IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:46
Czy ktoś korzystalz uslug Domy?Proszę o opinię.
Obserwuj wątek
    • versal1 Re: Doma 28.03.05, 12:31
      A co to takiego? Proszę o odpowiedź
      • Gość: Adrianna9 Re: Doma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 10:49
        Firma zajmująca sie dostarczaniem przesyłek z USA do Polski.
        • mercedes552 Re: Doma 26.04.05, 09:53
          Witaj!Koleżanka przesyła mi paczki przez tą firmę i jak do tej pory nie było
          problemów.Lotnicze przychodziły mniej więcej po 8 -9 dniach (roboczych), nic
          nigdy nie brakowało i nie były sprawdzane na cle (ale pewnie to nie zależy od
          firmy).
          • Gość: Adrianna9 Re: Doma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:40
            proszę podaj dokładne namiary na ich siedzibe.
            • Gość: ewa Re: Doma IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 20.06.05, 17:31
              Ja korzystam z uslug tej firmy i bardzo ja sobie chwale. Przesylki dochodza
              szybko-ok 10 dni (lotnicze), obsluga szybka, przyjemna. NIC NIE GINIE!! (W
              przeciwienstwie do poczty (wysylajac przesylki poczta zawartosc nie raz mi
              ginela, dlatego nigdy w zyciu juz nic nie przesle za posrednictwem poczty)
              Poczta Polska to zlodzieje, ale na to trzebaby zalozyc oddzielny watek, lub tez
              oddzielne forum.

Adres DOMA: 5749 W. Belmont Ave.
              Chicago, IL 60634
              tel. (773)385 5300
              • Gość: mirek Re: Doma IP: *.play-internet.pl 14.04.14, 18:10
                ja mam fatalne doswiadczenia.3 paczki wyslane droga morska powinny dojsc do 8 tygodni.Doszly po 3 miesiacach a jedna byla zniszczona.Zadnej reklamacji czy zadoscuczynienia nie wyplacono.Najzwyczajniej nie odpisywali na emaile.
                • bigbounce Re: Doma 19.05.14, 09:17
                  Ja też mam fatalne doświadczenia z tą firmą. Paczki są dostarczane po ponad 3 miesiącach! obecnie czekam już 3 i pół miesiąca a paczki nie widać :( osoby w firmie niekompetentne podają nieprawdziwe informacje. Ogólnie dno i koniec współpracy z tą pseudo firmą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka