kasiamichonska 26.11.06, 21:02 Witam, jestem po dość poważnej kontuzji kolana (łąkotka, oraz uszkodzenie więzadła krzyżowego). Jakie narty wybrać i czym się kierować w doborze. Jestem dość zaawansowaną narciarką. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokotoretermikoder Re: Powrót do nart 26.11.06, 22:19 witaj , miałem 4 lata temu operacje kolana, zerwane wiązadlo krzyżowe przednie, mam teraz implanta, sprawa jest prosta, duzo dużo cwiczeń na mięśnie nóg, a narty dobierasz bez znaczenia na dawne kłopoty, u mnie nie ma już śladu, ale do tego stanu musiałem się doprowadzić cieżką pracą, teraz jeżdżę na bardzo wymagających nartach a nogi nie odmawiają mi posłuszeństwa, ale jak chcesz łatwe narty tak aby się nie wysilać to kup sobie z serii Allmountain lub Allround - troche wolniej, ale przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
sonytg Re: Powrót do nart 27.01.07, 16:36 Witaj! Mogę spokojnie polecić Fischera S-Move 5.5,to męska narta ale twardsza, i na twoje umiejętności powinna być ok! Ciekawa konstrukcja i lekka w prowadzeniu,sprawdź poniższy link..pozdrawiam! allegro.pl/item160647553_nowe_narty_fischer_s_move_5_5_fs10_railflex2.html Odpowiedz Link Zgłoś