Gość: Helena IP: *.tkk.pl 08.09.09, 14:01 Czy ktoś może się orientuje ile kosztuje kurtka the north face steep tech bo inne modele tej firmy znalazłam w internecie a tej nie mogę. To jest taka kurtka z której można zrobić plecak. Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu tak z ciekawości 08.09.09, 14:48 mam plecak w nim np 3 batony, mapę, aparat fotograficzny, gps'a, baterie, butelke wody, 3 bułki, ukochanego misia i co tak kto nosi... Zaczyna sie robic zimno - czy padać - z plecaka robie kurtkę - zakładam... A to co w plecaku to co?? Misia mam nieść w rączce???? zaniepokojony jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: tak z ciekawości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 14:55 to proste - wyrzucasz wszystko z plecaka i masz kurtkę nort fejs, następnie zdejmujesz spodnie (też nort fejs) i robisz z nich plecak, jeśli masz jeszcze skarpetki nort fejs to podciągniesz je mocno i masz spodnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: tak z ciekawości IP: *.pools.arcor-ip.net 08.09.09, 18:06 Chodzi moze o kurtke ktora mozna zpakowac do "woreczka" i nosic na elastycznym pasku? Tak jak przeciwdeszczowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: tak z ciekawości IP: *.pools.arcor-ip.net 08.09.09, 18:25 Moze masz nieprawidlowa nazwe kortki, w angielsim katalogu takiej nie znalazem (na szybko), ale koledzy jeepw i tomek napewno cos znajda.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Jeepwdyzlu-Tomek, uśmiaąem się jak rzadko ;) 08.09.09, 21:52 Gość portalu: tomek napisał(a): > to proste - wyrzucasz wszystko z plecaka i masz kurtkę nort fejs, > następnie zdejmujesz spodnie (też nort fejs) i robisz z nich plecak, > jeśli masz jeszcze skarpetki nort fejs to podciągniesz je mocno i > masz spodnie. Pozdrawiam. Buahahahahaha, gratuluję, dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: the north face steep tech IP: *.tkk.pl 09.09.09, 08:05 Dzięki serdeczne właśnie o nią mi chodziło tylko myślałam że w Polsce można ją kupić dlatego byłam ciekawa ile by kosztowała u nas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś