Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 13:20 Wybieram się na wakacje na Teneryfę, ale nie mam paszportu. Czy muszę go wyrabiać czy nie jest konieczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rege2 Re: Teneryfa a paszprt 31.05.10, 21:45 nie czytasz gazet? od dawna na dowód oj, ludzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ni-ut Re: Teneryfa a paszprt 31.05.10, 22:06 Nie bulwersuj się tak kobieto. Natknęłam się na wątek w którym piszą że częściej proszą o paszport tak czy tak, więc dla spokoju pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafalJ Re: Teneryfa a paszprt IP: 92.19.98.* 31.05.10, 22:30 Nie ma glupich pytan tylko glupie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evulevu Re: Teneryfa a paszprt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 09:19 Nie każdy czyta gazety i orientuje się co się wokół dzieje :) Paszport jest niezbedny do wypożycznie samochodu. A poza tym wyszukiwarka nie gryzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: Teneryfa a paszprt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 17:18 To po co siedzisz na tym forum? Chyba żeby odpowiedzieć jak ktoś zapyta, skoro ci to nie pasuje to się nie odzywaj i nie wymądrzaj Odpowiedz Link Zgłoś
rege2 Re: Teneryfa a paszprt 01.06.10, 17:34 powiem tak..niektórzy dla szpanu pokazują paszport wypożyczyliśmy samochód na dowód i nikt na wyspach od nas nie żądał paszportu to Unia od kilku lat ...i ..czy to wymądrzanie dla mnie dziwne...postawy prezentujecie... sorry Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: Teneryfa a paszprt 01.06.10, 20:37 do wypozyczenia auta zwykle potrzebne jest prawo jazdy oraz karta kredytowa. O paszport nigdy mnie nie pytano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Teneryfa a paszprt IP: 80.51.237.* 04.06.10, 11:25 Byłam w zeszłym roku na dowód i pożyczałam auto bez paszportu i karty kredytowej. posdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś