16.01.11, 23:16
chce kupic dobra patelnie,zeby uzywac jak najmniej tluszczu a najchetnie wcale.Wiecie moze jaka kupic?jaka marke? czy ta co uzywa Okrasa w swoim programie jest najlepsza?Zupelnie nie wiem jak sie w tym gaszczu poruszac.Chetnie poslucham dobrych sprawdaonych rad.
Obserwuj wątek
    • asik_20 Re: patelnia 18.01.11, 22:18
      Gdyby było mnie stać kupiłabym sobie patelnię zepter. Moi rodzice mają od kilkunastu lat i bardzo sobie chwalą. Może dostanę kiedyś w spadku:D
      • betty80.80 Re: patelnia 01.02.11, 00:31
        a nie porysowala sie heheh

tez mysle o patelni nieprzywerajacej wiec chetnie poczytam watek...
    • sparkle_breeze Re: patelnia 29.01.11, 21:51
      Wiesz co, ja jakieś 2 miechy temu kupiłam w Maximusie patelnię firmy Neoflam - nie wiem skąd jesteś, ale mają sklepy w kilku miastach, więc może akurat się trafi: www.neoflam.pl Naprawdę solidne wykonanie, mają rewelacyjne kolory do tego :) Kupiłam też nóż z kolorową powłoką, świetny jest, tylko przy ostrzeniu przy samym ostrzu troszkę już powłokę porysowałam, ale to drobiazg w porównaniu z wygodą. I wcale nie kosztują jakiegoś majątku. Może Cię zainteresuje :)
    • kamilla12333 Re: patelnia 02.02.11, 13:13
      Osobiście wydaje mi się, że o wiele lepsze będą patelnie firmy Tefal. Sama smażę na nich od kilku lat i jestem bardzo zadowolona :) Nie przypalają się i nic do nich nie przywiera.
      www.kupujemy.pl/l92090-cena-sklep.html
      • Gość: wuJEK Re: patelnia IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 15:40
        A ja znów mam Tefala i nigdy w życiu tego bubla już nie kupie ! Przereklamowane ...
        Dziś zakupiłem neoflam, zobaczymy jak działa patelnia.
        Dam znać ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka