ortodox 02.02.09, 14:18 Nieładnie jest podsłuchiwać, ale czasem nie da się nie słyszeć tego, co mówią współtowarzysze ... na wyciągu. Uszu przecież nikt nie będzie zatykał, ani oczu zamykał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ortodox Narciarz sztruksowy ;) 02.02.09, 14:19 Jest godzina 9.15 ... ja dopiero zaczynam dzień. Wjeżdżam gondolką z Pian Frataces na Col Rodella. W gondolce kilku narciarzy. Jeden z nich mówi " ... właściwie, to dla mnie jazda już się skończyła na dzisiaj. Mogę już wracać do hotelu " pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al9 narciarz głodny IP: *.teleton.pl 02.02.09, 14:26 tez 9 rano gondola na ciampinoi dwóch świetnie wyekwipowanych 40 latków: -no to zjezdzamy czarną i jemy małe śniadanko... -ale potem sie podciagniemy i skoczymy na pizsellę na spagetti i kawę -dobra, potem sie pobawimy raz czy dwa i podciągniemy krzesłem na pizseura na grapkę i zjemy obiadek.. Wczorajsze żeberka były świetne.. ITD ITP tez zrobiłem sie głodny :-) al Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: Narciarz sztruksowy ;) 02.02.09, 14:29 Dziwne. Nie poczekał nawet jak lalunie się wypindrzą, nałożą na twarze barwy wojenne, przyodzieją w wypasione kombinezony i dotrą na 11:00 na pierwszego grzańca rozpocząć taniec godowy, coby podryw urządzić?? Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Narciarz sztruksowy ;) 02.02.09, 14:33 a ja bardzo bardzo sie staram uczyc tolerancji dla takich zachowan. Ci ludzie przyjechali na urlop a nie na narty. Ale mnie to smieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Narciarz sztruksowy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 14:43 > a ja bardzo bardzo sie staram uczyc tolerancji dla takich zachowan. Ci ludzie > przyjechali na urlop a nie na narty. Trzeba popatrzeć na to z innej strony: tacy narciarze na stoku są super: tłoku na trasach nie robią, do wyciągów kolejki jeśli są, to dzięki nim są mniejsze, a że tłoczno w barach i na leżakach, to przecież nam "prawdziwym narciarzom" nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Narciarz doskonały ;) 02.02.09, 14:45 Właściwie dwie narciarki doskonałe :) Wywaliłam się, ale wiesz dlaczego ... bo trasa jest źle wyprofilowana. Masz rację, jest źle wyratrakowana. Sama prawie wywaliłam się tam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Narciarz doskonały ;) 02.02.09, 14:57 bardzo ladny ten watek. czekam m.in. na "narciarza erotycznego": "ale sie wypi.....em" (?) Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Narciarz doskonały ;) 02.02.09, 15:33 ... robisz się wulgarny na starość, ale narciarz erotyczny z całą pewnością istnieje. Kto go widział lub słyszał? pozdrawiam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Narciarz doskonały ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 18:13 te atomici te 9tki ...też chciałem takie kupić ....ale kupiłem 10tki , pasują mi to kurtki-) heheheh moje 9tki nie pasują mi kolorem do niczego , ubawiłem sięna golgocie w niedzielę z tekstu trzydziestolatka-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Narciarz doskonały ;) IP: 74.13.89.* 02.02.09, 18:58 Orginalny tekst na sciania przy narciarni [otrzenie smaroanie przechowywanie] Strzevha Akademicka - koncowka lat 70' " Nie da ci zona nie da ci siostra tgo co da ci narta ostra " i w sekcji dzieciecej [ o ile dobrze taka pamietam :) ] " Smaruj narty na goraco bedziesz jezdzil celujaco " Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Narciarz ... prawie carvingowy ;) 02.02.09, 20:58 Latemar, szeroka kanapa, obok para ... gdzieś ok. 40-ki. On: Wiesz, zaczynam już trochę jeździć ŚMIGIEM carvingowym. Nawet mi to zaczyna wychodzić. Ona: Naprawdę :))? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf narciarz polskojęzyczny IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.09, 22:57 gondola na Penken (zillertal) dwóch kolegów 1- fajna laska 2- no fajna 1- ciekawe skąd jest? 2- pewnie z Polski 1- nieeeee 2- no dobra wysiadamy koleżanka - Marysia jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muchor Re: narciarz polskojęzyczny IP: *.gts.pl 03.02.09, 14:02 A ja miałem w podobnej tonacji podsłuchaną rozmowę na kanapie w Zell-am-See: On: to co robimy wieczorkiem po nartach? Ona: no nie wiem, a na co miałbyś ochotę? On: No moglibyśmy gdzieś pójść, zjeść i wypić - albo możemy zostać w domu i się seksić albo oglądać TV. Ona: Bo ja wiem, zawsze można, ale fajnie tu. On: Noooo. Ona: Yhy, zobaczymy. Najbardziej mnie powaliło traktowanie seksu ot, po prostu jako jednej z wielu metod na miłe spędzenie czasu. Jakoś starej daty chyba jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
hankam Re: narciarz polskojęzyczny 03.02.09, 17:14 Może to nie była regularna para tylko kumple ; ) Skoro tak światowo: Wczesne lata **90. California, Big Bear, gęsta mgła, kanapa się nie wiadomo czemu zatrzymuje, na kanapie ja z koleżanką Japonką. Parę metrów pod nami słyszę: Q..., nie jedźmy więcej na dziewiątkę, muldy są gorsze niż na Kasprowym! Ja: Dziewiątka to ta w lewo? W tym momencie mgła się rozstępuje, ja się odwracam i chowam twarz za Naoko, a Naoko uśmiecha się promiennie i macha łapką do obu panów. Kanapa rusza zostawiając ich w dole z wyrazem niedowierzania na słowiańskich twarzach. Kurtyna. Bywalców i purystów forumowych informuję, że po prawie dwudziestu latach nie pamiętam, czy była to dziewiątka, siódemka czy jedenastka i nie podejmuję dyskusji, czy na dziewiątce w Big Bear w ogóle bywały lub bywają muldy. Odpowiedz Link Zgłoś