Gość: Mordor IP: 195.228.252.* 08.12.01, 20:57 IKEA UBER ALLES !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xl Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.ii.uni.wroc.pl 18.12.01, 15:29 IKEA UNDER ALLES. wszystko co z ikei szybko sie rozpada. no, moze ze lozko ma sluzyc jedynie do spania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazyleo Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 19:26 zacznijmy moze od tego, ze ikea pochodzi nie z Niemiec( also nicht uber alles,sonderr Schweden) ale ze Szwecji. Jezeli tam kupujesz, to musisz tam kupic juz wszytko od A do Z aby jakos to wygladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mordor Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: 193.178.168.* 27.12.01, 17:28 Aber naturlich ich weiss, das, die IKEA ist aus Schwden! IKEA ist so suss, so schone, ich liebe IKEA! und Du, meine liebe Freunde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 12:55 Ty tłuku! Nie używaj niemieckiego jeśli nie masz pojęcia o tym języku.Do szkoły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordor Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: 193.178.168.* 14.01.02, 09:08 Gość portalu: xyz napisał(a): > Ty tłuku! > Nie używaj niemieckiego jeśli nie masz pojęcia o tym języku.Do szkoły!!! UCZYL MARCIN MARCINA... Poza tym nie wpisuj sie na post, jak nie masz na jego temat nic do powiedzenia. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamik Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: 62.148.86.* 17.01.02, 12:40 Rany, ludzie! Trochę poczucia humoru! Po co od razu "ty tłuku"? I co to ma wspólnego z IKEĽ? Tak w ogóle - mam kilka mebli z IKEI, sš ładne , funkcjonalne, były tanie i pasujš do reszty mebli, które sa również bardzo proste i "minimalistyczne"/w stylu/.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: 195.82.187.* 08.02.02, 21:53 Ja też bardzo lubię rzeczy kupionee Ikei są oryginalne, dobrego gatunku ale...drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.02, 23:57 Moim zdaniem mozna nabyc w IKEA fajne rzeczy,ale nie wszystko jest tam dobre. Mam kuchnie ww firmy a pozatym pare tzw Dekoracji. suma sumarum trafiaja oni w kazdy gust i sa bardzo ekspansywna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KED Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 21:29 Drogie, minimalistyczne i takie "gołe". Wiem, że jest to teraz cholernie modne, lecz kto w Polsce, a szczególnie w miastach ma przestrzeń w mieszkaniu na te ich meble. I finanse, oczywiście .... Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_ Re: IKEA UBER ALLES !!! 06.03.02, 21:11 Naprawdę nie wiem dlaczego sądzicei, że meble z IKEI są drogie. Kilka dni temu kupiłam tam z ramę łóżka zdnem (160x210) za 280 PLN i to całkiem solidną oraz szafę dość dużą, też dość porządną za 299PLN. Ale mebli kuchennych nie polecam tam kupować. Nie ta jakość i cena. Odpowiedz Link Zgłoś
roberttt Re: IKEA UBER ALLES !!! 19.06.02, 13:25 W IKEA kupiłem dywanik do łazienki , oświetlenie do kuchni, było to bardzo tanie i na razie się sprawdza. Chyba kupię sobie jeszcze kilka akcesorii kuchennych Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god Re: IKEA UBER ALLES !!! 26.06.02, 15:30 IKEA to taki meblowy McDonald Do kogo nie pójdziesz to coś z ikei znajdziesz. Frustrujące. nie to żebym nic z Ikei nie miał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.dialup.optusnet.com.au 04.08.02, 10:16 Zaleta ich jest "neutralna" forma. Mozna je prawie wszedzie postawic. Sa niemal wiecznotrwale. Mamy fotele, ktore maja juz 8 lat dosc intensywnego uzytkowania i ciagle sa dobre. Oczywiscie - nie jest to szczyt elegancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.acn.pl / 62.121.96.* 08.08.02, 22:01 W Ikei kupiłem: 1.lampa-pod wpływem ciepła z żarówki się odkształciła 2.Łóżko-skrzypi tak potwornie,ze cieszę się czasem że to dziecka 3.Szklanki-(b.ładne)i b.efektownie pękały-robiły się takie śliczne branzoletki 4.Spryskiwacz do roślin-zardzewiał w przeciągu miesiąca 5.Kran kuchenny-żeby obrócić wylewkę potrzeba dwóch rąk i punktu podparcia Wszystkie te rzeczy wyglądały "normalnie" i nic nie wskazywało,że zakup ich będzie tak udaną inwestycją:-) NIGDY WIĘCEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.acn.waw.pl 15.09.02, 01:35 Rzeczywiscie IKEA jest droga ( tylko niektore ceny ma promocyjne, wspomniana rama lozkowa zapewne byla jedyna w tej cenie, reszta ram byla juz droga), nietrwala i jezeli kupuje sie jedna rzecz to trzeba umeblowac w ich stylu caly pokoj, bo inaczej badziwenie to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonija Re: IKEA ... IP: *.waw.cdp.pl 04.10.02, 08:52 Tak jak w życiu piekne są tylko chwile, tak w IKEA piękne są tylko dodatki ! Równiez mam na myśli także ceny ! Jeśli kanapa (zwykła, tapierowana niezbyt elegancko, prosta jak drut) kosztuje 2990 PLN , to w tej cenie można kupić ładną nowoczesną kanapę narożną ! Odpowiedz Link Zgłoś