Gość: Olgierd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 20:36 prosze o pomoc w zakupie b.dobrej kurtki z gore texu cena nie ma znaczenia. co proponujecie - dzieki za wszystkie opinie Olgierd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olgierd Re: Gore tex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 18:49 I co nikt nie doradzi? sadzilem ze znajdzie sie jakis znawca ale dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Gore tex IP: *.dsl.bell.ca 11.10.07, 17:36 Troche za wczesnie wiekszosc korzysta z jeseinnej pogody i pewnie gdzies sie wlucczy po mniejszych lub wiekszych pagorkach. Trudno mi powiedziec co jest dostepne ale uzywam sluzbowe, ktore nam zmieniaja co 3 lata -[ mozna odkupic stare za syboliczna kwote]. Firma ma kontrakt z North Face i musze powiedziec ze napwet po 3 latach uzywania sluzbowgo sa OK. Jest to zamowienie specjalne ale nie sadze zeby to mailo wplyw na podwyzszenie jakosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldsnowjunky Re: Gore tex IP: *.pools.arcor-ip.net 11.10.07, 17:49 Jozzo a gdzie te kurtki daja, odsprzedaja, w zieleni miejskiej moze? czy przy kopaniu dolow? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 oldsnowjunky 11.10.07, 19:33 Niestety masz małe szanse, Jozzo pracuje na nartach na drugiej półkuli i stąd jego możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
skibunny Re: Gore tex 18.10.07, 22:24 Arcteryx - mam i warte bylo zawrotnej ceny; mam spodnie typu shell, spisuja sie w doslownie kazdej pogodzie...jak dotad wystarczala jedna para "kalesonkow" pod spod, a w ubieglym roku przyszlo mi je przetestowac w -25 stopniowym mrozie... bylam mocno zdziwiona... zdaly egzamin:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Gore tex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:01 Mammut (Lhotse) lub (Extreme Mountain Rescue Jacket), Wolfskin(Arctic Storm) Arcteryx (Alpha SV)Taiga(HOT SHOT)- reszta to milczenie - Pozdrowko Odpowiedz Link Zgłoś