Gość: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:16 czy są jakieś dobre kaski poniżej 200 zł? poszłam do sklepu i te, które polecał mi sprzedawca są po 400!! będę wdzięczna za informację :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olbart Re: KASK dla dorosłego? 02.01.07, 18:14 Sam kupiłem niedawno kask Rossignola, Toxic, za 200 zł. I jestem bardzo zadowolony.... Olbart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: KASK dla dorosłego? IP: *.wro.vectranet.pl 02.01.07, 18:33 Są w Makro za ok. 190 pln. Kolor trochę dziwny :) Fioletowo - niebieski metalik. Odpowiedz Link Zgłoś
tom.te Re: KASK dla dorosłego? 02.01.07, 20:47 ale nie sugeruj się tylko ceną !! to ma być rzecz ratująca Twoje życie (slogan na wyrost,ale sens ma), więc na bezpieczeństwie nie oszczędzaj. do tego musi być też wygodny, skoro chcesz spędzić w nim po kilka godzin dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: KASK dla dorosłego? IP: *.wro.vectranet.pl 02.01.07, 20:58 Mówię o Rosignioll Toxic. Bardzo porzedny kask. Wykończenie i materiały zdecydowanie lepsze od Carrery czy Uvexa przy porównywalnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: KASK dla dorosłego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:49 Przymierzalem tego Rossignola i wedlug mnie Uvex X-Ride jest o niebo lepszy - a tylko o stowke w Makro drozszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: KASK dla dorosłego? IP: *.acn.waw.pl 02.01.07, 21:25 a czy polecacie jakiś sklep w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś