Gość: bbb IP: *.acn.waw.pl 17.03.07, 20:23 youtube.com/watch?v=WIIPRZPjFcw&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bunia78 Re: tu macie calkiem niezly film 17.03.07, 22:03 Filmik fajny, ale nurtuje mnie pytanie: Ciekawe gdzie można pośmigać na tak puściutkich stokach?? Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
mqmax4 Re: nudy 17.03.07, 23:08 wytrzymałem tylko 100 sek, znudziło mnie, taki film to nudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien_ski Re: nudy IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.07, 23:45 ciekaw jestem, jaki filmik dla mojego "przedmowcy" nie byby nudny. Osobiscie uwazam, ze to bardzo fajnie i profesjonalnie zrobione sekwencje. A jako ze sam preferuje sprzet w kolorze zolto-czarnym podejrzewam, ze to jakas reklamowka firmy na F.... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: nudy 19.03.07, 08:53 Super. Gęba mi się sama śmiała :) Podziwiam i zazdroszczę umiejętności :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wedeln Re: nudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:01 I tak długo. To "filmik" do puszczania sobie po nartach, ale nie na forum! Może oglądną go ci, którzy tam jeźdzli, ale dla innych to nudy do kwadratu. No i ze szkoleniowego punktu widzenia mnóstwo błędów technicznych u jeżdżących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekkkk Re: nudy IP: *.bph.pl 20.03.07, 13:23 z tym mnóstwo to chyba trochę przesadziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: tu macie calkiem niezly film IP: *.dsl.bell.ca 19.03.07, 15:56 W sumie niezla reklamowka, troche przydluga. No bo napewno nie jest to filmik dydaktyczny. A co do reklamowki to ... Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: tu macie calkiem niezly film 19.03.07, 16:56 Buniu okolo 9 rano na alpejskich stokach :) Odpowiedz Link Zgłoś