Dodaj do ulubionych

hotel tropical playa teneryfa

IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.12, 13:32
witam mam pytanie czy ktos byl w hotelu tropical playa, chcialabym sie dowiedziec o okolicy oraz wyzywieniu za informacje bede wdzieczna,, --czekam
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: hotel tropical playa teneryfa IP: *.centertel.pl 14.05.12, 15:47
      bylem pare lat temu, to moja opinia

www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Tropical+Playa+Dobry+hotel+dla+nie+marudnych+turystow-ch_hb-id_1266456.html
      • Gość: Swistak Re: hotel tropical playa teneryfa IP: *.net155.okay.pl 26.05.12, 00:05
        "Odgrzebuję "temat - może ktoś był ostatnio w tym hotelu - opinia Jarka jest sprzed kilku lat ...
        Nie zależy mi na luksusie - zależy mi na dobrym miejscu "bazowym" do zwiedzenia na własną rękę miejsc mnie interesjących , opinie które są umieszczone w necie są trochę "druzgocące" dla tego hotelu....do totalnego dziadostwa jednak nie chcę trafić...
        Proszę o bardzo obiektywne opinie.
        • Gość: Haneczka40tka Re: hotel tropical playa teneryfa IP: *.wro-com.net 29.05.12, 13:19
          Ja się całkowicie zgadzam z przedmówcą, Hotel 3* ze standardowymi jak na Unię warunkami, czyli nie ma lususów, jest czysto, wygodnie i miło. jeśli na bazę do zwiedzania, to uważam,że bardzo dobry wybór, bliziutko do Play de Las Americas i promenady, bliziutko do dworca autobusowego, atrakcje miejscowe w zasiegu reki no i widok z okien na La GOmerę. Niektórym nie podobało sie położenie hotelu, lezy przy ruchliwym rondzie i ulicy, gdy lezysz przy basenie to owa ulice nieco słychać tak samo jak i często jeżdżące karetki do pobliskiej Kliniki. Mnie to nie przeszkadzało, w nocy przy zamknietym oknie niczego nie było słychac, no chyba,że delikatny szum klimatyzacji:)
          Na pewno ten hotel nie jest dziadostwem dla standardowego turysty, ale dla Varuna Sharmy tudziez innego Maharadży mógłby sie wydawać nieco za skromny.
          Mnie przecietną turystkę z Polski bardzo zadowolił, niczym nie zaskoczył ani tez nie zniechęcił.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka