Dodaj do ulubionych

parapetówka

IP: *.futurehost.pl 03.03.14, 19:44
Witajcie. Moja dobra koleżanka ze studiów niedawno wprowadziła się do nowego mieszkania. Zaprosiła mnie w sobotę na skromną parapetówkę. Nie mam pojęcia co daje się na tego typu imprezach, ponieważ nigdy nie miałam z nimi do czynienia. Alkohol? Coś praktycznego do mieszkania? A może zwykłe kwiaty? Proszę o pomoc: )
Obserwuj wątek
    • Gość: Laura Re: parapetówka IP: *.kproxy.in 03.03.14, 20:54
      Na imprezy takie jak parapetówka zazwyczaj daję coś praktycznego np. zestaw kieliszków, otwieracz czy stojak na butelkę. Do tego jakieś dobre, eleganckie wino- polecam www. sklep-wina. pl, mają fajne zestawy upominkowe w dobrej cenie. Kwiaty również są mile widziane, aczkolwiek wydaje mi się, że już są rzadko kupowanym prezentem.
    • Gość: ewcia Re: parapetówka IP: *.free.aero2.net.pl 27.06.14, 18:08
      jak moja przyjaciółka ze studiów robiła parapetówką to ze znajomą kupiłyśmy jej takie żelazko www.morele.net/zelazko-philips-azur-precise-gc-4410-105029/
    • Gość: cicheczka Re: parapetówka IP: *.dynamic.mm.pl 01.07.14, 08:30
      A może coś praktycznego? Na przykład fajnym pomysłem na prezent będzie moim zdaniem blender ;)
      Sama jakiś czas temu sprawiłam sobie takie urządzenie i osobiście jestem z niego zadowolona.
      Jeśli nie masz wiele kasy możesz zakupić tańsze urządzenie.
      Ten Bosh:
      www.skapiec.pl/site/cat/352/comp/192030
      dla przykładu jest niedrogi i bardzo fajny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka