Gość: fisz IP: *.chello.pl 25.11.08, 18:38 Witam! Mam zamiar skorzystać z usług biura turystycznego TourClub ze Szczecina - wycieczka do Val di Sole: www.tourclub.pl/oferta/157/19. Może ktoś jechał, jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagbe Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina 26.11.08, 11:34 Byłam w Molveno z dwójka dzieci w bardzo różnym wieku. Organizacja bardzo dobra, hotel w porządku, szkolenia świetne, apres-ski rewelacyjne. W tym roku planuję Monte Bondone. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcell Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina IP: 213.155.191.* 07.12.08, 19:16 Witam własnie wróciłem z Val Thorens gdzie byłem z biurem podróży Tour Club. Bardzo miło wspominam ten wyjazd gdyż rezydent Andrzej K. zawany Niedźwiadem świetnie ogarnął cała grupę i sprawił ze wszyscy sie zgrali i świetnie bawili. Zaskoczylo mnie ze nie musiałem dralować z buta na wyciąg tylko wychodząc z rezydencji wpiołem się w dechę i śmignąłem na stok, rewela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisz Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina IP: *.chello.pl 07.12.08, 22:15 Dzięki za pozytywne opinie, już odliczam dni do wyjazdu, który już 12 grudnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 14:44 Ja mam zamiar jechać z mężem i córeczką w tym roku. Małą zapiszemy na Yeti Club, a sami też skorzystamy w tym czasie i pośmigamy na stoku. Czy ktoś wybiera się w tym roku z TOUR CLUB? Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina 28.09.09, 13:32 Wybieram się z synem w terminie 12-21.02.2010 - znów do Molveno. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda2 Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina 21.09.10, 23:31 Też się wybieram do tej miejscowości. W którym hotelu mieszkaliście i jakie wrażenia (wyżywienie, standard hotelu)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 16:14 Witaj. Powiem tak, nie znam akurat tej firmy, ale ja od lat jeżdżę na narty z Verano z Wrocka. Sama jestem z Wa-wy, ale tam babka wysyła mi na maila extra propozycje. Spróbuj napisać do nich- szybko odpisują : biuro@verano.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 14:01 Po co ktoś ma pisać so nich skoro wyraźnie jest napisane o tour club? Dagmara, ja prawdopodobnie jade w tym samym terminie, więc jest możliwość, że do zobaczenia. I jeszcze słowo do kogoś nade mną: niech konkurencja wreszcie przestanie się reklamować na forum, gdzie dyskutują ludzie o swoich doświadczeniach. Reklama- fajnie, ale nie TU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 12:23 zlodziejskie biuro, 140 zl oddaja juz trzeci miesiac, przelew cyt. " jest przygotowany" - nie chodzi mi o kwote tylko o podejscie, caly czas zbywaja brak profesjonalnego podejscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacass Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina IP: *.chello.pl 05.03.10, 18:29 haha ja dostalem od razu. Widocznie za duzo szczekasz. Dla mnie bomba. Wyjazd w 100% udany. Pozdrawiam ekipe z Livigno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigrzobed Zdarzylo mi sie IP: 178.73.48.* 16.09.10, 12:38 Bylam rok temu z nimi w Alpach i w tym roku tez sie wybieram, to chyba mowi samo za siebie ze biuro jest warte polecenia, w razie pytan prosze pisac na ola87r@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zdarzylo mi sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 13:02 polecam! Byłam w porzednim roku w tym też wybieram się na otwarcie sezonu do Livinio. A jak się uda to potem może jeszcze w ferie. Świetna organizacja, fajni instruktorzy i dobra zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Paganella z Tourclub to wypas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 14:11 Byłam w Paganelli 2 razy. Najpierw w Hotelu Miralago a w zeszłym roku bylismy w Alexandrze bo ma basen. Oba są położone obok siebie i tak naprawde maja podobny standart. Oczywistym plusem alexandra jest właśne ten basen, z którego skorzystaliśmy 2 razy. Także nie miało to większego sensu. Największym plusem tego wyjazdu to wspaniała atmosfera wieczorami i na stoku. Instruktorzy dają z siebie wszystko. Mają takie przedszkole dla dzieci i zajmują się dziećmi także wieczorem. Szkolenia na 5-kę, przerwy z muzyką i tańcami na stołach naprawdę miło się wspomina... pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
kate-71 Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina 04.02.11, 22:30 polskalokalna.pl/wiadomosci/zachodniopomorskie/szczecin/news/zbankrutowalo-kolejne-biuro-podrozy,1593138 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina IP: *.stk.vectranet.pl 06.02.11, 23:30 Dlatego organizuję moje wyjazdy na narty/i nie tylko/ sam bez pośrednictwa biur A tak na marginesie Szczecin to chyba miasto bankrutów co rusz któraś firma tam upada Za niedługo bedą mieszkać tam rzesze bezrobotnych. emerytów i bankruci bo już nie ma zadnego przemysłu w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina 07.02.11, 09:41 A tak na marginesie Szczecin to chyba miasto bankrutów co rusz któraś firma tam upada Za niedługo bedą mieszkać tam rzesze bezrobotnych. emerytów i bankruci bo już nie ma zadnego przemysłu w tym mieście. ---------- w Brukseli też nie ma przemysłu ani w Londynie Szczecin to piękne miasto duże, nieźle zarządzane, niezakorkowane, świetnie położone wygodniej się mieszka może we Wrocławiu na pewno nie na Śląsku, Krakowie czy Poznaniu nie mówiąc o stolicy ciao jeep Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina 07.02.11, 19:12 jeepwdyzlu napisał: > wygodniej się mieszka może we Wrocławiu Nie potwierdzam. Mieszkam w Szczecinie, ale kiedyś mieszkałam 4 lata we Wrocławiu. Zdecydowanie wolę Szczecin :)) A Tour Clubu strasznie mi szkoda :((( To było super biuro, byłam z nimi 2 razy i planowałam kolejny wyjazd. Na wyjazdach ekstra atmosfera, piloci i instruktorzy sami pasjonaci, wszyscy mili, warunki zawsze zgodne z tym co było w planie. Echhhhh........... Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Czy ktoś jechał z firmą Tourclub ze Szczecina 07.02.11, 21:08 Nie potwierdzam. Mieszkam w Szczecinie, ale kiedyś mieszkałam 4 lata we Wrocławiu. Zdecydowanie wolę Szczecin :)) ----------- ja mieszkam trochę tu trochę tu :-)) więc nie będę polemizował A upadek porządnej firmy zawsze smuci... Pozdrawiam jeep Odpowiedz Link Zgłoś