mama_ania77 19.06.07, 20:34 A jak sie przygotowuje te paluszki krabowe do sałatki? trzeba je obgotować?A ogórka jakiego najlepiej dodac- kiszonego, małosolnego, zielonego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet.joan Re: Sweet.joan... 19.06.07, 20:47 Paluszki tylko kroisz - one już są do jedzenia, nijak ich nie przyrządzasz. A ogórek, jaki wolisz. Co prawda z małosolnym jeszcze nie próbowałam. Daję najczęściej taki, jaki mam, czasem nawet różne, ale to mało eleganckie Teraz proponuję zielony, świeży - tak na letnio. W zimę kiszony. Odpowiedz Link
gusia210 Re: Sweet.joan... 19.06.07, 23:32 a ja robię troszkę inaczej paluszki krabowe(mrożone) ogórki konserwowe por czerwona cebula jajko majonez Pychota!!! Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: Sweet.joan... 20.06.07, 23:19 Pychota! Ale trochę zmodyfikowałam - tzn połączyłam przepisy: paluszki krabowe, por, cebula, kukurydza, papryka i zielony ogórek, sól, pieprz, majonez. Palce lizać!!! Generalnie grill chyba udany( w mojej ocenie), dzieciaki wytrzymały do końca, niestety, bo miałam nadzieję, ze wymiękną wcześniej. Doszło do ogólnego przeżarcia... Odpowiedz Link