Dodaj do ulubionych

Czy często i jakie duże są zmiany w Itace?

IP: 217.96.42.* 06.10.10, 12:58
Chodzi mi o wyloty i odloty.
I chodzi mi o konkretne przypadki (nie zasłyszane itp) jakie mieliście Państwo z tego biura na i z GC.
Obserwuj wątek
    • Gość: evulevu Re: Czy często i jakie duże są zmiany w Itace? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.10, 13:04
      W moim przypadku żadnych zmian nie było, wylot i przylot o czasie.
      Ewentualne zmiany i opóźnienia zależą raczej od przewoźnika czy sytuacji losowych- np awaria samolotu, brak lub nadmiar bagażu itp.
      • Gość: ja Re: Czy często i jakie duże są zmiany w Itace? IP: 217.96.42.* 06.10.10, 14:14
        A czy te zmiany mogą przekroczyć np jeden dzień, czy to kwestia godzin?
        • Gość: evulevu Re: Czy często i jakie duże są zmiany w Itace? IP: *.chello.pl 06.10.10, 17:36
          Raz zdarzyło mi się opóźnienie 1 dzień - powrót z Lanzarote- awaria samolotu w Polsce i nie przyleciał, Itaka zapewniła kolejny nocleg w hotelu i posiłki, w tym roku ok. 3 godz.- wylot z Wa-wy- załadowano bagaże podróżnych z innego lotu więc trzeba było identyfikować, a później czekaliśmy na wolny korytarz powietrzny- więc za opóźnienie odpowiadała obsługa Okęcia, dano kanapki i napoje.
          • jo-75 evulevu 22.10.10, 10:03
            też mi się zdarzyło takie opóźnienie, być może, ze to chodzi o to samo...czerwiec 2007. Itaka stanęła na wysokości zadania, więc jeden dzień dłużej na Lanzarote był bardzo udany :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka