ortodox 11.09.07, 22:10 ... Wierch ze Szwajcarii już są: wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,9198954,wiadomosc.html? ticaid=14726 Ładne, jak w Alpach :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ortodox Re: Nowe wagoniki na Kasprowy ... 11.09.07, 22:34 ...tak będzie działać: tiny.pl/1hjp Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: Nowe wagoniki na Kasprowy ... 12.09.07, 08:05 ja tam jestem pod wrazeniem kolejki na gubałówke w wakacje mialem okazje skorzystac. bylismy z malym dzieciakiem. na wejsciu mile zdziwienie, oddzielny podjazd dla wozkow, omijajacy kolejke i schodki. dalej juz normalnie. holota malo mi nie wlazla na wozek. dopiero po glosnym komentarzu do zony "uwazaj bo ten DZIKI NARÓD wlezie nam do wozka zaraz" napór dzikiego narodu troche zelzał, a starsza pani ktora siedziala juz jednym poldupkiem na naszym dzieciaku, wylazla z wozka i zaczela komentowac MOJĄ kulture ;) to na marginesie. najwazniejsze ze kolejka dostosowana do niepelnosprawnych, do wozkow. w koncu jestesmy w europie. kultura trafila i do nas. tak mi sie przez moment wydawalo... po dojezdzie na gore, przy wysiadaniu, wpadam na schodki nie do ominiecia. z dzieciakiem w wozku maly problem, moge go przeniesc, ale jesli jakis niepelnosprawny chcialby sie wybrac zachecony warunkami wsiadania na dole... przy wsiadaniu w droge powrotna TO SAMO. no, mysle sobie, gornej stacji nie przygotowali jeszcze, ale na dolnej byl taki fajny podjazd przy wsiadaniu to i przy wysiadaniu bedzie. otoz nic bardziej mylnego... wysiadajac znowu wpadam na schodki nie do ominiecia. podjazd na poczatku jest tylko na "zwabienie" ewentualnych ofiar. jesli ich tlum nie zadepcze, to wykoncza sie na ktorychs schodkach. niech maja nauczke zeby sie nie pchac tam gdzie ich nikt nie chce! szkoda gadac, to jest wlasnie polska organizacja, zamknalbym kolesi ktorzy odbierali taka robote. ŻE-NA-DA pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciemny lud Re: Nowe wagoniki na Kasprowy ... IP: *.aster.pl 12.09.07, 16:34 Dzięki Ci Mistrzu za pasjonujące informację. Prosimy o jeszcze. CIEMNY LUD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciemny Lud Re: Nowe wagoniki na Kasprowy ... IP: *.aster.pl 12.09.07, 21:10 Mistrzu napisz coś jeszcze o tej kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Nowe wagoniki na Kasprowy ... 12.09.07, 22:25 ... ładnie prosisz, to masz: wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,9199675,wiadomosc.html :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: Nowe wagoniki na Kasprowy ... IP: *.ghnet.pl 12.09.07, 23:13 Albo tu: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4484115.html Odpowiedz Link Zgłoś
numenius Re: Nowe wagoniki na Kasprowy ... 13.09.07, 17:32 albo tu: www.nowamalopolska.pl/newsysn/formatka.php?idwyb=1089 albo tu: www.rzeczpospolita.pl/news.rol?newsId=19938 albo tu: fider.idg.pl/info.asp?j=1&za=1&id=15842176 albo tu: www.radiokrakow.pl/www/home.nsf/ID/DMOK-76XKGP albo tu: www.dziennik.krakow.pl/public/?2007/09.12/Malopolska/08/08.html reszte wyguglaj sobie sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozz wagoniki, wagonikami ale czas na zagospodarowanie IP: *.dsl.bell.ca 24.09.07, 21:29 Sinskiego Kotla. - Nie ma co sie oszukiwac narciarstwa sie nie wytepi z ?Tart a odwlekanie zagospodarownaiw Swinskiego spowoduje zadeptanie Kasprowego 0 a szkoda by bylo. Odpowiedz Link Zgłoś