niedlugi to rzecz problematyczna. B
            • skyddad Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 09.11.06, 20:58
              Wiesz jest bardzo dobrej jakosci prawie telewizyjnej dlatego zajmuje 1GB.
              Jeszcze raz mozna jego przeciac i skrocic,problem jest ze w Polsce nie maja
              wszyscy lacza broadband ktore taki film szybko sciagnie dla niektorych to moze i
              dnia niestarczyc.Dlatego sie tylko zapytalem.
              pzdr.Sky.
              • wrb1 Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 09.11.06, 21:05
                To ma rzeczywiście sens gdy da sie oglądać w "czasie rzeczywistym", a do tego
                naprawdę potrzeba szybkich łączy. A ściąganie na dysk pliku 1GB to calkiem bez
                sensu.
          • ortodox Sky ... 09.11.06, 21:39
            ... dzięki za uznanie, przyjemnie czytać. Foty robię od dziecka i CZASEM mi coś
            wyjdzie, ale żadnych profesjonalnych kursów nie robiłem. Trzeba patrzyć na świat
            otwartymi oczami i pstrykać. Reszta, to obróbka cyfrowa i czary mary ;)
            Ta reszta, czasem z kiepskiego zdjęcia zrobi naprawdę udane.
            pozdrawiam
            • ortodox Sky ... 09.11.06, 21:44
              ach ta ruska droga :)))
              Rozumiem, że oni wszyscy wracają wiosna, tą autostradą do Moskwy z białego
              szaleństwa na Uralu.
              pozdrawiam
        • ortodox Andrzej... 09.11.06, 21:23
          ... oglądałem Twoją kolekcję, ale teraz nie potrafię bez szukania, odnaleźć
          adresu Twojej strony. Może jednak warto podrzucić chociaż niektóre z nich na
          FotoForum. To, że już są gdzieś zawieszone, nie oznacza, że nie mogą zawisnąć w
          innym miejscu. FotoForum to nie galeria artystyczna, więc nie jakość fotek
          stanowi o ich wartości, a w dodatku to sprawa zupełnie uznaniowa, co się komu
          podoba. Tu będą lepiej wykorzystane, z pożytkiem dla innych. Spróbuj coś
          podrzucić, a z nowego sezonu wszystkie będą jeszcze lepsze :) W każdym razie
          dzięki za uznanie :) Pisałem już chyba Tobie, że używam Canona PS A80 4MP.
          Żadna rewelacja, ale solidny aparat na wszelkie okazje. Dzisiaj, każdy cyfrak
          ma lepsze parametry.
          pozdrawiam
          • o_andrzej Re: Andrzej... 09.11.06, 22:08
            > Może jednak warto podrzucić chociaż niektóre z nich na
            > FotoForum. To, że już są gdzieś zawieszone, nie oznacza, że nie mogą zawisnąć w
            > innym miejscu.

Dobra, cos podesle. Mam kilka zdjec z tegorocznego wyjazdu na Kubinska Hale.
            Tego dnia podziwialem niesamowite chocholy sniezne.
      • zolviu widze ze ja tez nie mam chodów ;) 09.11.06, 22:02
        tyle sie napocilem ;)

naklalem przy przerabianiu tych nieszczesnych zdjec...

a tu mi na koniec wyskakuje ze mam czekac az mi moderator zaakceptuje

chyba zaczne narzekac na moderatora ;)

pzdr
        zolv
        • zolviu Re: widze ze ja tez nie mam chodów ;) 09.11.06, 22:08
          nie rozumiem tego, dodałem dużo zdjęc, a w moim wątku są tylko 2 :(

co zrobiłem źle??? :(

pzdr
          zolv
          • wrb1 Re: widze ze ja tez nie mam chodów ;) 09.11.06, 22:13
            Do jednego postu możesz dołączyć tylko 3 zdjęcia.
            Otwórz "swój" post, odpowiedz sam sobie i wklej następne itd.
            pozdrawiam
            • zolviu Re: widze ze ja tez nie mam chodów ;) 09.11.06, 22:15
              to troche niewygodne :(
              no ale cóż... pogadam sobie troche sam ze sobą jak trzeba ;)

pzdr
              zolv
              • Gość: zolv Re: widze ze ja tez nie mam chodów ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:53
                chyba wreszcie zalapalem

widze ze niepotrzebnie odpowiadam sam sobie, bo wszystkie zdjecia sa dostepne
                po kliknieciu na moj nick :)

nie wiedzialem o tym i chcialem wrzucic wszystko do wątku :(
                a czy moge robic na swoim koncie jakies katalogi czy wszystkie zdjecia sa
                wrzucane jak leci?

pzdr
                zolv
                • ortodox Re: widze ze ja tez nie mam chodów ;) 09.11.06, 22:55
                  Na razie jak leci, ale maja o tym pomysleć możni tego fotoforum, żeby coś z tym
                  zrobić.
                  pozdrawiam
      • Gość: kuza Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) IP: *.acn.waw.pl 09.11.06, 22:26
        super!! to i ja podziele sie swoimi "arcydziełami" hehe
      • bunia78 Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 11.11.06, 00:03
        Mi też nie udaje sie za wiele zamieścić na fotoforum - chyba brak zaufania, może
        za jakiś czas będzie to sprawniej działało i nie trzeba będzie czekać na zgodę
        Witka, żeby jakąkolwiek fotkę móc dodać. Pozdrawiam!
        • ortodox Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 11.11.06, 01:19
          Trzeba to koniecznie zmienić!
          Witek nie może siedzieć całe noce i dnie przy kompie i cenzurować.
          A jeszcze należą się mu przecież wolne weekendy i 26 dni urlopu.
          Trzeba to zgłosić do yafm, niech coś poluzuje.
          Swoja drogą, dlaczego moje foty przechodzą bez cenzury ??
          To musi być jakaś dyskryminacja ... rasowa??
          pozdrawiam
          p.s.
          pyszna ta lasagne i bombardino
          • staruch5 Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 11.11.06, 02:38
            siedzialem cicho i nie chcialem sie wychylac, ale teraz juz mozna.
            Moje foty tez wchodza bez cenzury. Nie wiedzialem, ze jestem znajomym krolika :-
            )
            • Gość: wszystko wiadomo Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 08:03
              to ortodox ze staruchem są tym UKŁADEM, o którym ciagle ostatnio mowia.
              dzwonie do jarka ;)

pzdr
              zolv
              • wcyrku1 Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 11.11.06, 12:03
                Gość portalu: wszystko wiadomo napisał(a):

> to ortodox ze staruchem są tym UKŁADEM, o którym ciagle ostatnio mowia.
                >
                >
                >

fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,50501776.html
                Gazeta.pl : FotoForum : Forum o FotoForum

Forumowe podpadziochy, nowi lub malo aktywni - ich fotowpisy akceptuje dalej
                moderator
                pozostałych obsługuje automat
                • Gość: zolv Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:28
                  jest mi bardzo milo ze jestem zaliczany do opisanego przez Ciebie grona...
                  nowa, mało aktywna forumowa podpadziocha ;) czyli ja, ma jeszcze 4 pytania:

1. co trzeba zrobić zeby zasluzyc na zaszczytne miano "podpadziochy"?
                  2. ile czasu jestes traktowany jako "nowy"?
                  3. jaka jest granica małej/dużej aktywności?
                  4. czy to obsluguje automat czy moderator "odhacza" sobie tych "zaufanych"?

i tak zadzwonie do jarka, teraz nie odbiera bo jest na paradzie ;)

pzdr
                  zolv
                  • wrb1 Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 11.11.06, 13:56
                    Na temat autopublikacji jest dokladnie tak jak to jest wyżej opisane.
                    Wszyscy aktywni do tej pory na tym forum uczestnicy mają włączoną autopublikacje
                    i ich fotki wchodzą bez mojej jakiejkolwiek ingerencji.
                    Zolv byłeś dotąd aktywny, ale niestety jako niezalogowany uczestnik, więc dla
                    systemu jesteś niestety obcy.
                    Jezeli o mnie chodzi to jestem generalnie aktywny codziennie między 11.00-23.00
                    i wtedy moderuję zdjęcia gdy zachodzi taka potrzeba.
                    3majcie się
                    • staruch5 Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 11.11.06, 22:51
                      Witek napisal

"Jezeli o mnie chodzi to jestem generalnie aktywny codziennie między 11.00-
                      23.00"

oj, ubolewam, ze potem juz nie. Duzo tracisz!
                      • wrb1 Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 11.11.06, 23:21
                        Ale chodzi tylko o forum ;))))
                  • wcyrku1 Re: ...i stało się fotoforum narciarstwo :) 11.11.06, 13:57
                    Gość portalu: zolv napisał(a):

> jest mi bardzo milo ze jestem zaliczany do opisanego przez Ciebie grona...
                    ... czyli ja, mam pytania: ...
                    >
                    >
                    >
                    >

Ja podałem info w sprawie która była już przerabiana na innych fotoforach pod
                    linkiem jest dyskusja i wyjasnienia

pozdr
                    • zolviu jak ominąć moderacje 11.11.06, 14:30
                      dziekuje za wyjasnienia.
                      przeczytalem i wiem juz o co chodzi.

co nie zmienia mojego zdania ze układ (czy jak Wy mowicie system) jest do
                      niczego. nie uzytkownicy maja sie dostosowac do systemu, tylko system do nich.
                      w koncu to forum jest dla uzytkownikow i system ma zapewnic im wygode
                      dyskutowania. a ten nie zapewnia.

czy jesli bede mial cos ochote zamiescic o pierwszej w nocy np, to mam
                      grzecznie czekac do rana, czy budzic moderatora?

moge latwo ominac moderacje (co zreszta zaraz zaczne robic i polecam innym,
                      ktorzy sa dla systemu "be") bez problemu moge przeciez dorzucac zdjecia do
                      swojej galerii (ktora jest zreszta dostepna dla kazdego - co mi sie tez nie
                      podoba - powinienem miec wplyw na to ktore z moich zdjec chce pokazac komu)

wiec zamiast dorzucac zdjecie do postu i czekac az laskawie je ktos opublikuje
                      zrobie sobie cos takiego:

witam
                      mam dla Was nowe zdjecie:

fotoforum.gazeta.pl/3,0,249362,2,5.html
                      co o nim sądzicie.

:)

i nie musze czekac na niczyja zgode, zdjecie jest od reki.

mysle ze po tym wyjasnieniu wreszcie zasluzylem na miano
                      forumowej "podpadziochy"

a ten system" i tego co to wymyslil mam w glebokim powazaniu.

aha, i wcale sie nie zdenerwowalem ;)

pzdr
                      zolv
                      • wrb1 Re: jak ominąć moderacje 11.11.06, 15:00
                        Jestem jak najbardziej za!!!!!
                        Zdjęcia mozesz jak najbardziej wieszać w swojej galerii.
                        Samo fotoforum narciarstwo ma służyc temu, ze coś ze swojej galerii dołączysz do
                        jakichś swoich spostrzezeń, którymi chcesz się podzielić z innymi, a czy to
                        zrobisz tam i wkleisz zdjęcia, czy tu gdzie wkleisz linki do nich to generalnie
                        "ganc pomada" jak Ci wygodnie.
                        Bo chyba się zgodzisz, że kazdorazowe przeglądanie calej galerii jest dosyć
                        uciazliwe, a jeszcze co poniektórzy gromadzą zdjecia z różnych dziedzi, a jak na
                        razie nie ma możliwosci, aby mozna je było jakoś segregować w sposob wygodny dla
                        autora. A juz nie wspomnę o tym, ze jest taka mozliwość, że ktoś oprócz nart
                        prowadzi np. blog dla dorosłych a nie wszyscy maja ochotę trafiać na fotki,
                        ktorych nie chca oglądać
                        Jak już sie przekonałeś ja Ci nie wróg i Twoim zdjęciom poświęciłem sporo uwagi
                        na swoim blogu.
                        Czy jakas dyskusja rzeczywiście
                      • ortodox Re: jak ominąć moderacje 11.11.06, 15:49
                        ... i wszystko się wyjaśniło Zolviu, na wszystko trzeba sobie zasłużyć.
                        A Ty myślałeś, że tak - bez kolejki ;)
                        Swoja drogą, powoływanie się na Jarka, to nie najlepszy pomysł. To najlepsza
                        droga do bana na całym forum.gazeta.pl. Chyba całkowitym daltonistą politycznym
                        nie jesteś ;)))
                        Ciekawe, czy ON miał kiedyś narty na nogach, Jarek oczywiście.
                        pozdrawiam ;)
                        • Gość: zolv Re: jak ominąć moderacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 16:57
                          a co ja mam zrobic ze zrobiliscie to forum na stronie GW, a nie Naszego
                          Dziennika ;)

no przeciez jak mam byc podpadziocha to niby na kogo mam sie powolac :p

pzdr
                          zolv

ps. a z polityki to trafia do mnie tylko jedno zdanie J.K.M. - "Jak w korycie
                          jest pełno to świnie będą sie pchały" - zreszta bardzo aktualne i latwo je
                          mozesz jutro zweryfikowac sprawdzajac objetosc ksiazeczki z kandydatami :p
                          • wrb1 zolviu 11.11.06, 18:51
                            Mam taka nadzieję, że za jakiś tydzień dwa, gdy konsekwentnie będziesz
                            zalogowanym uczestnikiem "wladcy tego forum" sie "zlituja" nad Tobą i dostaniesz
                            uprawnienia autoprezentacji (ja nie mam na to żadnego wplywu).
                            Jednoczesnie jezeli myslisz, ze bycie cenzorem-moderatorem to jakas fajna sprawa
                            to jestes w błędzie. Już nie będę pisał. że wychowalem się w czasach
                            wszechobecnej cenzury i jest mi ona jako taka calkowicie obrzydliwa i wolalbym,
                            jak to już tu pisalem, aby moja rola ograniczala sie jedynie do usuwania wpisów
                            łamiących zasady, a nie akceptowania tych, ktorzy chcą coś pokazać.
                            Postawę "możnych tego świata" mogę w jakiś sposob zrozumieć, że chcą oni
                            zapewnić, aby nie pojawily się tu treści nie do zaakceptowania, a takie
                            gwarantują tylko uczestnicy o ugruntowanej postawie.
                            Myślę, że również Andrzej choć jest wyjątkowo zdyscyplinowanym i wyważonym w
                            swych opiniach uczestnikiem, może miec kłopoty z autoprezentacją swych zbiorow.
                            bo od dluższego czasu pojawia się jako niezalogowany.
                            A tak na marginesie konieczność moderowania wiąże sie dla mnie z tym, ze
                            pilnując fotoforum mam mało czasu, aby naskrobać coś dluższego jak to mi sie
                            wlasnie udało.
                            Ale już muszę wracać do moderacji może ktoś tam już czeka i klnie, ze tak dlugo
                            nie pojawiają sie jego zdjęcia.
                            3maj sie
                            • wrb1 Re: zolviu 11.11.06, 19:13
                              No i wykrakalem!!!!!!!
                              Jak widzisz nie spalem tylko odpowiadalem Tobie ;)))
                              • zolviu Re: wrb1 11.11.06, 19:26
                                oj tak sobie zazartowalem.

teraz jak tak patrze, to widze ze trafila Ci sie niezla "fucha" ;)
                                podejrzewam ze po jakims tygodniu sie wykonczysz :/
                                wez sobie kogos do pomocy, ortdx jest tu chyba najczesciej, jak dobrze go
                                podejdziesz moze sie zgodzi ;)
                                ja mysle ze to fotoforum jest faktycznie "beta" i jeszcze duzo sie w nim zmieni
                                (mam nadzieje ze na lepsze)

po pierwsze powinny byc katalogi, zeby nie wrzucac wszystkiego do jednego worka
                                po drugie nie powinno byc dostepu do zdjec ktore trzymam na koncie, tylko do
                                tych ktore bede chcial opublikowac.
                                po trzecie mysle ze jednorazowo powinno byc mozliwe wrzucenie conajmniej 10
                                zdjec
                                po czwarte....

albo juz starczy, jak zrobia te 3 to juz bede prawie zadowolony ;)

do Ciebie oczywiscie nic nie mam, tak sobie gadam bo gadam, a ta koniecznosc
                                moderowania to tak naprawde Twój klopot nie moj ;)
                                no ale bycie na nagłówku to nie tylko zaszczyty ale i przykre obowiazki

a co do tych zasad, sa glupie i tyle.
                                najgorzej nie moge zniesc bezsensownych przepisow, ktore widze dopadly mnie i
                                tutaj, w jedynym do tej pory azylu w ktorym ich nie zauwazalem

pzdr
                                zolv
                                • wrb1 Re: wrb1 11.11.06, 19:32
                                  Ja mam nadzieję, że niedlugo 90% będzie wchodziło automatem i problemu
                                  generalnie nie będzie.
                                  • wrb1 zolviu 11.11.06, 19:41
                                    Własnie znalazlem cos co niestety niezbyt dobrze rokuje.
                                    fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,51565730.html
                                    Nie skomentuję tego
                                    • ortodox Re: zolviu 12.11.06, 13:04
                                      Trochę mnie nie było, bo miałem małą imprezkę. Goście wyszli o 6 rano ale już
                                      dochodzę do siebie, tak mi się wydaje. Staram się zrozumieć wszystkich,
                                      współczuję trochę Witkowi i dziękuję Bogu, że jak zwykle dał mi wytyczne, by
                                      nie pchać palców między szprychy. Moderator czy admin to ciężka harówa, a
                                      splendorów niewiele, a z czasem i joby się trafią, to tylko kwestia czasu ;)
                                      Myślę jednak, że coś w tym regulaminie autoprezentacji jest nie tak.
                                      Powinny być chyba jakieś jasne zasady: żółte kartki, ostrzeżenia, upomnienia
                                      ... od moderatorów, ilość wpisów lub wpisów usuniętych ... nie wiem, ale to
                                      wszystko można jakoś ustawić, a nie tak trochę UZNANIOWO.
                                      To wszystko powoduje, że forum nie rozwija się jak powinno, a ludzie się
                                      zrażają. Cieszy fakt, że pojawiają się nowe twarze, jak widać z fotek całkiem
                                      sympatyczne :))))
                                      Witek, czy Ty, jako moderator masz dostęp do jakiś reguł, tajnych regulaminów
                                      rządzących autoprezentacją. Może powinieneś tego zażądać, a jak trzeba, walnąć
                                      pięścią w stół!
                                      Niech możni się określą, qurde! Bo do 20-tej muszę się na kogoś, qurede
                                      zdecydować, a czas ucieka, qurde ;)
                                      pozdrawiam ;)
                                      Qurde, a może nie całkiem doszedłem do siebi, po tej imprezie. Jakoś pić mi się
                                      chce! Idę po piwo - "Żywiec" ... to nie jest reklama, ale innego qurde w domu
                                      nie mam. Qurde, a z czym Wam się kojarzy Żywiec? mnie z górami, ze Skrzycznem.
                                      To mógłbym inne piwo pić??? Chyba, że Złotego Bażanta! No dobra , na zdrówko!
                                      • staruch5 ort 12.11.06, 13:31
                                        no wyglada na to, ze jeszcze Ci sie ta impreza nie skonczyla.
                                        polecam:

www.venco.com.pl/~rdrozd/alkomat/
                                        www.alkomat.biz/testery/wirtualny.html
                                        • ortodox Re: ort 12.11.06, 15:31
                                          Wyszło mi 0,57 według jednego i 0,8 według drugiego.
                                          W Italii mógłbym prowadzić auto, a w IV RP musze iść pieszo
                                          ... na badanie krwi ... to znaczy do lokalu ...wyborczego.
                                          pozdrawiam ;)
                                      • wrb1 Re: zolviu 12.11.06, 14:28
                                        Moim zdaniem na wszystkich nowootwieranych forach powinna obowiązywać zasada
                                        domniemania niewinności i dopiero później blokować nieprestrzegajacych regulaminu.
                                        Już to bylo wałkowane: fotoforum.gazeta.pl/71,1,999.html i jak na razie
                                        stanowisko pozostaje nie zmienione.
                                        Szczerze mówiąc nie rozumiem tego, bo aby być konsekwentnym to i zwykłe wpisy
                                        powinny być cenzurowane. Czy naprawdę publikując obraz można bardziej obrazić
                                        niż słowem?????
                                      • wrb1 orti 12.11.06, 16:51
                                        Walnąłem w stół:
                                        fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,52030532.html
                                        ale tak delikatnie ;))))
                                        • Gość: zolv Re: wrb1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 17:09
                                          ja chyba troche mocniej jak zauwazyles - mi wypada, ty juz jestes w tej
                                          klice ;) to badz grzeczny, heh

nie wiem czy zauwazyles ale odnosnik do mojej galerii jest na glownej
                                          stronie "gazety" :)

wcale mnie to jednak nie udobruchalo ;)

pzdr
                                          zolv
                                          • wrb1 zolviu 12.11.06, 17:34
                                            Gwoli ścisłości do wątku a nie galerii, ale super.
                                            Przysiądź jeszcze trochę fałdów i poopisuj wszystkie fotki i będzie super.
                                            • ortodox Re: zolviu 12.11.06, 18:17
                                              Z tego co pamiętam, to jest drugi taki przypadek, gdy wątek narciarski jest na
                                              srtonie głównej gazety. Pierwszym był, niechwaląc się :)
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=32308234&a=32308234pozdrawiam
                                              • zolviu Re: ortodox 12.11.06, 18:28
                                                wiesz, teraz narty sa coraz bardziej "trendy" i mysle ze tych watkow na glownej
                                                stronie bedzie coraz wiecej.

marketing, marketing, marketing.

zobacz, nawet ja uleglem i jade w te nachalnie reklamowane dolomity w koncu ;)

pzdr
                                                zolv
                                                • ortodox Re: ortodox 12.11.06, 18:49
                                                  Eeeetam marketing, coś tam zawsze muszą wrzucić na tą główną stronę ;)
                                                  Ja też jadę w Dolomity, a na marketing jestem odporny. Jakoś w ogóle nie
                                                  zauważyłem jakiejś specjalnej promocji Dolomitów
                                                  Zbliża się sezon narciarski, bardziej chyba o to chodzi. A w nadchodzącym
                                                  tygodniu ma pojawić się na gazecie nowy serwis narciarski. Będą tam zapewne
                                                  linki na forum narty i FofoForum narciarstwo
                                                  pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka