Gość: olek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:52 pytanie jak w tytule ktora z tych firm jest lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darekkkk Re: volkl czy stoeckle IP: *.bph.pl 19.02.07, 13:10 firme bedziesz kupowal?;-) Stoeckli jest chyba wlasnoscia prywatna-nie sadze zeby wlasciciel chcial ja odsprzedac. Pod wzgledem biznesowym to jednak voelkl lepiej sobie radzi. Stoeckli to firma niszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: volkl czy stoeckle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:29 firmy nie kupie:-(( mialem na mysli porownanie nart produkowanych przez te firmy troche malo konkretnie sie wyrazilem,przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekkkk Re: volkl czy stoeckle IP: *.bph.pl 19.02.07, 14:06 zalezy jakie narty chcesz porownywac Rozsadniej jest porownywac konkretne modele niz firmy. Ja mam sentyment do stoeckli, ale na pewno nie moglbym powiedziec, ze kazda narta Stoeckli jest lepsza niz narta Voelkla Odpowiedz Link Zgłoś
kubagr Re: volkl czy stoeckle 19.02.07, 14:18 ja mam sentyment do volkla: ale stoeckli jest chyba jedna z niewielu firm ktora moze dorownac volkl'om::przy takim poziomie naprawde roznice nie sa wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś