marysienka44 19.05.06, 08:58 wpisywać się, proszę. Ale dziwna sprawa, chyba że laska w kulki poleciała i zaczeła podróby sprzedawać. KLnę, klnę, klnę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: chodzi o meizitang 19.05.06, 10:08 ja dziecinko...zero efektów za stówkę...mogłam mieć to samo za darmo...na dokładkę twoja znajoma nie odpisuje na mejle.. Odpowiedz Link
marysienka44 Re: przykro mi, 19.05.06, 10:18 ja efekty miałam, i nie było powodu aby kłamać. Moje kolezanki też mają. Znajoma to nie jest, ja ją na allegro dorwałam i od niej kupwałam tak jak Wy. I jej nie znam, ani osobicie, ani przez internet. A z tym odpisywaniem na maile, zaraz sama do niej napiszę, i jak mi coś odpisze to dam znać. Odpowiedz Link
doral2 Re: przykro mi, 19.05.06, 13:54 ciekawe, że żadna z MOICH koleżanek nie ma efektów...a twoja znajoma widać ma coś na sumieniu skoro nam nie odpisuje.. Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Ale to nie jest moja znajoma, 19.05.06, 14:31 moge przysiąc na wszystko co zechcesz! Mówię Tobie, to sprzedająca z allegro. Odpowiedz Link
dzoaann Re: Kto się czuje oszukany przezzemnie 19.05.06, 16:31 może do tych osób którym namiary podałaś,wyślij sprostowanie,a nie roztrząsasz sprawę na forum Odpowiedz Link
e-rnama Re: Kto się czuje oszukany przezzemnie 19.05.06, 16:42 dzoaann napisała: > może do tych osób którym namiary podałaś,wyślij sprostowanie,a nie roztrząsasz > sprawę na forum Dobra myśl Odpowiedz Link