zolviu 06.11.07, 09:21 ktos ma jakas teorie co ze staruchem? czy tylko mi do porannej kawy brakuje jego prognozy? pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zolviu Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 09:38 patrze w wyszukiwarke i znalazlem cos takiego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=510&w=61799513&a=61799513 sprawa sie rozjasnia, ciekawe tylko czy byl w mafii weglowej, paliwowej czy innym ukladzie. pozostaje miec nadzieje ze teraz jak sie opcja zmienila to go wypuszcza ;) pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 09:59 hehe moze i go wypuszcza ale moze juz byc po tym pobycie lekko zmieniony ;) a Ty chyba jedziesz na free ski w Dolomity, stad te nerwowe pytania ;)) pozdro ec Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 10:04 jakie nerwowe, jakie nerwowe? ;) jak widze na zdjeciach www.livigno.com/it/sport/verificare/webcam/webcam1.htm jesli umiesz dobrze podskakiwac to jezdzic juz prawie mozna :p pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu to moze skyddad? 06.11.07, 09:53 warunki sniegowe sa juz jak w styczniu tego roku - temperatury duzo duzo nizsze www.val-gardena.com/livecam/zoom-colraiser.htm www.ski.it/cms-01.00/articolo.asp?IDcms=7348&s=689&l=EN wiec czas juz chyba najwyzszy skyddad - moze Ty sie podejmiesz? pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 10:06 a u mnie za oknem 0 stopni i wlasnie zaczal padac pierwszy w tym roku ŚNIEG!!! :) :) :) pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 10:15 tu masz pare linków do kontemplacji ;) www.hmn.ru/en/index1.php?code=51&value=16032 www.snow-forecast.com/maps/europesnow_next3days.shtml www.snow-forecast.com/maps/alpssnow_3days.shtml www.arpa.veneto.it/bollettini/htm/dolomiti_meteo.asp www.j2ski.com/snow_forecast/Italy/Arabba_snow.html www.snow-forecast.com/resorts/Selva-Gardena.0to3mid.shtml na razie jest ok śnieg zaczyna padac, ale co bedzie w drugiej połowie listopada to wyczytac moze tylko skyddad studiujac mapy Pacyfiku ;) generalnie na Pacyfiku rzadzi La Nina, wiec zima powinna byc w tym roku pozdro ec Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 10:22 mam nowa teorie, Ciebie ewangelizatorze widze od niedawna - mniej wiecej od tego czasu kiedy zniknal staruch zarowno Twoj nick jak i posty wskazuja na to ze nie wyskoczyles z kapelusza i orientujesz sie dobrze w tu obecnym srodowisku spoleczno- przyrodniczym (jedyne o co moge sie czepnac to nick powinien byc "WŚCIEKŁY ewangelizator carvingu") ku chwale wiadomo kogo i ABC Narty ;) moja propozycja jest taka -jesli czujesz sie na silach - po prostu przejmij obowiazki starucha, a tu nikt nie pisnie slowa CBA, CBŚ i innym takim ze cokolwiek mozecie miec wspolnego ;) pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 10:43 niestety do wiedzy starucha duzo mi brakuje, poza tym ja w tym roku nie jade w Dolomity ;) - generalnie wole austriackie kurorty ;) i co jak co staruchem to moze mnie nazwac 6letnia bratanica, ja czuje sie jeszcze mlody ;)) tak wiec moje pojawienie sie, znikniecie starucha i ostatnie akcje CBA to czysty przypadek, poza tym staruch mógłby sie nazwac ewangelizatorem ale giganta, na pewno nie carvingu ;) owszem znam to forum juz od kilku lat hehe a wracajac do pogody to pojawił sie krystian - mysle ze on jednak jest bardziej kompententny do pociagniecia watku pogodowego ;) pozdro ec Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu to moze krystian? 06.11.07, 10:59 to sluszna propozycja, z tego co kojarze to krystian wybiera sie do val gardeny w styczniu to moze Ty sie podejmiesz krystianie? pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 10:52 Teoria błędna, bo ec ... to kuza. pozdro. p.s. Skoro pieniądze już poszły, to odpuść sobie prognozy i nie myśl o pogodzie, bo i tak już się nie wycofasz. A staruch niedługo się odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 10:58 ortodox napisał: > Teoria błędna, bo ec ... to kuza. ha!! wiedzialem ze kto jak kto ale sledczy/prokurator/sedzia (niepotrzebne skreslic) ortodox nie da wodzic sie za nos i rozgryzie zagadke! > Skoro pieniądze już poszły, to odpuść sobie prognozy i nie myśl o > pogodzie, bo i tak już się nie wycofasz. niestety, musze Cie zmartwic. na dzien dzisiejszy nie ma we mnie nawet 1% obaw, z roznorakich powodow, łakne wiedzy po prostu ;) a do mojej "wycieczki" wczoraj doszly jeszcze 2 osoby, jest juz nas 18 i zaczynam powaznie zastanawiac sie nad autobusem :p > A staruch niedługo się odezwie. to kiedy go wypuscicie, powiedz? ;) pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 12:35 zolviu napisał: > niestety, musze Cie zmartwic. na dzien dzisiejszy nie ma we mnie > nawet 1% obaw --------------------- No jasne, bo i tak nic nie zmienisz. Poza tym, Ty i tak nie jedziesz na narty, tylko żeby pomieszkać blisko wyciągu. Jakąś oślą łączkę o długości 200 m zawsze przygotują, a w ostateczności położą igielitowy dywan ;) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 13:45 ortodox napisał: > No jasne, bo i tak nic nie zmienisz. Poza tym, Ty i tak nie jedziesz > na narty, tylko żeby pomieszkać blisko wyciągu. Jakąś oślą łączkę o > długości 200 m zawsze przygotują, a w ostateczności położą > igielitowy dywan ;) to Twoje zachowanie jest podrecznikowe. ofiary przejmuja po jakims czasie metody oprawcow. pamietasz jeszcze jak Twoj "najwiekszy przyjaciel" na tym forum dokuczal Ci ze Ty w ogole nie jezdzisz na nartach? a no wlasnie... znaczy ze ja tez nie jezdze, taaaak ? zanizasz loty drogi ortodoxie :p pozdrawiam piotr ps. a czytales te prognozy ze zima skonczy sie z koncem roku? a od stycznia +15st ........ Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 14:19 zolviu napisał: > znaczy ze ja tez nie jezdze, taaaak ? -------------------------- No i kolejne potwierdzenia mojej "teorii" ;), że mało kto tutaj rozumie co czyta ... . Czy ja napisałem, że nie jeździsz? ... z Twoich tekstów i czynów jednak wynika, że narty nie są dla Ciebie priorytetem podczas wyjazdów w Alpy. Nie ma to nic wspólnego z moją złośliwością, ani zgryźliwością al-fredo. Taki jawi się Twój forumowy wizerunek, który sam konsekwentnie kreujesz. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 14:41 ortodox napisał: > Taki jawi się Twój > forumowy wizerunek, który sam konsekwentnie kreujesz. czyli to ze uzywam prądu, cieplej wody, windy, skibusa i wyciagu skresla mnie zupelnie z narciarskiego grona :( wiedzialem, wiedzialem, wiedzialem! ten dlugi jezyk! moglem Ci o tym wszystkim nie mowic ;) pozdrawiam piotr ps. dzisiejszy dzien nastraja mnie bardzo optymistycznie, caly czas pada snieg! :) idzie ZIMA - oby nie za sroga Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 14:52 zolviu napisał: > czyli to ze uzywam prądu, cieplej wody, windy, skibusa i wyciagu > skresla mnie zupelnie z narciarskiego grona :( --------------- ... a pisałeś, że używasz prądu i ciepłej wody? Tu masz jeszcze szansę na rehabilitację. Bo coś o windzie i skibusie rzeczywiście było. Mogłeś o tym wszystkim nie pisać, ale co by to zmieniło ... śledczy/prokurator/sędzia ( n.s.) i tak dowie się o wszystkim. Mataczenie nic tu nie da ;) pozdro. p.s. Widzę, że żyjesz nadzieją ... co Ci pozostało? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 11:19 hehe ciekawe jak na to wpadłeś ;) i dlaczego ??? czuje sie inwigilowany ;) w sumie nie jest to żadna tajemnica, po prostu postanowiłem sie tu troche aktywniej poudzielac - mam troche wiecej czasu - załozyc konto na gazecie a mój stary nick jest okupowany, a że zostałem kiedys zaliczony do grona ewangelizatorów... pozdro ec ps. ciekawe skad ortodox wie, że staruch wróci, do tego ta inwigilacja, portal gazety to w sumie naturalny teren dla młodych gniewnych z CBA Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 12:49 ewangelizator_carvingu napisała: > hehe ciekawe jak na to wpadłeś ;) i dlaczego ??? czuje sie > inwigilowany ;) ------------ To proste, a inni nie wiedzą, bo nie potrafią czytać ... ze zrozumieniem. Który raz już piszę o tej smutnej sprawie? Jak już robisz takie zmiany nicków, to uważaj co piszesz. W konspiracji trzeba być ostrożnym ... nie oglądałeś przygód kapitana Klossa ... to duży błąd ;) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a IP: *.cyf-kr.edu.pl 06.11.07, 12:01 > ktos ma jakas teorie co ze staruchem? czy tylko mi do porannej kawy > brakuje jego prognozy? Nie tylko Tobie brakuje i nie tylko jego prognozy. Mam dwie teorie. 1. Wkurzyl sie definitywnie na klotliwosc/chamstwo/glupote niektorych forumowiczy i postanowil skonczyc "zabawe". 2. Zrobil sobie letnia przerwe, bo w koncu to forum dosc mocno kojarzy sie z zima. Wroci lada moment z pierwszym sniegiem. I trzecia teoria, zaszyl sie gdzies, lub jego zaszyli, gdzie internetu niet. Teskni za nami... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: gdzie jest staruch5 i prognoza dla włoskich a 06.11.07, 13:00 Mnie tez brakuje Starucha.Moge tylko pocieszyc ze zima sie zbliza duzymi krokami,mysle ze zasypie z rozpedu Dolomity rowniez. Napisalem w Niedziele i trzymac sie narazie tego; forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=71484769 Rano wlaczyc ten kanal TW1 tutaj; wwitv.com/tv_channels/2071.htm Natomiast w Wloszech to zobacz, kronplatz www.tw1.at/jart/prj3/tw1/website.jart?rel=de&content-id=1139274198299 jak widac na zalaczonym obrazku snieg wali z nieba jak szalony ale poprzez armatke sniezna.Opadow narazie niema. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś