Gość: klientka IP: *.ipartners.pl 23.01.03, 23:23 kupilam na uroczystosc rodzinna tort czekoladowy - wielki blad ! Obrzydliwy ! Masa jakas zbita z margaryny, w polowie suchy a dol mokry ! Nigdy wiecej ! klientka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrena Re: Blikle - co za kit IP: 217.153.45.* 28.01.03, 13:37 No to miałaś pecha! Ja mam bardzo dobre doświadczenia jeżeli chodzi o zakupy u Bliklego. Zwykle kupuję na Nowym Świecie i zawsze wszystko jest najwyższej jakości (i ceny). Polecam Ci na przyszłość torty z Batidy (cukiernia na Nowogrodzkiej przy Brackiej; gmach Ministerstwa Pracy; vis a vis d. pawilonu "Chemia". Palce lizać. Torty mniej słodkie niż u Bliklego. Cenowo niestety porównywalne. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Blikle - co za kit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 16:04 dzieki za dobra rade, skorzystam ! wtedy mialam podwojnego pecha, bo zamowilam w kawiarnii obok podczas spotkania z przyjaciolka - zupelnie niepotrzebnie - lody. tez jakies twarde bryly ale jednoczesnie wodniste (zl 16,50 chyba). Torty kupuje lub raczej zamawiam czsem w kawiarnii Madame Walewska w Hotelu Mercure, zawsze sa super ale chcialam wyprobowac Bliklego..... pozdrawiam k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Blikle - co za kit IP: *.mtnet.com.pl 11.02.03, 11:21 to ja niestety mam chyba takie zezowate szczescie, bo 2 razy bralam rozne po kawalku ciasta i ciasteczka dla rodziny i niestety stwierdzam, ze nic rewelacyjnego, a na pewno duzo gorsze niz w innych cukierniach-nie zachwycilam ich, no moze tylko ladnym firmowym napisem na opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś