Dodaj do ulubionych

Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro

IP: *.net.pulawy.pl 30.07.07, 19:36
Witam,

Chciałbym kupić w USA buty, jednak żaden ze sklepów internetowych w którym są
nie oferuje wysyłki do Polski. Czy na forum jest ktoś, kto zajmuje się
sprowadzaniem do Polski rzeczy z USA? Bardzo mile widziane transakcje przez
Allegro - wiem, że tam jest sporo osób zajmujących się sprowadzaniem rzeczy z
USA. Na życzenie mogę podać dodatkowe informacje na temat butów.

Pozdrawiam,
mlen
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 192.194.85.* 15.01.08, 21:55
      uwaga na www.kupujwusa.com

to są oszuści szukający naiwnych
      • Gość: Aganieszka Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 151.198.254.* 12.02.08, 15:18
        Jak placisz paypalem to nikt cie nie oszuka, nie dostaniesz towoaru
        to blokujesz platnosc. Robie to juz dlugo. W Stanach zakupy przez
        internet to chleb powrzedni...i nie ma sie czego bac.
        pozdrawiam
        • jan-w Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro 12.02.08, 15:22
          A jak to wygląda w praktyce? Przecież paypalem, płacę odrazu, a na przesyłkę
          czekam np 2 tygodnie. Można "cofać" zrealizowane (i wypłacone) transakcje?
          • Gość: Agnieszka Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.nwrknj.east.verizon.net 22.02.08, 19:44
            Tak, paypal zabierze pieniadze tej osobie, ktora ci wyslala jak nie
            dostaniesz produktu i ktos cie oszuka. Sluze pomoca, wysylam
            znajomym wiele rzeczy i nawet zalozylam swoja strone internetowa.
            Moj e-mail agagorz@msn.com
            • Gość: Anieszka Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.nwrknj.east.verizon.net 25.03.13, 00:42
              Zapraszam, post jest nadal altualny. Oto strona, ktora prowadze z siostra od 5 lat www.zakupywstanach.pl
        • lukasz610 Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro 07.02.12, 14:17
          Witam.

Znalazłem na forum Pani post (co prawda stary, ale mój problem pojawił się właśnie teraz). Mam pytanie jak cofnąć przelew na konto sklepu internetowego, jeśli przesyłka nie dojdzie?

Pozdrawiam.
          • jan-w Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro 07.02.12, 14:27
            Nie mozna cofnąć przelewu. Co najwyżej jeżeli płaciłeś przez paypal lub podobną instytucję mozesz wszcząć procedurę reklamacyjną. Podobnie zresztą w samym sklepie.
      • Gość: pomoc zakupy w USA Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 23:44
        Jak kupować
        Jeśli wiesz co chcesz kupić, proszę zaloguj się do serwisu Log in to
        kupujwusa.com Wypełnij dane osobowe, nazwę towaru, lokalizacje towaru w danym
        sklepie, z którego chcesz zamówić towar i opłać poprzez www.dot.pl,
        www.allpay.eu koszt aktywacyjny ( kosztorys wysyłki i koszty dostawy).

Wysyłki dzielimy na: expresowe, wysyłki ekonomiczne lub wysyłki specjalne przez
        specjalnego kuriera. Towary powyżej $5000 są wysyłane przez naszego kuriera.
        Wszystkie towary zamówione wysyłane są specjalnymi firmami kurierskimi, nie
        przez US Postal Service.

Jeśli wiesz co kupić, ale nie wiesz gdzie jest najkorzystniej, załoguj się do
        serwisu. Wypełnij dane osobowe, dokładną nazwę towaru, wartość maksymalną jaką
        chcesz zapłacić i ilość towaru. Opłać koszt wyszukania towaru i koszty dostawy.
        Po otrzymaniu opłaty wyszukiwania do 5 dni roboczych wyślemy ci propozycje
        najekonomiczniejszej oferty na rynku z kosztami dostawy.

Im więcej zamawiasz u tego samego dostawcy postaramy się wynegocjować dla Ciebie
        niższe koszty. Czas dostawy w USA jest określany przy zamówieniu ekonomicznym
        lub ekspresowym. Czas dostawy do Polski od 5 do 35 dni w zależności od rodzaju
        przesyłki.

Po dokonaniu przelewu za zakup towaru 50% oplaty aktywacyjnej jest kredytowane
        na poczet zakupu.

Aby przedstawić najlepszą ofertę, sprawdzamy dziesiątki dostawców. Jesteśmy
        firmą pośrednictwa a nie sklepem internetowym. Szanuje czas naszych Klientów.
        Traktujemy wszystkich zamawiających bardzo indywidualnie. Gwarantujemy poufność!

Koszt opłaty aktywacyjnej to równowartość $18. Płatności dokonywane są przez
        www.dotpay.pl , www.allpay.eu

Życzymy przyjemnych i dobrego wyboru!
        • Gość: PAWEŁ Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.51.80-rev.victor.pl 26.04.11, 18:45
          Chętnie podejme współpracę na zasadzie importu quad ów z USA.
          B.proszeo kontakt:
          newline@onet.eu
          Pozdrawiam
          Paweł
          • robmatysiak Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro 18.08.11, 18:07
            jesteśmy zainteresowani współpracą. nasza firma: www.zakupywusa.com.pl LTD
            kontakt: 1+302.312.7099 zakupy@zakupywusa.com.pl
            prosimy o kontakt

serdecznie pozdrawiam
            Rob Matysiak
      • Gość: zakupy wusa Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.08, 00:10
        Rozumiemy konkurencje! Ltwo napisac pare slow! trudno dostraczyc produkt! Ale.... tylko stali Klienci! Dziekujemy za zaufania! Prowizja minimum $150.

Jak kupować
        Jeśli wiesz co chcesz kupić, proszę zaloguj się do serwisu Log in to kupujwusa.com Wypełnij dane osobowe, nazwę towaru, lokalizacje towaru w danym sklepie, z którego chcesz zamówić towar i opłać poprzez www.dot.pl, www.allpay.eu koszt aktywacyjny ( kosztorys wysyłki i koszty dostawy).

Wysyłki dzielimy na: expresowe, wysyłki ekonomiczne lub wysyłki specjalne przez specjalnego kuriera. Towary powyżej $5000 są wysyłane przez naszego kuriera. Wszystkie towary zamówione wysyłane są specjalnymi firmami kurierskimi, nie przez US Postal Service.

Jeśli wiesz co kupić, ale nie wiesz gdzie jest najkorzystniej, załoguj się do serwisu. Wypełnij dane osobowe, dokładną nazwę towaru, wartość maksymalną jaką chcesz zapłacić i ilość towaru. Opłać koszt wyszukania towaru i koszty dostawy. Po otrzymaniu opłaty wyszukiwania do 5 dni roboczych wyślemy ci propozycje najekonomiczniejszej oferty na rynku z kosztami dostawy.

Im więcej zamawiasz u tego samego dostawcy postaramy się wynegocjować dla Ciebie niższe koszty. Czas dostawy w USA jest określany przy zamówieniu ekonomicznym lub ekspresowym. Czas dostawy do Polski od 5 do 35 dni w zależności od rodzaju przesyłki.

Po dokonaniu przelewu za zakup towaru 50% oplaty aktywacyjnej jest kredytowane na poczet zakupu.

Aby przedstawić najlepszą ofertę, sprawdzamy dziesiątki dostawców. Jesteśmy firmą pośrednictwa a nie sklepem internetowym. Szanuje czas naszych Klientów. Traktujemy wszystkich zamawiających bardzo indywidualnie. Gwarantujemy poufność!

Koszt opłaty aktywacyjnej to równowartość $18. Płatności dokonywane są przez www.dotpay.pl , www.allpay.eu

• artur.pianko Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro 19.04.12, 05:04

Gość portalu: xyz napisał(a):

> uwaga na www.kupujwusa.com
        >
        > to są oszuści szukający naiwnych

Mimo ze to moja konkurencja, jest mi ciezko w to uwierzyc. Oni w tym biznesie sa juz bardzo dlugo i wydaje mi sie ze gdyby cos robili nie uczciwie, nie byliby w biznesie. A potkniecie moze zdarzyc sie kazdemu, kwestia jak sie firma zachowa wobec klienta.
        Ale wiem ze nie ma takich klientow ktorzy beda lubic tylko jedna firme na rynku.
        Jedyne co, to moge Panstwa zaprosic do mnie www.zaoceanem.comzawsze mozna porownac oferte z kilku firm zanim sie podejmie decyzje zakupu
    • Gość: goscx Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 22:42
      Gość portalu: mlen napisał(a):
      > żaden ze sklepów internetowych w którym są
      > nie oferuje wysyłki do Polski.
      Ile tych sklepów było ?Warto się rozejrzeć za innymi,bo to może być zdecydowanie bardzo opłacalne,jak kto chce.Oszustów to pełno na każdym forum.
    • Gość: Agnieszka Zakupy w USA IP: 151.198.254.* 12.02.08, 15:16
      Nie ma sprawy, moge pomoc. Wysylam duzo towarow i sprzetu do Polski,
      moj e-mail: agagorz@msn.com
      pozdrawiam
      • Gość: Agnieszka poszukuje Agi, ktora pytala mnie o lozeczko z usa IP: *.nwrknj.east.verizon.net 22.02.08, 19:47
        Aga, wysylam ci e-maile, ale wraca do mnie? Napisz jeszcze raz na
        agagorz@msn.com
        • Gość: kasia Re: poszukuje Agi, ktora pytala mnie o lozeczko z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 20:19
          a nie wiecie jak to jest z cłem? chcę sobie kupić buty na Victoria's
          secrets ale się boję,że mi cło jakies dowalą? jak to jest???
          • Gość: Agnieszka_usa Re: poszukuje Agi, ktora pytala mnie o lozeczko z IP: 151.198.254.* 27.02.08, 20:36
            hej,
            Takie paczki wysyla sie jako prezent, z pojedynczymy rzeczami ma
            problemu, jak chcesz to moge ci je wyslac do Pl bo Victoria nie
            wysla bezposrenio do Pl, pozdrawiam Agnieszka - agagorz@msn.com
            • Gość: Stena Don Re: poszukuje Agi, ktora pytala mnie o lozeczko z IP: *.statoil.com 27.03.08, 05:12
              co za bzdura... oczywiscie, ze Victoria's Secret wysyla do Polski.
              Nie raz kupowalam rzeczy przez ich strone. Clo musialam zaplacic
              tylko raz, ale przesylka byla wtedy wiekszej wartosci niz zwykle -
              kolo 200$.
              • anewtamm Re: poszukuje Agi, ktora pytala mnie o lozeczko z 15.05.08, 20:54
                mam pytanie ile zapłaciłaś bo ja również zamówiłam z VS za około 200$ i
                zastanawiam sie ile przyjdzie mi jeszcze dopłacić w Urzędzie.
          • agagorz Re: poszukuje Agi, ktora pytala mnie o lozeczko z 18.03.08, 15:59
            hej Kasiu, napisz do mnie na agagorz@msn.com to ci wszystko
            wytlumacze - nie martw sie o clo na taka sume, wysylam cale paczki z
            victorii tylko trzeba wiedziec jak ;)
            • Gość: gosc Re: poszukuje Agi, ktora pytala mnie o lozeczko z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 23:10
              Witam,

Zamierzam kupić conieco w stanach ... ale nie będzie miał mi kto tego przesłać (
              nie mam tam rodziny, znajomych... itp) więc poszukuje sprawdzonego pośrednika .

Czy ktoś miał do czynienia z firmami zajmującymi się pośrednictwem w zakupach
              (tzn którzy kupują towar , przesyłają go do siebie i potem dalej do mnie ) ?

Czy ktoś słyszał coś o firmie zakupyzusa.com ????

PROSZĘ O POMOC !

:)
              • Gość: A zakupy w usa IP: *.nwrknj.east.verizon.net 28.03.08, 05:54
                Witam, moge pomoc w zakupach z USA. Zajmuje sie tym od okolo roku i
                mysle, ze mozna na mnie polegac ;) moj e-mail agagorz@msn.com
                Moja strona to www.zakupywstanach.pl....serdecznie zapraszam -
                Agnieszka
                • lillkareem Re: zakupy w usa 21.04.08, 17:53
                  Witam.Znajomy w stanach zrobił mi zakupy.Ciuchy na wartość ok.1000$
                  Może ktoś pomoże w jaki sposób to przesłać do Polski?którą firmę
                  kurierską wybrać?słyszałem o polonezie i polamerze.czy jest
                  jakakolwiek szansa by ograniczyć wydatek związany z cłem i vatem?
                  zaniżenie wartości paczki coś da?słyszałem że nasze służby celne
                  sprawdzają ostatnio praktycznie każdą paczkę i narzucają horendalne
                  opłaty.Proszę o pomoc
                  • Gość: Agnieszka Re: zakupy w usa IP: *.nwrknj.east.verizon.net 28.04.08, 19:27
                    hej, napisz do mnie w tej sprawie na agagorz@msn.com lub gadu
                    5808151
                  • Gość: ebay w usa Re: zakupy w usa IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.08, 00:22
                    Jak kupować
                    Jeśli wiesz co chcesz kupić, proszę zaloguj się do serwisu Log in to
                    kupujwusa.com Wypełnij dane osobowe, nazwę towaru, lokalizacje towaru w danym
                    sklepie, z którego chcesz zamówić towar i opłać poprzez www.dot.pl,
                    www.allpay.eu koszt aktywacyjny ( kosztorys wysyłki i koszty dostawy).

Wysyłki dzielimy na: expresowe, wysyłki ekonomiczne lub wysyłki specjalne przez
                    specjalnego kuriera. Towary powyżej $5000 są wysyłane przez naszego kuriera.
                    Wszystkie towary zamówione wysyłane są specjalnymi firmami kurierskimi, nie
                    przez US Postal Service.

Jeśli wiesz co kupić, ale nie wiesz gdzie jest najkorzystniej, załoguj się do
                    serwisu. Wypełnij dane osobowe, dokładną nazwę towaru, wartość maksymalną jaką
                    chcesz zapłacić i ilość towaru. Opłać koszt wyszukania towaru i koszty dostawy.
                    Po otrzymaniu opłaty wyszukiwania do 5 dni roboczych wyślemy ci propozycje
                    najekonomiczniejszej oferty na rynku z kosztami dostawy.

Im więcej zamawiasz u tego samego dostawcy postaramy się wynegocjować dla Ciebie
                    niższe koszty. Czas dostawy w USA jest określany przy zamówieniu ekonomicznym
                    lub ekspresowym. Czas dostawy do Polski od 5 do 35 dni w zależności od rodzaju
                    przesyłki.

Po dokonaniu przelewu za zakup towaru 50% oplaty aktywacyjnej jest kredytowane
                    na poczet zakupu.

Aby przedstawić najlepszą ofertę, sprawdzamy dziesiątki dostawców. Jesteśmy
                    firmą pośrednictwa a nie sklepem internetowym. Szanuje czas naszych Klientów.
                    Traktujemy wszystkich zamawiających bardzo indywidualnie. Gwarantujemy poufność!

Koszt opłaty aktywacyjnej to równowartość $18. Płatności dokonywane są przez
                    www.dotpay.pl , www.allpay.eu

• Gość: kupuj w usa Re: poszukuje Agi, ktora pytala mnie o lozeczko z IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 23:45
                Jak kupować
                Jeśli wiesz co chcesz kupić, proszę zaloguj się do serwisu Log in to kupujwusa.com Wypełnij dane osobowe, nazwę towaru, lokalizacje towaru w danym sklepie, z którego chcesz zamówić towar i opłać poprzez www.dot.pl, www.allpay.eu koszt aktywacyjny ( kosztorys wysyłki i koszty dostawy).

Wysyłki dzielimy na: expresowe, wysyłki ekonomiczne lub wysyłki specjalne przez specjalnego kuriera. Towary powyżej $5000 są wysyłane przez naszego kuriera. Wszystkie towary zamówione wysyłane są specjalnymi firmami kurierskimi, nie przez US Postal Service.

Jeśli wiesz co kupić, ale nie wiesz gdzie jest najkorzystniej, załoguj się do serwisu. Wypełnij dane osobowe, dokładną nazwę towaru, wartość maksymalną jaką chcesz zapłacić i ilość towaru. Opłać koszt wyszukania towaru i koszty dostawy. Po otrzymaniu opłaty wyszukiwania do 5 dni roboczych wyślemy ci propozycje najekonomiczniejszej oferty na rynku z kosztami dostawy.

Im więcej zamawiasz u tego samego dostawcy postaramy się wynegocjować dla Ciebie niższe koszty. Czas dostawy w USA jest określany przy zamówieniu ekonomicznym lub ekspresowym. Czas dostawy do Polski od 5 do 35 dni w zależności od rodzaju przesyłki.

Po dokonaniu przelewu za zakup towaru 50% oplaty aktywacyjnej jest kredytowane na poczet zakupu.

Aby przedstawić najlepszą ofertę, sprawdzamy dziesiątki dostawców. Jesteśmy firmą pośrednictwa a nie sklepem internetowym. Szanuje czas naszych Klientów. Traktujemy wszystkich zamawiających bardzo indywidualnie. Gwarantujemy poufność!

Koszt opłaty aktywacyjnej to równowartość $18. Płatności dokonywane są przez www.dotpay.pl , www.allpay.eu

• Gość: piąta aleja Re: poszukuje Agi, ktora pytala mnie o lozeczko z IP: *.nwrknj.east.verizon.net 12.10.08, 17:47
          nowy serwis dla ceniacych luksus i markowe rzeczy www.5aleja.us
      • Gość: Kasia_warszawa polecam strone IP: *.hsd1.nj.comcast.net 23.02.10, 17:15
        hej, kupuje czesto obuwie i kosmetyki na www.zakupywstanach.pl -
        polecam wam, nie mialam nigdy problemow
      • Gość: Agnieszka Zakupy w USA z Agnieszka & Dorota IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 27.11.13, 22:33
        Sprawnie i uczciwie zakupy - dostarczymy kazdy product do Polski.
        Zapraszamy na nasza strone na Face Book'u
        www.facebook.com/zakupy.stanach
        Nasza strona:
        www.zakupywstanach.pl
        zakupywstanach@msn.com
    • Gość: Pawel Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.uni.lodz.pl 05.05.08, 22:42
      a co sadzicie o tej firmie ushop.pl mial juz ktos moze z nia stycznosc

czekam na szybka odpowiedz
      • Gość: zakup w USA Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 23:46
        Jak kupować

• Gość: Pawel Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.uni.lodz.pl 06.05.08, 10:02
          sprawdzilem ten sklep kupujwusa.com i musze stwierdzic ze licza sobie odpowiednia marze np produkt dostepny od zaraz www.kupujwusa.com/serwis/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=2&zenid=c66d1196576b5a8e71e3947ffc6b8ddc
          i ten sam produkt znaleziony w sklepie i to nie szukalem najtanszego www.bhphotovideo.com/c/product/545274-REG/Panasonic_DMC_L1K_Lumix_DMC_L1_SLR_Digital.html

a poza tym dziwi mnie ta oplata aktywacyjna
          • Gość: Aga Re: Zakupy w USA IP: *.nwrknj.east.verizon.net 08.05.08, 03:28
            Sprawdz www.zakupywstanach.pl tu jest 15% od zakupionego
            towaru z dostawa pod wskazany adres w Polse, polecam! Aga
      • Gość: ToMi Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.finemedia.pl 26.05.08, 22:00
        Ja moge smialo polecic www.ushop.pl
        Ogloszeniem mialem z grono.net maja tam wlasne forum i sporo pozytywnych opinii. Sa tez rady i sugestie dotyczace sklepow.
        Pozdrawiam:)
        • Gość: basia Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 212.76.37.* 30.05.08, 18:02
          ja polecam www.as-fashion.com
          sprowadzają z USA ciuchy na życzenie, leki, kosmetyki. niedroga wysyłka podobno,
          mają sporo pozytywnych opinii!
          • Gość: Ewa_Warszawa Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 151.198.254.* 06.06.08, 15:34
            Hej wszystkim, a ja polecam wam www.zakupywstanach.pl
            Kupilam juz cos przez nich, bez problemow dostalam juz 2 zamowienia do domu,
            mozna polaczyc zakupy z kilku sklepow i zawsze dobrze mi poradzili gdzies szukac
            tanich rzeczy. Najwazniejsze, ze sa uczciwi-kiedys zabraklo jednej rzeczy w
            victorii secret, ktora zamowilam to przesali mi kaske natychmiast, pozdawiam-Ewka!
            • Gość: weronika Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 109.243.193.* 08.06.10, 19:10
              Dobrze też zajrzeć na www.viaddress.com. Oferują usługi
              wysyłkowe w konkurencyjnych cenach, a także własny adres internetowy do
              zakupów w Stanach i bezpłatną pomoc w przypadku problemów z
              płatnościami. Zawsze dobrze jest się rozejrzeć i porównać różne
              możliwości :)
    • Gość: LLUNIA Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 217.70.48.* 26.06.08, 16:26
      Witam
      Ja kupowałam w USA przez strone www.kupujemywusa.com; firma
      przeprowadza zakupy za Ciebie i wysyła je na Twój adres; Ty jedynie
      musisz wskazać towar jaki Cie interesuje i wrzucic im kase na konto;
      wszytsko robia szybko i skutecznie, nie musisz sie martwić że coś
      bedzie nie tak:) POLECAM
      • Gość: Michal Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.nycmny.east.verizon.net 28.06.08, 05:39
        A ja polecam zakupy bezposrednio u sprawdzonych ludzi. Na stronie www.szopuj.pl znajdziesz osoby sprzedajace ze Stanow do Polski. Nie jest to strona posrednik, raczej miejsce do wyszukania odpowiednich ludzi. Jest takze mozliwosc handlowania, po wiecej informacji zapraszam na strone
        • Gość: Jaca Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.ita.pwr.wroc.pl 14.07.08, 10:06
          ja smialo polecam www.ushop.pl ... zamawialem za ich posrednictwem sprzet do
          paintballa i wszystko rewelacyjnie tak wiec jak najbardziej polecam
          uSHOP...najwazniejsza sprawa...kontakt prawie 24H :)
          Pozdrawiam
          • Gość: Atena Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.CNet.Gawex.PL 25.07.08, 09:50
            Witam wszystkich serdecznie.Chciałabym zamówic buty z tej strony
            www.aldoshoes.com/store.cfm?ckey=CA&lang=eng tylko nie moge
            sie tam zalogowac czy to znaczy ze nie wysyłaja rzeczy do polski?Z
            góry dziekuje za odpowiedz:)
            • Gość: ola Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 20:08
              tak, czesto nie wysylaja zagranice i nie biora europejskich kart
              kredytowych przez internet
              pozdrawiam
              • Gość: Agnieszka www.zakupywstanach.pl IP: 91.123.217.* 21.04.10, 12:00
                witam! zapraszam Ciebie i inne zainteresowane osoby na nasza strone.
                Mieszkam w Stanach i od 3 lat zajmuje sie wraz z siostra wysylka
                wszystkich produktow z USA do PL. Pozdrawiam wszystkich! ;)
                zakupywstanach.pl
          • Gość: Kaska Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 20:12
            Ja moge wam polecic www.zakupywstanach.pl Dowiedzialam sie o nich z
            forum i kupilam kilka rzeczy na ponad 1000$. Wszystko bylo w
            porzadku, bez zarzutu. Polecam i pozdrawiam ;)
            kaska
          • Gość: USAchopper Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.nycap.res.rr.com 11.04.12, 14:57
            Oferujemy pomoc w zakupach dowolnych produktow na rynku USA. Moga to byc ilosci hurtowe lub pojedyncze produkty. Platnosci przelewami bankowymi lub PayPal.
            Przesylanie towarow poczta, firmami kurierskimi lub agencjami Polonez Parcel.

Zainteresowani proszeni o kontakt info@glotrac.us
            • btw92 Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro 10.08.12, 08:48
              nie ufam ebay, amazon i ogólnie, kilka razy przesyłka po prostu do mnie nie dotarła. Zraziłam się ale ponownie skorzystałam z tym , że ze strony wszystkozameryki.com :) Pozdrawiam i polecam sklep na 5! :)
    • Gość: KupiGo.com Zakupy w USA Rewolucja z KupiGo.com IP: 71.239.171.* 02.08.08, 02:22
      www.KupiGo.com - Co można kupić tanio w USA? Zakupy w USA z duża dawka frajdy
      przez internet. Wybierz sie na shopping w Chicago czy Nowym Jorku nie ruszając
      się z domu. Kupuj online: Perfumy i kosmetyki światowych producentów za zaledwie
      50% ceny. Ubrania, obuwie i bielizna męska i żeńska za mniej niż połowę polskiej
      ceny. Aparaty fotograficzne i inny sprzęt fotograficzny, łowiecki i sprzęt
      sportowy. Laptopy i komputery, RTV i AGD na wymagający rynek amerykański. Tanie
      samochody z USA, motory, motocykle, łodzie, jet-ski, skutery, quady oraz części
      zamienne. Sprzęt budowlany i wysokiej jakości narzędzia specjalistyczne oraz
      wszsytko do domu. Import z USA towarów i wysyłka paczek do Polski oraz
      kontenery. -
      • Gość: Oszukany Re: Zakupy w USA Rewolucja z KupiGo.com IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 04.09.08, 08:45
        Kupigo.co to zlodziejska firma, oszusci ktorzy naciagneli mnie na
        630zl Nie dajcie sie nabrac!!!
        • Gość: Filip Re: Zakupy w USA Rewolucja z KupiGo.com IP: *.chcgilgm.static.covad.net 27.03.10, 01:16
          To tak postepuje konkurencja, bardzo łatwo oczerniać bez podstawnie
          Jeżeli to jest prawda to dlaczego nie zostało to zgłoszone firmie KupiGo myśle
          że z łatwościa wyjaśnia sytuacje jeżeli taka miałą miejsce. Mam na imie Filip
          wiele razy korzystałem z Kupigo wszystko było doskonale zero problemów owszem
          miałem problemy z innymi sklepami ale z Kupigo nigdy
          Polecam bo warto
    • Gość: dan Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.robertetusa.com 06.08.08, 21:13
      Prosze sie zapoznac z oferta strony www.AleZakupy.com
      Bardzo solidna firma.

• Gość: magdalena cielecka Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 83.1.136.* 21.08.08, 12:56
        a slyszal ktos cos o firmie zakupyzusa.com/

chciala bym wlasneic os zamowic ze stanow ale boje sie w ciemno aksyw ysylac :)
        jest jakis potwoerdzony posrednik ?? bo o okzadym jest po 1 2 komenrtarze na
        roznych foracha le sadzez e to pracownicy reklamują;/ bo jest wklejany ten sam
        tekst:?

kupowal ktos na zakupyzusa.com/
    • Gość: gf Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 83.1.136.* 25.08.08, 19:20
      help!!!!!!!!!!!!
      • Gość: zniesmaczona Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 20:12
        Ten watek stal sie polem bitwy dla posrednikow sprzedajacych towar z USA w Polsce. Nachalna autoreklama, zenada. W zyciu u zadnego z nich bym niczego nie kupila.
        • Gość: ostrożny Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.adsl.cybercity.dk 04.04.10, 12:12
          jedna żelazna zasada.jezeli ten posrednik l oferuje platnosci przez
          paypal to wtedy mozna mu umiarkowanie uwierzyc.nie kupowac towaru
          odrazu na 1000$ tylko na poczatek za max 100$ i byc
          cierpliwym,czytac dyskuje i fora o tej firmie.paypal jest bardzo
          rygorystyczny i oszust dlugo sie nie utrzyma,chyba ze ma do
          dyspozycji podstawionych ludzi z kontami u usa.to juz wyzsza szkola
          jazdy i mali oszusci tej bariery nie przeskocza.
        • Gość: Alicja_Krakow Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 91.123.217.* 02.06.10, 11:32
          hej, Ja kupuje regularnie odziez i jestem zadowolona. Ceny i jakosc
          nie do pobicia. Polecam wszystkim, wszystko zalatwiam z aga, na gadu
          mozna ja zlapac 5808151
    • Gość: piter252 Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 00:01
      Witam, Ja zajmuje się sprowadzaniem rzeczy z USA na zamówienie. Jeśli jest ktoś
      zainteresowany zapraszan moje gg 2506180 lub mail piter252@gmail.com
      • Gość: Rocky Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 26.09.08, 19:15
        a ja polecam www.uSHOP.pl znalazlem ogloszenie tutaj skorzystalem i jestem zadowolony:)
        Polecam
        • Gość: qb Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 14:40
          ja tam radzę wszystkim załatwiać wszystko samemu,trochę z tym
          zachodu,ale nie musisz płacić prowizji,nie muszisz się bać ze
          zastaniesz oszukany i sam deklarujesz wartość przesyłki do UC.
          Chętnie wymienie się doswiadczeniami z innymi co już cos tam
          sprowadzali,gg-12677463(nie zajmuje sie pośrednicstwem)
          • Gość: Tomek_Gliwice Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.hsd1.nj.comcast.net 20.10.08, 04:18
            tak, ale wiekszosc amerykanskich sklepow nie przyjmuje polskich kart
            kredytowych i drogo biora za przesylki do europy plus wszystko idzie
            na clo automatycznie - nie zawsze sie to oplaca i lepiej jest
            skorzystac z pomocy posrednika, ja tak kupilem laptopa i bylo
            wszystko ok
    • morgan25 Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro 03.10.08, 06:17
      vitapertutti to oszusci
    • truepol Zakupy w USA na eBay lub amazon 22.10.08, 08:37
      Markowe buty i odzież na życzenie. Firmowe ubrania ze Stanów.
      levis store
      target
      old navy
      aeropostale
      gap
      shopadidas
      nike
      macys
      jcpenney
      victoriasecret
      calvin klein underwear
      wilsonsleather
      ae
      abercrombie
      nautica
      sportsauthority
      modells
      shoptommy
      armaniexchange
      shopecko
      hollisterco
      militaryclothing
      childrensplace
      ralphlauren
      shop.nordstrom
      armaniexchange
      designerapparel
      northface
      davidsbridal
      jcrew
      brides
      bridalonlinestore
      bestbridalprices
      Tanie spodnie, bielizna, ubrania. Import odzieży nowej i używanej z USA.

Buty:
      eastbay
      dsw
      solestruck
      macys.shoes
      shoes
      shoemall
      nordstrom.shoes
      payless
      love my shoes
      puma
      nike
      reebok
      adidas
      converse
      easyspirit
      shoedeals4u
      zappos
      skechers
      shoes
      shoebuy
      ninewest
      catfootwear
      timberland
      aldoshoes
      shoedeals4u
      skechers
      ninewest
      sheplers
      endless
      footlocker
      sheplers
      Sukienki, spodnie, kurtki, biustonosz, buty, stringi, bielizna, bluza, bluzki, płaszcze, suknia ślubna, body, spódnica, sweter, koszule, szlafrok, pończochy, gorset, jeansy, dres, koszulki, bokserki, rajstopy, bikini, mundur, tunika, kostium, stroje kąpielowe, szorty, t-shirt, żakiet, kamizelka, odzież, marynarka. Napisz do nas. -
      • Gość: JT Re: Zakupy w USA na eBay lub amazon IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 05.11.08, 10:54
        To wszystko w znacznie lepszych cenach tylko w www.ushop.pl
        Pozdrawiam
        • Gość: marek moje zakupy w stanach IP: 151.198.254.* 02.12.08, 14:51
          mozecie tez zrobic dobre zakupy na www.zakupywstanach.pl Kupuje u
          dziewczyn (firme prowadza dwie siostry)ciuchy dla siebie i zony i
          jestem super zadowolony. Sprowadzaja wszystkie rzeczy. Teraz
          zamowilem laptopa ;)
          • Gość: kupujemywusa.com Re: moje zakupy w stanach IP: *.siodemka.waw.pl 18.12.08, 14:13
            Wiadomo że ile ludzi; tyle opinii...Tyko sztuka jest wybrać tych
            najlepszych!
            • Gość: Poleacam Re: moje zakupy w stanach IP: *.sal.east.verizon.net 20.10.09, 22:06
              Ja polecam przez shopinusa@live.com
    • Gość: kimberlin aukcje allegro usa IP: *.chello.pl 23.01.09, 22:41
      Witam ! a o jakie Ci buty chodzi?

Przy okazji zapraszam na moje aukcje allegro nick kimberlin poniżej
      link do aukcji

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3539023
    • Gość: robi23 Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 19:42
      Witam,
      wiem, że teraz już dosyć stary, ale chciałem tylko dodać od siebie, że jeśli
      chodzi o zakupy w USA, to korzystałem z firmy www.zakupy-w-usa.pl Jako jedyni
      (przynajmniej żadna firma, z której do tej pory korzystałem tego nie robi) sami
      przywożą towar do Polski i stąd go wysyłają. Jak na razie kupiłem laptopa i
      aparat. Wszystko bez najmniejszego problemu, przy pierwszym zakupie dla pewności
      wystawili dla mnie aukcję.
      Pozdrawiam
      • Gość: Ola-Katowice Re: Zakupy w USA, sprawdzone sprowadzanie IP: 151.198.254.* 07.04.09, 15:24
        Ja kotrzystam z zakupywstanach.pl i zawsze bez problemow dostaje
        paczke kurierska do domu. Firme prowadza dwie siostry i mozna na
        nich polegac..polecam wszystkim
    • Gość: ekalinowska77 Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.ib.tcz.pl 11.07.09, 20:22
      Cześć chciała bym kupić buty nike z U.S.A ale nie wiem jak to zrobić
      czy otrzymam jakaś pomoc? ;)
      • Gość: Agnieszka Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.pools.spcsdns.net 21.07.09, 18:39
        Hi,

chetnie pomoge w zakupie, prosze o kontakt pod adresem: biuro@exportusa.com.pl
        postaram sie odpowiedziec na wszystkie pytania

Aga
        • jack782 Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro 01.07.12, 11:04
          ta osoba tak wam pomoże ze was okradnie albo przysle nie to co zamawiacie za rzeczy które zapłacicie a wam nie przyśle to nie tylko ze stracicie 100 dolaców czy wiele wiecej ale też ten rabat 15 % i pieniadze za paczke za która liczy sobie podwójnie tak więc zakupy ale nie w exportusa.com.pl nie w Agnieszka company
      • Gość: Aga_zakupywstanach Re: Zakupy w USA - pomoc w wysylce IP: *.mad.east.verizon.net 02.09.09, 20:05
        hej,
        Chetnie pomoge, jesli szukacie czegos w usa z wysylka pod drzwi
        piszcie na agagorz@msn.com
        • Gość: Dorota i Agnieszka Re: Zakupy w USA - wysylam do Polski IP: *.mad.east.verizon.net 02.09.09, 20:07
          hej, Jesli macie pytania napiszcie do nas na zakupywstanach@msn.com
          Agnieszka i Dorota zakupia i wysla paczke szybkim kurierem pod
          wskazany adres. Pozdrawiamy!
          • jack782 Re: Zakupy w USA - wysylam do Polski 01.07.12, 11:00
            ostrzegam przed www.exportusa.com.pl sa to złodzieje ,oszusci ,kupują ci nie to co zamawiasz ,pobieraja dodatkowe opłaty nie wymienione na ich stronie za rzeczy które zapłacisz a ci nie przyslą to tych pieniedzy nie zobaczysz , tak wiec www.exportusa.com.pl to przestepcy i złodzieje natomiast inni nie wiem ale radze nie ryzykować
      • Gość: Polecam Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.sal.east.verizon.net 20.10.09, 22:08
        Polecam przez shopinusa@live.com
    • Gość: endrix Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, jak kupować w usa IP: *.cable.mindspring.com 05.11.09, 00:11
      Ja tez kiedyś mialem ten problem, jak zrobić bezpieczne
      zakupy w usa.
      Znalazłem stronkę
      wszystkozameryki.com
      ,są uczciwi, maja dobra obsługę klienta, a
      paczke dostaje nawet w niecale dwa tygodnie od zamówiena. polecam
      wszystkozameryki.com/index.html
      • Gość: Anysia32 Re: Zakupy w USA, import z usa, jak kupować w usa IP: *.cable.mindspring.com 05.11.09, 00:20
        Szczeże moge polecić stronke która sprowadza
        auta z usa ,
        ubrania z usa, i
        wszystko inne. Korzystałem już z jej usług pare razy i zawsze bylem
        zadowolony. wszystkozameryki.com/index.html
      • Gość: Anysia32 Re: Zakupy w USA, import z usa, jak kupować w usa IP: *.cable.mindspring.com 05.11.09, 03:08
        • Gość: martusinska.prv.pl Re: Zakupy w USA, import z usa, jak kupować w usa IP: *.hsd1.nj.comcast.net 01.02.10, 14:06
          Witam, mieszkam w USA i zajmuje sie zamówieniami indywidualnymi z
          amerykańskich sklepów.
          zapraszam na martusinska.prv.pl
          Zapraszam :)
          Zamowiony przez Ciebie towar moge wystawic na allegro.

pozdrawiam martusinskaa@gmail.com
    • er125 Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro 10.05.10, 16:39
      Przy zakupie towaru zza oceanu warto korzystać ze sprawdzonych
      rozwiązań. Paypal jest bardzo rozsądny.
    • Gość: bajka323 Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.ph.ph.cox.net 26.05.10, 07:56
      Witaj!
      Właśnie przeczytałam o Twoich problemach ze sprowadzeniem rzeczy z
      USA.Bardzo chetnie Ci pomoge .Mieszkam tutaj i mam pewne
      doswiadczenie w tej dziedzinie .Napisz co potrzebujesz i na pewno to
      otzymasz.
      pozdrawiam Basia
    • Gość: Ninareth Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 217.70.58.* 07.06.10, 20:50
      Wiesz ja wolę sama sobie wybrać produkt bezpośrednio w sklepie i sobie go sprowadzić. Cena wtedy jest znacznie niższa i dostaję to czego chce szybko :-). Wbrew pozorom nie jest to takie trudne.

Aby dokonywać zakupów ze Stanów Zjednoczonych od kilku miesięcy już używam usług wysyłkowych www.Viaddress.com, i jestem całkiem zadowolona... Głównie używam ich przy zakupach na Amazon.com i Ebay.com i nie mam żadnych zastrzeżeń.

Rejestracja jest darmowa na www.viaddress.com. Dają ci twój własny adres w Stanach na który możesz dokonywać zakupów w każdym amerykańskim sklepie a następnie przesłać towary z tego sklepu do swojego kraju.

Jeśli amerykański sklep nie akceptuje międzynarodowych kart kredytowych, Viaddress może dokonać zakupu w twoim imieniu, bez dodatkowych opłat, i przesłać go do ciebie.

Ty tylko płacisz za przesyłkę. Voila :-)
      • Gość: dolarek Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 188.33.33.* 15.06.10, 11:26
        Teraz chyba więcej firm wysyłkowych stosuje podobną politykę, nie tylko
        VIAddress.com. Pomysł ze zbiorczym wirtualnym adresem jest bardzo
        dobry. Na pewno warto porównać ceny za same wysyłki. I jeszcze tylko
        jeden problem: cło. To jest problem! :)
      • Gość: Agnes45 Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.04.11, 04:54
        A co w przypadku jesli zamawiana rzecz bedzie wadliwa?
    • twistfashion Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro 19.06.10, 15:36
      Witam serdecznie:)
      Jesteśmy bezpośrednim importerem szybko zyskującej sławę kolekcji
      odzieży damskiej JAPAN STYLE. Ubrania są tanie i dobrej jakości. W
      stałej kolekcji jest do wyboru około 15 tysięcy różnych ubrań, a
      cała liczy około 30 tysięcy różnych sztuk. Poszukujemy hurtowników,
      odbiorców naszej odzieży, którzy chcieliby podjąć współpracę. Odzież
      cieszy się dużą popularnością i podąża za obecną modą. Każda rzecz
      zawiera papierowe metki promocyjne na sznureczkach oraz zapakowana
      jest w przezroczysty woreczek sklepowy. Ubrania te nie są dostępne w
      sklepach dlatego temat godny uwagi. Dobre warunki współpracy. Osoby
      zainteresowane proszę o kontakt. e-mail: hurt_odziez@wp.pl
    • Gość: jacek2000 Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 188.33.171.* 13.08.10, 01:01
      zawsze może pomóc ciocia z ameryki, niestety nie wszyscy mają takie
      koneksje, ja nie mam a ciesze się z taniego zakupu aparatu Canona eos
      D5 z USA pomoło mi pewne małżeństwo mieszkające w Nowym Jorku prowadzą
      firmę zakupy-usa.pl
    • Gość: boys-chicago Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.12.10, 23:21
      Mieszkam w Chicago moge pomuc w sprowadzaniu roznych rzeczy z tad, lub z Azji do Chicago a z Chicago pod podany adres w polsce.Clo Vat i akcyza zalezy od artykulu, Wrazie pytan prosze pisac na meila dominik8312@wp.pl
    • onaaa1983 Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro 04.04.11, 19:37
      WITAM mieszkam w stanach,prowadze swoja dzialalnosc, ale moge rowniesz pomuc w sprowadzaniu roznych artykulow od aut po elektronike,clo i inne oplaty sa na mojej glowie i wysylka tez,mam pare firm co pomagaja mi wysylce tak by nie bylo oplat.waruniek jest 50% odrazy a rezska po otrzymaniu towaru,pozdrawiam i prosze pisac na meila wanda5614@gmail.com
    • artur.pianko Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro 06.04.11, 04:58
      Szanowni Panstwo...Ten watek zostal zalozony bardzo dawno temu, w spisie obok tytulu jest data zalozenia....:)

Ale skoro moja konkurencja juz tu jest :)), ja polecam rowniez swoja strone www
      www.zaoceanem.com

pozdrawiam
      Artur

• Gość: renegade Re: Zakupy w USA, sprowadzanie, Allegro IP: 209.59.63.* 14.04.11, 11:41
      Sprawdz strone "kupigo.com". Czesto korzystam z ich ofert a ostrożnym też warto być.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka