Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 13.01.09, 20:37
    Mam pytanie. Mamy noclegi w miejscowości Pavcina Lehota. Czy może ktoś wie czy
    to jest za szlabanem czy przed. Chcielibyśmy uniknąć jazdy skibusami.
    Obserwuj wątek
      • Gość: fisz Re: chopok IP: *.chello.pl 13.01.09, 22:09
        jeśli mnie pamięć nie myli to już za, także możecie śmigać swoim autem
        • Gość: gusika Re: chopok IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 14.01.09, 14:16
          dzięki wielkie, o to nam właśnie chodziło a nie byłam pewna. Do tej pory
          spaliśmy w Bodicach więc mieliśmy przyjemność korzystać z urokliwego środka
          transportu jakim są skibusy. Trzeba przyznać że też ma to swój klimat. No ale w
          tym roku chcieliśmy sobie tego oszczędzić. Teraz tylko pozostały modły o śnieg,
          słońce i brak wiatru. :)
          Jeszcze raz dzięki
          • Gość: lepek Re: chopok IP: *.red8.pl 16.01.09, 17:55
            Drodzy?
            jak jest ze skutkami braków w zaopotrzeniu w gaz w hotelach w Jasnej?
            ktoś byl na miejscu? coś wie?
            • Gość: gusika Re: chopok IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 28.01.09, 13:35
              chyba już ok, mam nadzieję że będzie ciepło bo jadę z 8 miesięcznym dzieckiem.
      • Gość: jz_61 Re: chopok IP: *.111.206.202.static.crowley.pl 01.02.09, 23:15
        Mam pytanie - czy południowa i północna strona chopoka są skomunikowane ze sobą
        w rejonie szczytu ? Czy w obie strony da się przejechać bez wielkiego podchodzenia ?

JZ
        :-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka