Dodaj do ulubionych

IKEA UBER ALLES !!!

IP: 195.228.252.* 08.12.01, 20:57
IKEA UBER ALLES !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xl Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.ii.uni.wroc.pl 18.12.01, 15:29
      IKEA UNDER ALLES.
      wszystko co z ikei szybko sie rozpada.
      no, moze ze lozko ma sluzyc jedynie do spania.
      • Gość: crazyleo Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 19:26
        zacznijmy moze od tego, ze ikea pochodzi nie z Niemiec( also nicht uber
        alles,sonderr Schweden) ale ze Szwecji. Jezeli tam kupujesz, to musisz tam
        kupic juz wszytko od A do Z aby jakos to wygladalo.
        • Gość: Mordor Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: 193.178.168.* 27.12.01, 17:28
          Aber naturlich ich weiss, das, die IKEA ist aus Schwden! IKEA ist so suss, so
          schone, ich liebe IKEA! und Du, meine liebe Freunde?
          • Gość: xyz Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 12:55
            Ty tłuku!
            Nie używaj niemieckiego jeśli nie masz pojęcia o tym języku.Do szkoły!!!
            • Gość: mordor Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: 193.178.168.* 14.01.02, 09:08
              Gość portalu: xyz napisał(a):

> Ty tłuku!
              > Nie używaj niemieckiego jeśli nie masz pojęcia o tym języku.Do szkoły!!!

UCZYL MARCIN MARCINA...

Poza tym nie wpisuj sie na post, jak nie masz na jego temat nic do powiedzenia.
              Hej
              • Gość: tiamik Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: 62.148.86.* 17.01.02, 12:40
                Rany, ludzie! Trochę poczucia humoru! Po co od razu "ty tłuku"? I co to ma wspólnego z IKEĽ? Tak w ogóle - mam kilka mebli z IKEI, sš ładne , funkcjonalne, były tanie i pasujš do reszty mebli, które sa również bardzo proste i "minimalistyczne"/w stylu/.Pozdrawiam!
    • Gość: Beta Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: 195.82.187.* 08.02.02, 21:53
      Ja też bardzo lubię rzeczy kupionee Ikei są oryginalne, dobrego gatunku
      ale...drogie...
      • Gość: Troy Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.02, 23:57
        Moim zdaniem mozna nabyc w IKEA fajne rzeczy,ale
        nie wszystko jest tam dobre. Mam kuchnie ww firmy
        a pozatym pare tzw Dekoracji.
        suma sumarum trafiaja oni w kazdy
        gust i sa bardzo ekspansywna firma.
    • Gość: KED Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 21:29
      Drogie, minimalistyczne i takie "gołe". Wiem, że jest to teraz cholernie modne,
      lecz kto w Polsce, a szczególnie w miastach ma przestrzeń w mieszkaniu na te
      ich meble. I finanse, oczywiście ....
      • eliza_ Re: IKEA UBER ALLES !!! 06.03.02, 21:11
        Naprawdę nie wiem dlaczego sądzicei, że meble z IKEI są drogie. Kilka dni temu
        kupiłam tam z ramę łóżka zdnem (160x210) za 280 PLN i to całkiem solidną oraz
        szafę dość dużą, też dość porządną za 299PLN.
        Ale mebli kuchennych nie polecam tam kupować. Nie ta jakość i cena.
        • roberttt Re: IKEA UBER ALLES !!! 19.06.02, 13:25
          W IKEA kupiłem dywanik do łazienki , oświetlenie do kuchni, było to bardzo
          tanie i na razie się sprawdza. Chyba kupię sobie jeszcze kilka akcesorii
          kuchennych
          • kalor_god Re: IKEA UBER ALLES !!! 26.06.02, 15:30
            IKEA to taki meblowy McDonald
            Do kogo nie pójdziesz to coś z ikei znajdziesz.
            Frustrujące.

nie to żebym nic z Ikei nie miał..
            • Gość: A Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.dialup.optusnet.com.au 04.08.02, 10:16
              Zaleta ich jest "neutralna" forma. Mozna je prawie wszedzie postawic. Sa niemal
              wiecznotrwale. Mamy fotele, ktore maja juz 8 lat dosc intensywnego uzytkowania
              i ciagle sa dobre. Oczywiscie - nie jest to szczyt elegancji.
              • Gość: kk Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.acn.pl / 62.121.96.* 08.08.02, 22:01
                W Ikei kupiłem:
                1.lampa-pod wpływem ciepła z żarówki się odkształciła
                2.Łóżko-skrzypi tak potwornie,ze cieszę się czasem że to dziecka
                3.Szklanki-(b.ładne)i b.efektownie pękały-robiły się takie śliczne branzoletki
                4.Spryskiwacz do roślin-zardzewiał w przeciągu miesiąca
                5.Kran kuchenny-żeby obrócić wylewkę potrzeba dwóch rąk i punktu podparcia
                Wszystkie te rzeczy wyglądały "normalnie" i nic nie wskazywało,że zakup ich
                będzie tak udaną inwestycją:-)
                NIGDY WIĘCEJ!
                • Gość: h Re: IKEA UBER ALLES !!! IP: *.acn.waw.pl 15.09.02, 01:35
                  Rzeczywiscie IKEA jest droga ( tylko niektore ceny ma promocyjne, wspomniana
                  rama lozkowa zapewne byla jedyna w tej cenie, reszta ram byla juz droga),
                  nietrwala i jezeli kupuje sie jedna rzecz to trzeba umeblowac w ich stylu caly
                  pokoj, bo inaczej badziwenie to wyglada.
                  • Gość: sonija Re: IKEA ... IP: *.waw.cdp.pl 04.10.02, 08:52
                    Tak jak w życiu piekne są tylko chwile, tak w IKEA piękne są tylko dodatki !
                    Równiez mam na myśli także ceny !
                    Jeśli kanapa (zwykła, tapierowana niezbyt elegancko, prosta jak drut) kosztuje
                    2990 PLN , to w tej cenie można kupić ładną nowoczesną kanapę narożną !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka