andrzejb303 03.10.07, 17:50 Czy ktoś dysponuje mapka i informacjami miejscowości Dimaro. Może jakies namiary na linki. Jest tam jakieś lodowisko??? Andrzejb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nur Re: Mapa _Dimaro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 13:44 Wiocha zabita dechami :) Całe szczęscie że mieliśmy pobyt z wyżywieniem bo problem byłby aby coś zjeść "na mieście". Knajpek bardzo mało. Kilka hoteli, kilka pensjonatów. Lodowisko jest kilka kilometrów do góry przy dolnej stacji wyciągu. Ogólnie dobre jako baza wypadowa i na pobyty z dziećmi (więc mi pasowało) lecz jak ktoś chciałby pobalować to się srodze zawiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 Re: Mapa _Dimaro 10.10.07, 15:49 Czy to rzeczywiście tak trudno wpisać do wyszukiwarki jedno słowo? www.snowrental.net/skiing/italy/dimaro/skiing-dimaro.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejb303 Re: Mapa _Dimaro 10.10.07, 22:47 W większości przypadków nie jest trudno wpisać jedno słowo do wyszukiwarki, ale kiedy wpisze się w wyszukiwarkę słowo Dimaro - mozna otrzymać w większości przypadków informację na temat wyjazdów z biur podróży do tego miasteczka. Stąd moja prośba o informacje osób, które były w terenie i coś wiedzą więcej na temat tej miejscowości. Dziękuje jednak za zainteresowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 Re: Mapa _Dimaro 11.10.07, 10:08 W tym konkretnym przypadku link, który Ci podrzuciłem pojawił się na czwartm miejscu, a więc nie tak źle Odpowiedz Link Zgłoś