Gość: from Gdansk Re: magic bullet -tv shop IP: *.chello.pl 02.08.07, 17:55 Magic Bullet jest teraz na Jarmarku Dominikańskim w Gdańsku za 100 zł z roczną gwarancją :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudek mistek Re: magic bullet -tv shop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 13:48 ja zakupilem w pazdzierniku 2007 za 50zł w biedronce podróba ale dziala ekstra robi wszystko polecam za 50zł nie boli a lody ,kawa mrozona sorbety sosy zupy w 2 minuty zdrowe bez gotowania... pozdr i smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: magic bullet -tv shop IP: *.dfqs.pl 13.12.07, 13:41 Na Jarmarku Gwiazdkowym w Gdańsku teraz też sprzedają 100pln z roczną gwarancją. Chyba kupię bo zależy mi na szybkim rozdrabnianiu np. ciecierzycy czy przypraw tj kmin, kolendra a blender niestety nie sprawdza się. Ma krótkie noże i się blokuje bo ziarna są suche i twarde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyska Re: magic bullet -tv shop IP: *.dsl.irvnca.sbcglobal.net 13.02.08, 04:19 u nas USA przynajmniej w CA kosztuje $49 czyli jakies 120zl z opini tutaj go uzywajacych jest swietny- tez go bede kuowac ale nie za tyle kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: magic bullet -tv shop IP: *.dsl.bell.ca 25.04.08, 01:17 Gdzie to magic bullet sie kupuje i po ile w polsce poniewaz za granica on kosztuje 50 dolarow... Odpowiedz Link Zgłoś
gabek6 Re: magic bullet -tv shop 02.06.08, 08:47 Oj ludzie ale Wy gupi jesteście, ciężką kase na kawał plastiku wydajecie. Polewka olewka z Was. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bengo Re: magic bullet -tv shop IP: *.centertel.pl 22.06.08, 12:21 na allegro kosztują po 70 - 90 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancik Re: magic bullet -tv shop IP: *.netpark.pl 24.06.08, 10:40 mam magica maxx mieli super mak, cukier, zmiksuje wsyzstko. oczywiscie nie kroi ale ogolnie jest fajny i bardzo szybko dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shida12 Re: magic bullet -tv shop IP: *.net.pulawy.pl 22.07.08, 18:23 Ja mam podróbe ale firmy lamarque france jest super krószy lód mieli marchewke i jest super! super jakość jeśli któś chece kupić tam co ja to daje link cena jest nicka tylko 68 zł www.allegro.pl/item399631377_zestaw_mikser_rozdrabniacz_scieracz_obierak.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shida12 Re: magic bullet -tv shop IP: *.net.pulawy.pl 30.07.08, 18:53 Hej jak ktośnie ma przepisów to powiem wam skąd je skąbinować: Wchodzicie na google i wpisujecie MAGIC BULLET na dole wyskoczy The Magic Bullet Blender - Official Website www.buythebullet.com. po boku macie napis TłUMACZENIE STRONY i klikacie na to na stronie pisze BULLET RECIPES I WYBIERACIE PRZEPIS KTóRY JEST PRZETłUMACZONY. POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: magic bullet -tv shop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 19:41 mam pytanie, czy ktoś wie gdzie mogę kupić zakretkę z ostrzem do krudzenia lodu. Posiadam wielofunkcyjnego robota kuchennego magic maxx. Uszkodzeniu uległo gumowe sprzęgiełko - o kontakt proszę na adres: ewasniowska@tlen.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: magic bullet -tv shop IP: 217.153.73.* 29.12.08, 18:38 o rany, jest super. Uzywam go do wszystkiego, drinkow mrozonych,sokow warzywno - owocowych,sorowek, salatek, mielenia kawy, i robienia papaek dla dziecka. Mam tez mikser i robota ale szczerze mowiac wiecej jest mycia niz to wszystko warte, a magic bullett jest maly i bardzo pomocny w kuchni. Naprawde bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela_82 Re: magic bullet -tv shop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 15:37 Niedługo będzie rok jak używam magic maxx. Jestem zadowolona. Najczęściej mielę ziemniaki na placki ziemniaczane, ubijam śmietanę, z owoców robię papki dla dziecka, koktajle z mrożonych owoców itd. Zajmuje mało miejsca i nie jest kłopotliwy w myciu.Kupiłam go coś ponad 100 zł (chyba 125 zł) w Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddaCgWljSVlVabZKRw Re: magic bullet -tv shop IP: 210.105.3.* 24.06.12, 16:42 This is way better than a brick & moratr establishment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: magic bullet -tv shop IP: *.raciborz.vectranet.pl 13.09.09, 22:39 Witam. Jeśli ktoś posiada Magic Bulleta i chciałby odsprzedać 1 silikonową okrągłą uszczelkę (w zestawie są chyba 3 - moje niestety się zniszczyły) to z chęcią odkupię - cena do uzgodnienia. Kontakt: arek.lawlors<tu-wstaw-małpę>gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiadacz uszczelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 13:50 Wcale nie potrzeba silkikonu! - wystarczy wyciąć z grubej miękkiej gumy lub jakiegoś zbitego mat. piankowego (podkl. pod mysz) i jest OK (wazne- wyciąć ciut większą, by wepchać na miejsce i by nie wypadała). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haFmSmbviEsgnnSi Re: uszczelka IP: *.cust.lyttonnet.com 21.06.12, 21:13 Jec5bceli chodzi o pbmrleoy typu zemsta faraona (a zatem natury zoc582c485kowej, spowodowane bakteriami znajdujacymi sie w wodzie, jedzeniu a nawet POWIETRZU) polecam TRILAC-polski probiotyk (czesto rodzina bralismy przy antybiotychach na wzmocnienie flory bakteryjnej) rewelacja! Do egiptu jezdzimy na niemalze w kazde swieta Wielkiej Nocy i odkad zaczelismy przed wyjazdem robic sobie krotka kuracje nie mamy juz teg1000o problemu(ja maz i dzieci- 10 i 14 lat)GD Star Ratingloading... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiadacz CAŁA PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 13:44 Będąc w USA spodobał mi się Magic Bullet (50$). Zobaczyłem, że na Allegro można kupić nawet za 85zł, więc kupiłem. Po powrocie do PL, okazało się, że przysłane urządzenie z napisem "Magic Bullet" tylko wyglądem przypomina Magic Bullet-a! W rzeczywistości jest to b.niedbale wykonana "PODRÓBA" która najpierw potargała zamontowane w niej uszczelki a potem nastąpił przeciek i hałasy spowodowane zacierającymi się elementami! :( PROBLEM jest więc gdzie indziej- we wszechobecnym w Polsce OSZUSTWIE! Urządzenie jest super! ale nie jego nędzne namiastki!!! PS: jestem w trakcie załatwiania reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: CAŁA PRAWDA IP: *.tvtom.pl 23.06.11, 22:51 Hej a gdzie kupowałeś. Chcialem zapyta czy w Polsce w ogóle można gdzię kupić magi bulleta o wysokiej jakości lub oryginalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soffi Re: magic bullet -tv shop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 12:21 Proszę się skusić, bo ja nie znam lepszego urzadzenia w kuchni niż Magic Bullet. jest super, działa rewelacyjnie, mało mycia, robie nim wszystko od lat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: magic bullet -tv shop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 20:03 Polecam bardzo dobre urządzenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: magic bullet -tv shop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 20:38 ja używam od trzech lat polecam, robię koktajle, sosy, mielę mak, orzechy, cukier, robię tym wszystko mam małe dziecko i trzech dorosłych facetów w domu jest dla kogo gotować, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: magic bullet -tv shop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 15:41 zobacz na stronie dancemat.pl. Kupiłem za ok 140 zł. I mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: magic bullet -tv shop IP: *.bdmedia.pl 03.01.11, 20:50 nie wiem jak z podrobkami ale ja mam oryginalny magic bullet i jestem mega zadowolona, ciacha wszystko jak na reklamie, od kilku dni wszystko nim miele i siekam i mieszam i kroje, na you tube tez jest masa filmikow testujacych to urzadzenie, np. facet wrzuca jajko pomidorka i cebule mieli 3 sekundy i potem z patelni sciaga jakies mokre go.wno, ja normalnie wbijam bialko, ubijam, dodaje zoltko,szynke i wychodzi mi sliczny puchaty omlet na sniadanie. robi sie szybko i wygodnie, bo nie brudzisz kilku misek szklaneczek i miksera, tak samo jest z koktajlami (glownie po to go kupilam). wrzucam wszystko do kubka i jedyne co potem muszze umyc to ostrze. kazdemu to polece, jedyny minus jaki wyhaczylam to straszliwy halas jaki ten maly robocik robi, ale z drugiej strony to smigielko zasuwa w takim tepie...polegam kazdemu. bez dwoch zdan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: magic bullet -tv shop IP: *.bdmedia.pl 03.01.11, 20:57 i nie zacina sie przy siekaniu mrozonego czy twardego, podam przyklad. z racji dietetycznych nie uzywam bulki tartej do kotletow, tylko platki kukurydziane(niby nie szal ale maja ponad polowe mniej kcal takie kotlety a smakuja o niebo lepiej przy okazji) do tej pory robilam tak. platki wrzucalam do woreczka, przykrywalam szmata i gniotlam walkiem, przy czym polowaq blatu i szmata cala yla w platkach, teraz wrzucam caly pojemnik platkow, zakladam ostrze i w ciagu 2 sekund mam zmielone na ply, a jak chce takie drobne kawalki to przyciskam raz i jest. sieka sie faktycznie jak na reklamie, ze najpierw dol i potem to posiekane leci w gore. jedyny minus to ta nakladka sokowirowka, jest do dupy i mozna nia zrobić wszystko ale nie wycisnąc sok ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: magic bullet -tv shop IP: *.tvtom.pl 23.06.11, 22:53 hej, a gdzie kupiłaś?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezabardzo Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.ip.gdansk.turmak.pl 16.11.11, 14:23 Tylko nie kupujcie broń Boże w Vaster Team. Niby za 80 zł, ale dostałam z uszkodzonym dużym dzbankiem - od sierpnia nie załatwiają reklamacji. Więc mam niepełnosprawny sprzęt. Granda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek T Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.umwd.pl 23.04.12, 15:43 Ja też nie polecam firmy VASTER TEAM, 05-500 Piaseczno - Mysiadło, ul Graniczna 35, Właściciele p. Jackowscy. Zamówiłem na stronie, zapłaciłem. Po tygodniu dostałem wiadomość, że nie mają na razie towaru w magazynie. Nie podali terminu realizacji zamówienia. Mija już 3 tydzień i nic. Bardzo nieprofesjonalna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.barlinek.com 19.12.12, 08:29 To banda ignorantów i oszustów w firmie Vaster Team. Na pewno nie zakupy w tym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.play-internet.pl 13.08.13, 11:34 Vaster-Team /TV PRODUCT (allegro.pl/show_user.php?uid=10202754) to delikatnie mówiąc wyjatkowo nieprofesjonalna firma. Sprzedają uszkodzone przedmioty jako nowe, a próby zwrotów/reklamacji to egzamin dla naszych nerwów. Ja kupiłam mopa z pęknietym wiadrem, przy czym pękniecie bylo genialnie zamaskowane i przez to nie widoczne na pierwszy rzut oka. Wystarczyło jednak wlać wodę i wada wyszła na jaw. Próbowałam zwrócić wadliwy sprzęt w punkcie na ul. Braci Wagów w Warszawie, gdzie go kupiłam, ale nie ma na to szans - ekspedientka nie chce go przyjąć, nie chce podpisać odmowy przyjęcia, w ogóle nie ma z nią dyskusji. W serwisie każą wysłać towar na własny koszt i nie ma gwarancji, że uznają reklamację/rękojmię, bo to wada mechaniczna. Gra przestaje być warta świeczki i chyba większość osób odpuszcza. Na allegro pojawiły się już komentarze osób potraktowanych tak, jak ja (swoją drogą, ciekawe ile firma ma w ofercie mopów z dziurawym wiadrem?), które zdecydowały się na wysyłkę i nie mogą odzyskać pieniędzy oraz zakupionego towaru (niestety kiedy kupowałam mopa nie było takich opinii). Dla mnie to po prostu OSZUŚCI! ! ! Nie będę tracić kolejnych pieniędzy na próbę odzyskania towaru, ale zamierzam walczyć z nimi inaczej - choćby ostrzegając wszystkich potencjalnych klientów. Jeśli nie chcecie stracić pieniędzy, czasu i masy nerwów, niech Was nie kusi niska cena. Lepiej poszukajcie innego sprzedawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: 5.172.252.* 13.09.13, 19:35 Ja też nie polecam tej firmy,niemila i niekompetentna obsługa bardzo nieprofesjonalna a sprzedawane sprzęty to badziewie nie warte swojej ceny. Dostałam zepsuty sprzęt którego nawet razu nie użyłam a był problem z reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorguś22 Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.146.36.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.19, 18:25 Popieram obsługa super nie miła nie KUPUJCIE W TEJ FIRMIE.Dwa miesiące walczę z reklamacją,ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 11:43 Ja niestety tez kupiłem w vaster team. Reklamuja magic bullet a sprzedają amazing bullet. Na zwrot pieniedzy czekalem miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: 193.28.0.* 08.07.14, 14:42 Bardzo nie polecam firmy VASER TEM! Dołączam się do grupy niezadowolonych klientów. Zakupiony przeze mnie produkt był przez GROUPON. Otrzymałem nie ten co chciałem. Dzwonię więc do VASTER TEAM z myślą, że wyjaśnię oczywistą pomyłkę i tu zaczęła się droga przez mękę. Nie odbierają telefonów. Piszę meila w tej sprawie do GRUPONA i VASTER. Nic, bez odzewu. GROUPON zachowawczo odpowiada na meila ale nie ma to wpływu na wymianę towaru. W 10 dniu od momentu zakupu postanowiłem zwrócić towar pocztą. Potem telefony interwencyjne (zaczęli odbierać). Z niekompetencją obsługi VASTER, szczególnie PANI EWY nigdy się wcześniej nie spotkałem. Szukano paczki po magazynach, obiecano oddzwinić... Kolejny tydzień, po mojej interwencji, okazało się że, paragonu nie dołączyłem do przesyłki (przepisy prawne wcale nie wymagają zwrotu paragonu). OK listownie przesyłam paragon. Po tygodniu VASTER szuka paragonu i twierdzi, że go nie otrzymał. Mija kolejny tydzień - sprawdzam na Poczcie - przesyłka listowa jest do odbioru w Urzędzie Pocztowym - awizo odebrał VASTER tydzień wcześniej. Kolejny tel. - PANI EWA mi odpowiada, że co ja myślę, że ONI nie mają co robić, że to Poczta itd. ... Kolejny tydzień, jest paragon.. uff - już blisko myślę, PANI EWA cyt. "pieniądze otrzyma pan nie wcześniej jak za tydzień!". Od momentu kupna mija już ponad 2 miesiące. Zaczynam się interesować Federacją Konsumentów, Rzecznikiem Konsumentów, Powiatowym Rzecznikiem Konsumentów, Inspekcją Handlową... VASTER ma szczęście - wpłynęły pieniądze! Ostrzegam nie kupujcie w VASTER TEAM! Roman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.compower.pl 14.01.14, 16:51 PRZESTRZEGAM wszystkich potencjalnych klientów przed firmą VASTER TEAM, 05-500 Piaseczno - Mysiadło, ul Graniczna 35 !!! Otrzymałam przesyłkę z uszkodzonym automatem do chleba, ubita pokrywa urządzenia została przyklejona przeźroczystą taśmą klejącą. Po sporządzeniu protokołu szkody przez kuriera, zrezygnowałam z zakupu, żądając zwrotu pieniędzy. Otrzymałam od firmy numer zlecenia umożliwiającego odesłanie bubla, za co musiałam ponownie zapłacić. Po kilku dniach kurier przywiózł następny automat a moje żądania mogłam sobie wsadzić w buty.Pracownik zarzucił mi, że sama ZNISZCZYŁAM URZĄDZENIE I ZMUSIŁAM KURIERA DO SPISANIA FAŁSZYWEGO PROTOKOŁU. Dowiedziałam się że nie spełniłam wymogów reklamacji a przecież do 10 dni mogę oddać towar nie podając przyczyny, tym bardziej że przysłano mi uszkodzony towar. TELEFONÓW NIKT NIE ODBIERA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.15, 22:10 Tragiczna, chamska obsługa, sprzedają badziewie, wyłudzają pieniądze, nie można zwrócić towaru , który nie działa. Przestrzegam przed zakupami w tym dziadowskim sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaster-team Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.13, 23:10 każdy klient w naszej firmie jest poinformowany , jeżeli produkt jest uszkodzony należy w obecności kuriera sporządzić protokół szkody - brak protokołu przy odbiorze przesyłki- jest równoznaczny z przyjęciem jej bez zastrzeżeń - kubek mozna dokupić jako częśc zamienna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany klient Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.05.13, 15:41 to prawda, VASTER TEAM to OSZUŚCI!! wysyłają wadliwe towary, nie wystawiają paragon i nie wysyłaja kart gwarancyjnych. Żadnego kontaktu, NIE RADZĘ!!!!! JA STRACIŁAM PIENIĄDZE, od poł roku próbuję je odzyskac i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.13, 19:32 prawo polskie z urzedu karze ludzi którzy oczerniaja innych również oczerniające firmy- sa bardziej cywilizowane metody niezadowolony kliencie, bo nawet nie podpisujesz sie pod opinia, myslisz że policja cię nie namierzy jutro zrobie doniesienie - takie obrzucanie ludzi błotem jest karalne, a ty nie jesteś anonimowy, ja juz bez policji wiem skad to oszczerstwo zostało wysłane więc podam im jutro dokładny adres ip twojego komputera to 95.160.97.250 mail wysłany z pierogarni z okolic ul wałowej - ja rozumiem frustratów obrzucanych przez klientów mięsem z twoich pierogów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.devs.futuro.pl 16.07.14, 17:33 dokladnie!!! SPrzedaja a potem jak czlowiek chce odstapic od umowy skorzystac ze swoich praw to ciagle odsyłaja produkty!!!! NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!! zero kontaktu!!! zero profesjonalizmu! Sprawe skierowałam to Rzecznika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.gdansk.vectranet.pl 23.07.14, 18:45 Również jestem klientem, który wszedł na drogę prawną celem wyegzekwowania przysługującego prawa do odstąpienia od umowy. Jest Pan/Pani zaintersowany?ana wymianą informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluchy14 Re: magic bullet -tv shop tylko nie Vaster Team IP: *.gdansk.vectranet.pl 24.07.14, 21:56 Osoby, które dokonały zakupu w firmie Vaster Team (na Allegro Adrianna3) produktów wadliwych (np cieknący mop parowy) i spotkały się ze strony przedsiębiorcy Vaster Team z odmową uznania reklamacji proszone są o kontakt ze mną na adres e-mail: maluchy14@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: magic bullet -tv shop IP: *.kielce.vectranet.pl 26.01.11, 15:19 Ogólnie moge powiedzieć ,że urządzenie jest bardzo przydatne. Ja aktualnie planuję zakup trzeciego juz . Niestety na rynku jest wiele kiepskich podróbek . Pierwszy zakup w Realu za ok. 121zł słuzył około rok. Urzadzenie było często wykorzystywane. Niestety starła się głowica napędu .(To jest ta część ma którą osadza się pojemnik wraz z nożami. ). Trzy lata temu kupiłam takie urzadzenie w Holandii. Nazywało się Super Bullet W przeliczeniu na złotówki kosztowało mnie około 66zł. Było dosyć solidne. Do dzis głowica napędu , cała część napędowa nie budzi zastrzeżeń. Niestety część z nożami do miksowania , intensywnie używana przecieka. Jeszcze korzystam ,ale musze upatrzyć cos solidnego. Cena jaka podaje forumowiczka 400zł to olbrzymia przesada i oszustwo. I tak zepsuje sie po trzech latach i trzeba kupić nowe urządzenie. Mnie osobiście trudno obyć się bez tego urządzęnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyra Re: magic bullet -tv shop IP: *.jogja.citra.net.id 31.05.12, 15:41 Film Wyścig z czasem (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: magic bullet -tv shop IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 13:40 nie warto kupować przereklamowany.Na pewno w uzyciu nie jest tak pęknie jak nareklamie telewizyjnej. Zawiedziony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosi Re: magic bullet -tv shop IP: *.internetia.net.pl 30.08.12, 23:04 Kupiłam,mam, ale dużo taniej poszukaj na Allegro, tylko ma książkę kucharską w j. angielskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: magic bullet -tv shop IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.14, 10:19 ja go kupolam i nadaje sie TYLKO do mielenia kawy i robienia koktajli. nie prawda że zrobisz w nim sałatkę rozdrabniając w kostkę warzywa. Bullet mieli tylko na mizgę. szkoda kasy. Kupiłam oryginalny z TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: magic bullet -tv shop IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.14, 10:43 Koniec gwarancji = koniec użyteczności. Tępią się ząbki zarówno w elemencie wkładanym do urządzenia, jak i w samym urządzeniu. Oryginalnym. To tylko jedna z przypadłości "magicznej kuli". Niedokładnie wykonane uszczelki sprawiają, że niektóre elementy nie współpracują z urządzeniem i płyny wlane do pojemników wyciekają w trakcie miksowania, lub wkręcają się uszczelki i wychodzi na to samo. Itd. Żyje to urządzenie podobnie jak większość w niższej cenie - do końca gwarancji, albo i krócej. Zastanawiałbym się teraz nad kupnem kilka razy droższego robota wieloczynnościowego z rozszerzoną gwarancją i wykonanego z lepszych komponentów. Odpowiedz Link Zgłoś