Gość: acha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.13, 18:02 Hotel był remontowany w 2012 roku, prosze o opinie jeżeli ktos był w tym hotelu niedawno. Czy basen jest podgrzewany zimą, jak daleko do centrum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agaga Re: Be live lanzarote resort IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.13, 18:55 ja co prawda nie byłam, ale przeglądałam niedawno oferty i ten hotel wygląda zachęcająco , z tego co doczytałam to jeden basen jest pogrzewany zimą, poza tym wygląda na to, że kuchnia jest międzynarodowa (jak dla mnie super) i codzienne animacje dla dorosłych i dla dzieci (przynajmniej w ofercie bee free). Jeśli się zdecyduję na wylot, to właśnie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Be live lanzarote resort IP: *.centertel.pl 21.01.14, 14:19 Bylam tam w grudniu 2013. Hotel przyzwoity, odswiezony, mniejszy basen podgrzewany, choc co pewien czas mieli z nim problemy. Teren hotelu maly, ale bardzo starannie utrzymany, piekna zielen, palmy, kwitnace hibiskusy. Goscie glownie Anglicy i pn Europy. Brak Rosjan! Jedzenie pod angoli, ale wybor duzy, z glodu sie nie umrze, trafiaja sie dania wrecz wykwintne. Sniadania potwornie monotonne, po 2 tygodniach zostaje w czlowieku nienawisc do jaj! Jedzenie dla dzieci i wydzielony dla nich kacik. Codziennie te same animacje dla dzieci, do znudzenia. Dla doroslych przez co wieczor cos innego, w dwoch wydaniach: wczesnym wieczorem i poznym w innej sali. Kelnerzy nie narzucajacy sie, szybko sprzataja brudne talerze. Obsluga barow mila i nie znudzona. Alkohole w barze przy basenie niestety w paskudnych plastikach. Szklo w restauracji i barze w budynku. Jedno wino biale czerwone i rozowe z beki do posilkow i w barach, rano szampan do sniadania. Jakas miejscowa whisky, wodka, rum, piwo. Importowane platne. Hotel na wjezdzie do Costa Teguise od Arrecife. Do centrum marszem ze 25 minut, czystymi spokojnymi uliczkami lub piekna promenada nad Atlantykiem ( zolte przyrzady do cwiczen na deptaku! ). Wszedzie niesamowita dbalosc o zielen, nieduze parczki z poludniowa kwitnaca roslinnoscia. Tuz obok hotelu nad Atlantykiem - letnia rezydencja krola Hiszpanii. W srodku miasteczka kafejka z kamera, mozna zadzwonic do rodziny i zrobic jej telekonferencje. Jak sa jakies pytania, chetnie odpowiem. . Odpowiedz Link Zgłoś
malasowa Re: Be live lanzarote resort 28.04.14, 10:39 Witam, mam pytanie odnośnie tego hotelu. Zastanawiam się czy to dobre miejsce dla 4 letniego dziecka? Bardzo proszę próbę ocenienia tego hotelu z punktu widzenia 4-latka, oczywiście głównie chodzi o atrakcje, baseny, place zabaw, animacje dla takich maluchów. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mućka Re: Be live lanzarote resort IP: *.is.net.pl 31.05.14, 11:46 Hotel jak najbardziej nadaje się również do wypoczywania z parolatkiem. Głównie dzięki animacjom, które moim zdaniem były ciekawe. Teren hotelu faktycznie zadbany, okolica też przepiękna. Ale jeśli chcesz się wybrać typowo pod dziecko to polecam rozejrzeć się za Figloklubami z Rainbow Tours, raz byłam i powiem, że zajęcia są zajeżyste, żadne zajęcia organizowane przez hotel się nie umywają. Odpowiedz Link Zgłoś